Doctorul Virtej
A nascut cineva cu Doc.Virtej de la MUNICIPAL?MA intereseaza daca este capabil de ceva.
Lidia ,Tiara si David D.
Raspunsuri
alexa spune:
Da, am fost in urma cu vreo 7 ani la dr.prof. Virtej, am facut analize ca nu ramaneam insarcinata. Am fost multumita, se poarta frumos dar era mai tot timpul foarte ocupat si am gasit alt medic.
bebetica spune:
O verisoara de-a mea a fost monitorizata (pe bani frumosi) in timpul sarcinii de Prof. Vartej, dar la nastere a fost data pe mana altui doctor.
Dupa ce a cotizat "gras" a nascut prin cezariana cu alt medic si operatia i-a supurat mult dupa aceea.
Nu spun ca nu este bun, dar este ocupat .......
Eu am nascut cu Dr. Luis Mendez de la Municipal, a fost singurul medic care a facut vizita in weekend fara sa fie de garda.
Ioana si al ei
STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da
MLDiana spune:
Am inetels ca in Ro trebuie sa fi recomandata de cineva ca sa te primeasca un doctor.Sora mea la citi medici a fost s-a oprit pina la urma la Doc Virtej bineintels recomandata de o prietena.Ce se intimpla daca nu ai prietene gravide ?Nu te mai primeste nimeni?
Boboita de ce verisoara ta a fost data pe mina altui doctor?Alexa a zis ca se poarta frumos cu pacientele s-a intimplat ceva intre timp sau cum?
Lidia ,Tiara si David D.
alexa spune:
Alexa a zis ca se poarta frumos cu pacientele s-a intimplat ceva intre timp sau cum?
Lidia ,Tiara si David D.
[/quote]
M-am referit ca are rabdare si iti explica pe intelesul tau, iti raspunde cu mult calm la toate intrebarile. Repet, am renuntat la prof. Virtej ca era mai tot timpul plecat din tara. Am nascut cu dr. Badea de care am fost foarte multumita.
Te primeste orice medic, bani sa ai...
bebetica spune:
VERISOARA MEA A FOST DATA PE MANA ALTUI DOCTOR CU TOATE CA FUSESE PROGRAMATA INITIAL ........ PT. CA PROF. VARTEJ ERA OCUPAT .
Mie nu mi-se pare normal ca dupa ce a cotizat bilunar la el pe perioada sarcinii sa spuna ca este ocupat.
In alta ordine de idei - cu trimitere de la medicul de familie cred ca poti merge la medicul cu care doresti sa nasti si fara recomandare prealabila.
Ioana si al ei
STEFAN DIMITRI
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b371605805da
julia23 spune:
Eu sunt pacienta lui de 8 ani si nu am ce sa-i reprosez.
Chiar daca m-a supravegheat in timpul nasterii,nu am putut sa nasc cu el deoarece eu cind am ajuns la spital tocmai pleca la o conferinta,m-a lasat in grija dc Constantinescu pt ca a crezut ca nu o sa nasc pina vine el dar bebelina mea a fost grabita si intr-o ora am nascut.
Eu nu am cotizat deloc gras la el,de multe ori chiar ma refuza si nu primea nimic.
Dupa ce am nascut a venit sa vada cum ma simt in cele 2 zile cit am stat internata si a venit si in ziua cind mi s-a facut externarea(simbata).
In timpul sarcinii am fost internata de 2 ori cite o saptamina cu probleme si el venea si seara la vizita sa-si vada pacientele(si in wk)
Chiar daca stiam ca este mai ocupat eu tot la el am ramas pt ca este un dc bun si altfel se purtau asistentele cind auzeau ca sunt pacienta sefului.
Julia23
http://community.webshots.com/user/julia062003
MLDiana spune:
Din cite am inteles eu, dc Virtej e un doctor f bun.Imi inchipui ca trebui sa fie ocupat.DAr oricum ,cum zicea si Bebetica nu e normal sa te plaseze la alt doc.mai ales ca a dat o multime de bani.Eu cred ca nu prea ii place sa asiste la nasteri.
Eu nu stiu cum e cu recomandarea asta ,am zis si eu ce am auzit.Pe sor-mea a intrebat-o dc daca este recomandata de cineva .Oricum bine ca e treaba rezolvata.Acum ramine sa nasca cu sau fara dc VIrtej.MAi are unpicutz.
Merci mult fetelor pentru raspunsuri.
Lidia ,Tiara si David D.