Mamici din Arad...?!(10)
Raspunsuri - Pagina 11
Claudelu spune:
Alina si eu m-am uitat la TV...nici eu nu l-am votat pe Falca!!! Nu-mi place niciunu, dar decat el mai era Popa, ca asta de bine de rau a facut ceva pentru Arad...parerea mea!!!
Felicitari unchiului vostru!!!
Cam liniste a fost azi pe aici, toata lumea la gratar?N-am vrut sa va spun, dar si noi am facut azi noapte gratar din piept de pui..YAAAAAMIIIIII, ce bun a fost!!!! Acum GATA din nou la regim!!!
ANNNNNNNTTTTTTTTTTOOOOOOOO, n-ai rezolvat cu ????????
Fetelor, eu trebuie sa-mi iau o barca daca vreau sa ies din bloc...ce ploaie a tras...de mult n-a mai plouat asa!!!
Va pup si va doresc o saptamana usoara!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
pufymic spune:
Salutari fetelor!!
Alina cum te simti azi?Te doare gatul?Dragos e ok?
Felicitari pentru unchiul vostru , primarul!!!
Clau, tu numai ne faci pofta(mai ales mie), cand povestesti de gratare....de fapt si Alina cu gratarele ei....Sa va fie de bine!
Ce-ti face Raulica?E bine?
Li, Anto, Alina33 pe unde sunteti fetelor?Sunteti bine?
Mai ce m-am necajit cand am auzit ca a castigat Falca in Arad(nu tineam deloc cu el)...macar Popa a facut cate ceva pe acolo.....sa vedem ce-o face asta!
Noi suntem bine, ne"strofocam" cu lucrarea de diploma a lui Ovi(s-o scriem), ieri mi-a fost iarasi rau de la stomac...acum sunt ok(deocamdata), sper sa fiu bine si mai incolo!
Alesio e un scumpic, aseara l-a speriat pe Ovi ca mi-a tras niste suturi tare puternice si Ovi era cu mana pe burtica sa-l simta...
In rest e un finut de bebisor......il ador!
Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa!!!
Pupici, Ioana si Alesio mic(25 sapt si 5 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
alina33 spune:
Ciau,azi stam acasa.Buna a fost foarte incintata ca am fost la ea.Dar Dragos nu prea se simte bine in deplasare.In carut nu sta decit daca il plimb.Asa ca degeaba ne-am bucurat ca stam la aer.Nu prea a dormit a fost miriit si una peste alta are niste crize de colici!!!!!!!!
Asa ca tot il pun sub jet de apa calda si ii dau sirop si deabia se linisteste.Imi pare rau ca maica-mea nu stie sa vina la noi.Pina la urma o invat eu!
Acum maninc si scriu ca daca se trezeste nu mai apuc!
Mi-a lipsit internetul!!!!!
Clau , Raul mai are colici?
Tu , de fapt tu nu mai alaptezi, vroiam sa te intreb ce mai maninci sa nu ii dauneze.
Eu daca maninc lactate gata-i cu colicile.A inceput sa faca si de la fructe desi nu facea pina acum.Am dat-o pe cartofi si carne.Cica nici rosiile nu sunt bune!Oare cit il mai tine colicile?
Dragos adoarme foarte bine pe U2.Asa ca o sa incep sa o iau razna.
Imi place ca dimi e foarte vesel si gingureste vreo ora jumate dupa care doarme vreo ora daca nu il chinuie burtica.
Clau eu i-am zis Gabrielei de mamici din Arad dar daca ea o sa vrea o sa vina.
Alina sper sa te faci bine cit mai repede.
Pufy ai grija cu drumurile.Eu am auzit ca la nastere normala nu fac epidurala.Am sa intreb cind merg la doc ca n-am ajuns inca.
Va pupam pe toate.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
LindaG spune:
Ceau fetele,
Eu am fost cam lenesa,Mark tot dimineata a venit de la lucru asa ca si eu si si el am dormit aproape tot weekend-ul.
Eu nu am zis ca am cumparat carne de mici ca nu am vrut sa va fac pofta.Vedeti ce cuminte sunt?!
Alina33 ma bucur ca ai mai intrat ca m-am intrebat deja de ce nu mai intri.Adica,stiu ca ii mai greu la inceput,dar speram sa mai intri.
Alina M.,ma bucur pentru tine ca nu ii rubeola.In rest cum te mai simti?Dragos ii ok?
