Mamici din Arad...?!(10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor.
Ioana vad ca doar tu ai semnat condica de prezenta azi.Oare pe unde umbla celelalte fete?
Vai,cate prostii face Dragos ca-ti vine uneori sa-l bati si in acelasi timp te si "spargi de ras".Acuma seara i-am pregatit apa sa-i fac baie si pana am mers sa-i caut pijama curata el a fugit repede in baie.Tot repede ii zic si eu lui Cali:"du-te sa vezi ce face in baie".Va dati seama ce rapid a fost,cand a intrat Calin in baie si l-a vazut a mers repede dupa telefon sa-i faca poza si radea de numa'.Ma duc si eu sa vad ce s-a intamplat,Dragos intrase in vana imbracat si se distra bine.O sa-l vedeti in poza ca voi pune in seara asta niste poze cu el,de la Cicir,de la tara si de acuma seara din baie.
Sunt tare draguti chiar daca sunt rai si neastamparati.
Va pup si mai vorbim!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!
Abia acum am avut si eu voie la calculator...a trebuit sa reinstaleze Claudiu tot pentru ca a descoperit un virus...
Eu sunt franta de oboseala...azi m-am trezit la 7.30, ca niciodata, iar pe la 15.00 am iesit cu Raul la plimbare si abia pe la 20.30 am intrat in casa, iar acum doarme dus...noi mai nou mancam afaraPicioarele mele sunt varza si ochi mi se inchid, dar bat-o vina de dependenta ca nu m-am putut culca pana nu va scriam macar un cuvintel
Hopa s-a trezit flacaul...FOAMEA!!!!
Revin cu alte povesti!


http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am revenit...A mancat si a adormit la loc...de cateva zile ma pot lauda cu un ficior tare bun si cuminta, mananca si doarme...

Alina e mortal Dragos...chiar azi m-am plimbat cu vecina de langa noi, care are un baietel de un an jumate si m-a prevenit si ea cu cate ceva...si micutul ei face numai boacane, chiar ieri a cazut si si-a crapat putin urechea...mi-a mai spus ca toate scaunele de la bucatarie le-au inchis intr-o camera pentru ca s-a trezit de cateva ori cu el pe masa...ea pana acum nu l-a batut si acuma daca ii da la fundulet incepe sa rada...iti dai seama ce super e sa-ti rada in nas cand tu esti plin de nervi

Sa puneti pozele sa le vedem si noi...sti la ce m-am gandit eu, minte stralucitoare mai am, sa ne intalnim intr-o zi, eventual intr-o duminica, in parc cu ficiorasii nostri si sa o sunam si pe Magda sa vina si pe Cristina...ce ziceti Alinelor????

Ioana tot e bine si asa si mai ales daca veniti aici profita daca poti ca iti va prinde bine o mana de ajutor...

Oare ce o fi cu Anto????

Mama ce ploaie s-a pornit!!!!M-AM SATURAT DE VREMEA ASTA!!!!NU MAI VINE VARA ODATA????


http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau Clau.
Acum am iesit sin baie si nu stiam ce-i cu zgomotul asta care seamana a ploaie,cand colo ploua cu galeata.Calin zice ca de unde a aparut ploaia asta? A si tunat o data foarte tare,mie mi-e tare frica cand tuna.
Ce bine ca Raul e cuminte si nu ai probleme cu el.Mai bucura-te de clipele acestea linistite.
Sunt de acord sa ne intalnim pe mal intr-o sambata sau duminica dupa-masa,sa vedem ce zice si Alina.Poate mai repede duminica ca sambata mai plecam pe la Cicir.
Calin a fost cu Dragos azi la plimbare prin oras si a fost si la Polivalenta,au dat drumul si acolo la apa arteziana.E super,o sa vedeti in poze.
Ma duc si eu la culcare si mai vorbim maine.
Va pup pe toate!
PS.Azi l-am tuns pe Dragos foarte scurt(vedeti in poze)


Aici avem niste poze mai recente(mai -iunie 2004) http://community.webshots.com/album/151070406LRkxxc


alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce dragut e Dragos asa tuns ...doamne cat imi plac mie copilasii blonzi...tare mi-ar fi placut sa fie si raul blondut dar vad ca nu seamana cu mine...eu eram alba in cap...

