Credite pentru casa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaruth spune:

Oferta de credite imobiliare BRD:
1. aport propriu - minimum 30% din valoarea imobilului; restul de 70 % se poate credita de banca, cu analiza venitului familiei (sot + sotie) si cu respectarea conditiei ca rata + dobanda lunara sa nu depaseasca o treime din venitul familiei;
2. termen de rambursare: max. 15 ani;
3. dobanda: 25% pe an.

Alt tip de credit: credit imobiliar Hapitat Plus (in EURO/USD sau LEI):
1. Avans minim: 20% din valoarea imobilului;
2. Valoarea minima a creditului: 10.000 EUR sau echivalent;
3. Valoarea maxima a creditului: 250.000 EUR sau echivalent;
4. Perioada minima de creditare: 2 ani;
5. Perioada maxima de creditare: 20 ani;
6. Venit net lunar minim pe familie: echivalent a 200 EUR (pentru creditele exprimate in lei) si echivalent a 400 EUR (pentru creditele in EUR/USD);
7. Dobanda: 25% pe an pentru creditele in lei si aprox. 9,1% pentru creditele in valuta

Sper ca am facut o sinteza folositoare...

Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth (2 ani si jumatate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Oanaruth, ai fost foarte explicita! Multumesc mult!

Si eu sunt interesata, caci am cumparat un teren si vrem sa construim o casa. Rezervele noastre se vor termina dupa inceperea constructiei si va fi nevoie de un credit imobiliar.

Spuneti-mi, cei care ati facut credit la diferite banci, trebuie sa prezinti documentatie de construire, ca dovada la ce vei folosi banii.
In afara de dovada veniturilor, ce altceva mai prezinti bancii?

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Este foarte foarte bun un Bausparvertrag (cont de economii pt constructie casa).Se fac la Bank Austria si Reiffeisen Bank -Bucuresti(banci austriece ce au interese mari in Romania).Succese!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput