Cit de grav e daca ai facut HSG peste Chlamidia??
Raspunsuri - Pagina 2
gaba-rema spune:
Hei, Shobo!!
Sa fie intr-un ceas bun! Rareori, dar RAREORI DE TOT capeti "doua liniute" fara sa fi ramas! Spune-mi, e chiar ciclul cu HSG acesta cu liniutele?
... Ei-ei, o sa te mai cautam noi pe alte forumuri, se pare ... de-alea cu burtica ...
Inca o data, sa dea Dumnezeu sa se confirme sarcina, sa fie plasata unde se cuvine si sa te tratezi cu succes de pacatosenia aia de Chlamidia. Vezi, am avut dreptate: in cazul tau, cel putin, Chlamydia n-a obturat chiar asa tare trompele.
Asteptam numai vesti bune. Bafta, Shobo!
gaba-rema spune:
Salut, Shobo,
Sper ca s-a confirmat testul de ieri...
Voiam sa-ti mai zic ceva apropo de tratarea Chlamidiei: de regula se foloseste Doxiciclina, dar asta e din categoria tetraciclinelor. Tetraciclinele nu se administreaza in timpul sarcinii. Sunt alte antibiotice care sunt admise la sarcina, de exemplu penicilinele. Din pacate, penicilina nu face treaba la Chlamidia.
Oricum, sigur mai sunt alte feluri de antibiotice care sa nu faca rau lu' bebe si sa-ti rezolve problema.
Pupici,
Gabi
Shobo spune:
Da, fetele, am scirs si la "aspirante"....... sint ieeeeeee
nu-mi incap in piele de fericire, va dati seama!
am ridicat chiar asta seara rezultatul si e POZITIV!.
acum tre sa ajung miine cumva la dr. mea sa vad unde o gasesc sa ma vada sa stiu ca totul e ok si sa o intreb daca am voie cu avionul ca tocmai planificasem o plecare mai lunga.... am povestit mai pe larg la "aspirante optimiste".
cu chlamidia deja nu-mi fac pb. ca o vom trata peste sarcina ce sa mai fac acum. da, tre sa-mi zica dr. ce sa iau acum pe sarcina dar sa ma ajute sa scapam de tot de ea!
in rest ma simt ff bine, doar in uter simt ceva tensiune pe acolo ca si cum se intinde ceva si ma mai trece cite o mica durere. in rest sini intariti dar nu ma dor deloc.
sper sa fie totul ok.
multumesc mult.
Rianna spune:
Draga mea, trebuie sa ai mare grija ca acesta boala pentru ca netratata duce la sterilitate. Eu am o prietena care s-a confruntat cu aceasta probleme. Nu stiu sigur ce tratament a facut, o sa incerc sa ma interesez, dar stiu ca l-a repetat, si abia a doua oara a scapat de probleme. Acum incearca sa ramana insarcinata si nu prea reuseste. Nu vreu sa te sperii, dar ai mare grija, eventual schimba medicul, daca in cel de pana acum nu ai incredere.
Bafta.
Rianna
ingerasu spune:
Rianna, Shobo si-a rezolvat problema si acum este o fericita insarcinata in 5 luni cu un baietel sanatos.
"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela