Microscop Maybe Baby

Microscop Maybe Baby | Autor: Medeea76

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi, va rog, unde as putea gasi in Romania (Bucuresti) microscop Maybe Baby, pentru ca am cautat in cateva farmacii unde vanzatoarele s-au uitat ca la o ciudatzenie la mine, n-auzisera nici macar de Fertil Test. Va rog sa-mi raspundeti, pentru ca am mare nevoie de el.

Medeea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

EU te-as sfatuii sa nu iei>>e o mare vrajeala>>>eu il am de 1an si jumatate si L-AM ARUNCAT INTR-UN SERTAR...E ABUREALA...dupa el aveam ovulatie si de 3 ori pe luna...e foarte sensibil la saliva, si nu e vreo inginerie genetica...tot ecografia e de baza.

O sa caut adresa, reprezentantei din Bucuresti..daca totusi vrei sa-l cumperi...oricum pe mine ma bate gandul sa-l scot pe al meu la vanzare.

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Anis si cam cat costa eu tot as vrea sa incerc!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope
(folositi marime normala la vizualizare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu am dat pe el 1 250 000 acum , in aprilie parca ,anul trecut.

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Si eu mi l-am dorit foarte mult si de aceea mi l-am cumparat.
Sc Salus rom Fil. Bucuresti
tel>4116377
str.C Negri 10A,<Piata Operei>
pret> 1.250.000 lei
L-am folosit o singura data luna trecuta pentru ca abea mi l-am cumparat . Mi-a aratat feriga completa in ziua a 15 a cand eu stiam ca trebuia sa am ovulatie dar n-am facut ecografie ca sa verific. In rest mi-a mai aratat din cand in cand dar doar ferigute mici din loc in loc deci incomplete.Eu cred ca arata corect cel putin la mine .Cred ca daca nu ai un dezechilibru major hormonal poti sa te iei dupa acest microscop.El de fapt arata nivelul estrogenului care are cea mai mare concentratie exact in ziua ovulatiei dar mai exista in organism si in alte zile.Probabil de aceea mai apar ferigi si in rest. Trebuie doar sa te iei dupa feriga cea mai mare si care se ramifica pe tot dispozitivul si eventual atunci sa ai contact sexual.
Asta este parerea mea si daca vrei sa sacrifici 1.250.000 lei pe dispozitiv poti sa o faci.
pupici
heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Eu nu mai am ovulatie din luna noiembrie (deci de vreo 7 luni). Am facut analizele hormonale acum o saptamana si astept rezultatul, in functie de care trec la atac. Nu am mai facut analizele astea in viata mea, asa ca nu stiu care trebuie sa fie rezultatul, cine ar putea sa le citesca?

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

E o mare porcarie si aici in Occident deja de peste 5-6 ani nu e indicat a se folosi ;eu am citit abia dupa ce mi l-a adus tata in aprilie 2004. Eu imi iau si temperatura zilnic si deci stiu cand am ovulat insa Maybe baby nu a aratat in 3 luni niciodata ferigi.Asa ca pacat de cei 25 euro aruncati pe el.
Anca

Mergi la inceput