Deja cu nora??? Si noi am batut palma cu cuscrii!!!

Mai dar ce faina e fantana de la Polivalenta!!!In sfarsit i-au dat drumul ca arata ca naiba acolo, devenise o groapa de gunoi

Si noi azi am fost la fantana dar la UTA..si acolo e super dar singurul incovenient e faptul ca si-n dreapta si-n stanga e drum si nu poti sta in liniste...in rest super fain!


http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor pe unde umblati????

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!
Aici suntem si noi, Claudelu draga, numai ca abia acum am venit din oras(am iesit la un suc cu o burtica din cluj.....a fost fain).
Voi ce mai faceti?
AlinaM, ce scump e Dragos asa tuns....:)e o dulceata de copil!
Pe unde umblati restul fetelor?????
Pupici, Ioana si Alesio mic(24 sapt si 1 zi)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Helo,noi am fost azi tare miriiti.
Alina e superba poza cu Dragos in baie.E fain ca aveti camera la telefon si puteti sa ii faceti repede poze.
Noi ieri am fost pe la mine la lucru sa-mi fac cererea de concediu si apoi am stat un pic pe mal si apoi in bila.Cosuletul lui a ocupat aproape tot cosul dar ne-am descurcat.A fost tare cumintel.Acasa dupa baie a fost cam miriit de oboseala dar a trecut.
Fetelor voi ce mai faceti de mincare felul doi?Ca eu nu mai stiu...

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina ati resuit sa luati carucior??? Eu am vazut in Jackson carucioare super faine si la un pret bun...
Ce zici esti de acord sa mergem intr-o duminica pe mal cu bebeii???Am vorbit si cu Alina M si a fost de acord...Ar fi super fain!!!

Sa sti ca si Raul e cam marait dupa baie, se zbate el pana oboseste...atata energie are copilul asta, toata ziua da din maini si din picioare....

Noi am avut felul doi mancare de mazare cu polonez..., asa bunut a fost...mama asta face o mancare de te lingi pe degete...ea e cu bucatarie, iar eu cu curatenia si cu raul...fiecare cu ce poate


http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Va salut!
Am uitat sa va zic sa fantana de la Polivalenta are becuri colorate in jur,e super a zis Calin,eu nu am vazut-o,dar cred ca mai mergem diseara ca la Dragos tare mult ia placut.
Alina eu am facut azi felul 2 tocanita de macaroane cu piept de pui,taiat asa bucatele mici.Am mai facut si salata de vinete cu maioneza.Nici eu nu prea stiu ce sa mai fac.Tot citesc aici pe forum la LA BUCATARIE si tot imi salvez retete in calculator,da' nu mai apuc sa le fac in veci. Sincer nu-mi place la bucatarie,altceva orice,dar nu bucatarie.Nu avem ce face,mai trebuie sa si mancam!
Maine fac si eu mazare cu chiftelute,am cumparat azi mazare.
I-a placut la Dragos in Billa? noi cand mergeam cu Dragos cand era mic asa atent se uita peste tot,in sus,pe rafturi,vedea ca sunt multe lucruri si mai ales ca sunt colorate.

Clau,asa era si Dragos,dadea din maini si din picioare tot timpul si cand sugea dadea din picioare.Mi-a zis cineva ca de ce nu-l leg ca se oboseste.I-am zis ca sa se oboseasca ca doar se opreste,dar nici vorba de oboseala.

Ioana tu esti in concediu medical? Mai bucura-te si tu de clipele de liniste ce le mai ai.

Oare pe unde o fi Anto ca nu mai apare?,dar celelalte fete?
Li nici tu nu ai semnat condica!

Pupici!

alina

Mergi la inceput