Clau,nu-ti fa probleme,si aici a plouat in ultima vreme tare mult si pe urmatoarele zile tot ploaie au anuntat.Acuma se chinuie soarele sa iasa un pic,dar nu stiu cit o sa-l tina.
Ioana,sper sa fii si tu mai bine(ca ai scris ca ti-a fost rau) si sa ai grija cu facutul de drumuri.Va doresc spor la scrierea lucrarii de diploma.
Anto,cind mai treci pe aici??????
In rest va doresc o saptamina frumoasa.
Va pup
LindaG
alinamoro spune:
Ceau fetelor.Mai da' ce active ati fost azi!
Eu sunt binisor,multumesc de intrebari si urari,mai am un punctulet de puroi pe amigdale si foarte putin ma mai doare gatul,febra nu am mai facut,am fost la lucru azi.Dragos e bine,el nu s-a imbolnavit de la mine,sper sa scape.
Fetelor,nu stiti ce fericita sunt ca Dragos se cere la WC(nu la olita),doar cand doarme si cand plecam de acasa ii mai pun pampers.In rest il las cu chilotei si tot ii spun sa nu faca pipi pe ei ca se supara HAM-MAM(are catelus pe chilotei),el e foarte incantat ca face la WC.L-am lasat si afara la joaca fara pampers si nu a facut pe el,nici acasa pe covor,din fericireeeeee!Speram sa nu ne mai intoarcem la pampers.
Alina33,dragos al meu a avut colici pana la 4 luni jumate.Trebuie sa mananci din fiecare mancare cate un pic sa se obisnuiasca si nu va mai face colici apoi.Eu i-am dat debridat dimineata si seara(zilnic)si cand facea chiar urat ii dadeam Gripe Water cu care-i trecea imediat.
Li,mie nu-mi faceai pofta cu micii ca zilele astea nici nu mi-a venit sa ma uit la mancare din cauza gatului.Groaznic a fost!Oricum sa va fie de bine!
Ioana imi pare rau ca te doare stomacul.Eu iau Eritromicina pentru gat si am niste dureri goaznice la 1 ora dupa ce beau medicamentele,dar iau si Omeprazol pt.stomac.
Succes cu lucrarea de diploma!
Clau,nu-ti fa probleme ca pieptul de pui la gratar nu ingrasa.Raul ce a facut cand ati fost la chef,a ramas cu mama ta?
Am vazut si eu ce a plouat aseara si apoi cred ca toata noaptea a plouat.
Acum ca s-au terminat alegerile sa va spun ceva:Doru Popa(fostul primar)e unchiul meu,e verisor primar cu tatal meu.
Calin zicea aseara ca acum are el unchi primar ca pana acum am avut eu.
Oricum vreau sa va zic ca "mizeriile" ce s-au scris in ziare nu sunt adevarate deloc(in legatura cu familia ma refer,ca-si bate nevasta,ca e divortat,etc),foarte multe lucruri s-au scris si foarte urate.
Sa vedem cum va fi cu Falca in urmatorii 4 ani.
Va pup si toate cele bune.
alina
alina33 spune:
hahahHahahah Alina buna poanta!Nu e poanta da' e buna tare!!!!
Fetelor care i-ati hulit unchiu ati incurcat-o!Am glumit.
Eu n-am fost la vot ca nu m-a lasat Dragos.Sa ne fie rusine!Da sa stii ca as fi votat cu Popa ca sa ne aprobe cererea de teren pentru casa!Am glumit iarasi.
In momente ca cele de azi as vrea sa ne intilnim cu toate cu bbicii in parc da cind e smiorcait si are colici nu mai vreau nimic.
Alina eu l-am intrebat pe unchiu-meu de debridat si a zis sa nu-i dau ca e prea tare.(?)Gripe water este apa pentru colici?ii mai dau ceai intre mese da am inteles ca daca il indulcesti si din cauza asta mai face colici.Cel putin asa ziceau fetele la bebelusi de mai.
Eu ii pun un virf de lingurita in apa la fiert.
Linda vad ca esti foarte activa.Mi-ar fi placut sa fi stiut de site-ul asta cind am fost in Berlin ca nu m-as mai fi plictisit.
Acum am putin mai mult timp ca a terminat Daci lucrarea de diploma.Mai are 2 examene si gata, slava Domnului!
Va pup
Alina si bebe Dragos
alinamoro spune:
quote:Mai Alina sa stii ca nu l-a hulit nimeni aici la Mamici din Arad,chiar de-aia v-am si spus.Vezi,daca mergeai si tu la vot poate castiga!
