Fetele din Suedia... noi nu barfim? (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Idora spune:
Andreea incearca cu petrol, eu stiu ca e bun pentru regenerarea parului. O sa ma mai uit pe Internet ca mi se pare ca am vazut ceva naturist pentru asa ceva!!
Rayuela spune:
Adina scumpa,pai esti binevenita si la noi,ar fi super!!Si bineinteles ca te taxez de leustean![]()
Idora mama,dar esti eroina,daca reusesti cu tigarile!!Succes,sper sa iti treaca nervisorii pina duminica,sa nu ti se puna pata pe noi![]()

Andreea,eu sint zapacita,tu ai spus verisoara,m-am lamurit si eu cu Beatrice!!oricum e haios ca ne-am cunoscut,si ca o facem live duminica!1sa nu uit sa-ti dau telefonul!!
Adela ,pe unde esti?
Va pupic
Elena
si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Idora spune:
Sunt mandra de O-zone: 
Locul 4 in Top 100 Europa
Locul 1 in Germania
Locul 2 in Austria
Locul 1 in Franta
Locul 8 in Italia (Haiducii)
Locul 2 in Spania
Locul 4 in Elvetia (Locul 3 -Haiducii)
Locul 6 in Belgia (Haiducii) - Locul 12 O-zone
Locul 11 in Top40-Charts.com World Top 100
Locul 16 in Top40-Charts.com Airplay World Top 100
Locul 2 Haiducii si locul 4 O-zone in Top40-Charts.com Web Top 100
Locul 3 in Rusia
Site:http://top40-charts.com/chart.php?cid=31
BRAVO O-ZONE!!

Idora spune:
Elena nu stiu cat de eroina o sa fiu ca deja-mi ies flacari pe nari de nervi

.Ma duc sa-mi mai iau un snus!!Va mai tin la curent!!![]()
lilanda spune:
Suedici, daca tot vorbiti aici de leustean, tin sa va anunt ca am facut o descoperire senzationala....am gasit cimbru si tin minte ca cineva dintre voi intreba la un moment dat de el. Denumirea comerciala e Timian si am vazut ca are indicatii si in suedeza. Deci il puteti gasi si pe-acolo asa incit sa puneti si de niste mici adevarati la gratarul ala!!!!
Va urez vreme frumoasa si mult spor!!!
frantuzoaica spune:
Eu am venit de la
si am constat ca mi-am imbunatatit timpul
sunt in mai buna forma , cred...Ma pregatesc pentru Romania, sa nu ma ia cu sudori pe munte...
In rest, cred ca astazi o sa muncesc putin, are sotul nevoie de mine pe la birou.
Va pup si asteptam 

hehehe
Adela99 spune:
Sunt prin zona! Ma conversez pe topicul Sexualitate la Adolescenti. Daca am baiat mare.
Idora, iti tin pumnii, si eu am avut tentative cu Nicorette (plåster), a mers ce a mers ...dupa care
Idora spune:
Adela cat timp ai reusit sa stai fara sa fumezi cu Nicorette??
Stii ce ma fac acum??De cate ori am chef de tigara beau 1 pahar de apa si-mi trece cheful + ca mai iau si cate un snus.
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Idora
Adela cat timp ai reusit sa stai fara sa fumezi cu Nicorette??
Cam o luna, da' eu nu m-am putut lasa de tigara de dimineata si aia (sau caracterul meu
) mi-a daramat planurile.
Idora spune:
Da, tigara de dimineata e problema si la mine.Daca reusesc fara, mi-e mai usor sa nu fumez toata ziua.
Vad ca am deja vreo 7 ore nefumate de cand m-am trezit dar mi-s cam agitata