Copiii si internetul...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Cristina

Parerea mea este ca aceasta fetita-criminala este in primul rand o victima a parintilor care nu au observat ca este ceva in neregula cu copilul lor. Sunt multi copii marginalizati, multi copii respinsi de gasca..Asa a fost mereu.
Dar de filme ce ziceti? ("Battle Royale"). Pai se pare ca nu net-ul ia dat idei, ci filmul in cauza. Io zic ca se putea certa cu victima si face to face.
Dom'le, si aia de gazuiesc tot felul de site-uri (free sau cu plata) ar trebui sa fie raspunzatori pentru ceea ce gazuiesc (vb. cuiva, se vand si organe pe net mey......brrrrrrr). Habar n-am cum, da prea e de tot.

Cristina&Sanziana

perfect de acord.In momentu' in care fatuca si-a modificat comportamentu',parintii erau cei care trebuiau sa remarce asta primii,sa comunice cu copila,sa se straduiasca sa-nteleaga ce-i in capul ei si sa-ncerce sa moduleze situatiile neplacute in care a fost pusa fata.desi acum,dupa ce crima a fost comisa,eu cred ca pe langa serioase carente de educatie(valoarea vietii=zero,nu-i asa?deja la 11-12 ani copiii inteleg perfect faptul ca moartea e un fenomen ireversibil,iremediabil),acea fetita e bolnava psihic.O gramada de copii sunt marginalizati,dar nu-si ucid colegii cu premeditare si sange rece din acest motiv.
N-am vazut filmul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Io una n-am vazut filmul, dar aruncati aici un oki, sa vedeti cam despre ce este vorba:
http://www.battleroyalefilm.net/movie/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina

Io una n-am vazut filmul, dar aruncati aici un oki, sa vedeti cam despre ce este vorba:
http://www.battleroyalefilm.net/movie/

Cristina&Sanziana

Am vazut ce se povesteste la link-ul dat de tine...probabil material didactic perfect pentru "criminali juvenili aspiranti".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

O sa incerc ca zilele aste sa caut filmul in cauza, sa-l inchiriez si sa-l vad, cred ca merita, numai dispozitie sa am. Si-am sa povestesc ce-am vazut.
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Da Julie, ar fi bine. Faptul ca-i o adevarata isterie cu filmul asta, exista fan cluburi, samd mi se pare infricosator. Ca la urma urmei, eu tot la victima ma gandesc..ma rog, eu sper sa-mi pot educa copilul intr-un mod rezonabil. Dar cum sa se fereasca de personaje gen fatuca - criminala (offf)..e greu de spus. Altercatii intre copii (si nu numai) au existat si vor exista mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Internetul e o interfata noua in care comunicarea are specificul ei. Cu siguranta ca intotdeauna au existat si vor exista copii marginalizati, frustrati, refulari de tot felul si parinti care n-au idee ce se intampla cu ei. Dar internetul aduce probleme noi de comunicare si comportament peste care nu ar trebui sa trecem usor cu vederea.

D.

Mergi la inceput

Am inchiriat DVD-ul cu filmul.Maine voi povesti...

Mergi la inceput

Asta-noapte am vazut Battle Royale II...un filmulet usurel,teribil de violent,cu mesaj impotriva violentei(lupta unor copii impotriva adultilor care au creat razboaie si implicit suferinta copiilor din diverse tari(Vietnam,Irak,etc.),adresat persoanelor peste 15 ani..Probabil ar fi trebuit sa scrie "adresat persoanelor intre 15 si 18-19,max. 20 de ani",pentru ca ma-ndoiesc ca poate crea vreo impresie asupra privitorului trecut de 20 de ani..din aproape doua ore,cat dureaza filmul,probabil o ora si jumatate e "si da-i si lupta..".
In seara asta voi viziona si BR I si voi reveni cu impresii..

Mergi la inceput