Originally posted by alina33
Eu n-am fost la vot ca nu m-a lasat Dragos.Sa ne fie rusine!Da sa stii ca as fi votat cu Popa ca sa ne aprobe cererea de teren pentru casa!Am glumit iarasi.
In momente ca cele de azi as vrea sa ne intilnim cu toate cu bbicii in parc da cind e smiorcait si are colici nu mai vreau nimic.
Alina eu l-am intrebat pe unchiu-meu de debridat si a zis sa nu-i dau ca e prea tare.(?)Gripe water este apa pentru colici?ii mai dau ceai intre mese da am inteles ca daca il indulcesti si din cauza asta mai face colici.Cel putin asa ziceau fetele la bebelusi de mai.
Linda vad ca esti foarte activa.Mi-ar fi placut sa fi stiut de site-ul asta cind am fost in Berlin ca nu m-as mai fi plictisit.
Acum am putin mai mult timp ca a terminat Daci lucrarea de diploma.Mai are 2 examene si gata, slava Domnului!
Va pup
Alina si bebe Dragos
Da,Gripe Water e apa de colici.Debridat este si de bebelasi care se da in functie de cate kg are,este in cutie o seringa gradata cu kg si atat ii dai,incearca sa vezi,asta nu numai ca ii calmeaza colicile,dar ii si regleaza digestia.
Eu i-am dat ceaiul fara zahar la Dragos,oricum nu simt ei prea tare diferenta.Chiar in prima luna i-am pus si eu zahar asa in apa sa fiarba,o lingurita la 100 ml apa.
Pupici!
alina
LindaG spune:
Eu chiar acum am vrut sa intru si sa va cert ca nu ati scris foarte mult azi si hopa ce vad inca 2 mesaje noi.
Alina33,cind Mark ii la lucru atunci tare ma plicti si intru in forum.Macar atita daca alta distractie nu am.Tu cind ai fost in Berlin?Cu ce ocazie?Nu te supara ca pun atitea intrebari dar sunt capricorn de aia sunt asa curioasa.Mark spune ca intotdeauna arunc vina pe zodie,hi hi.Nu trebuie sa imi spui daca nu vrei.
Alina M., asa lucruri faci tu!!!Ne lasi sa vorbim si dupa aia ne spui ca ii unchiul tau.Imi cer scuze daca am spus ceva nepotrivit.
Clau,Ioana trage-ti chiulul azi?
Eu sunt nervoasa,ca Mark trebuia sa vina la ora 19 de la lucru si m-a sunat sa imi spuna ca trebuie sa ramina pina la 22.Si ca pedeapsa pentru el,am intrat iar in internet(ca i-am promis ca o sa intru mai rar,ca mi s-a urcat la cap in ultima vreme).
Acuma,chiar ca va las,am fost harnica pina acuma si ma duc sa vad ce mai pot face,ca m-a prins asa cheful sa fac curat.Sper sa ma tina mult!!!!
Va pupicesc mult de tot si pe miine
LindaG
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostesquote:Mai Alina sa stii ca nu l-a hulit nimeni aici la Mamici din Arad,chiar de-aia v-am si spus.Vezi,daca mergeai si tu la vot poate castiga!
Va pup
Alina si bebe Dragos
Da,Gripe Water e apa de colici.Debridat este si de bebelasi care se da in functie de cate kg are,este in cutie o seringa gradata cu kg si atat ii dai,incearca sa vezi,asta nu numai ca ii calmeaza colicile,dar ii si regleaza digestia.
Eu i-am dat ceaiul fara zahar la Dragos,oricum nu simt ei prea tare diferenta.Chiar in prima luna i-am pus si eu zahar asa in apa sa fiarba,o lingurita la 100 ml apa.
Pupici!
alina
Intradevar ai dreptate cu debridatul, se da ml/kgcorp/ zi...sa stii Alina33 ca eu pana acum o saptamana i-am tot dat debridat si a fost nu bun ci foarte bun...eu am fost fff multumita de el...pe langa debridat i-am mai dat si Sab Simplex, care si el este foarte bun si calmeaza pe loc...Iar in ceea ce priveste ceaiul eu dintotdeauna i l-am dat indulcit...la o sticluta de ceai pun o lingurita de zahar...o pun inainte de a fierbe apa si nu s-a constipat...s-a de la laptele praf dar acum ii dau ceai de musetel si azi a facut, dupa multe zile, singur singurel Kk, fara termometru si fara supozitor
Alina M. chiar imi pare rau ca nu a castigat Popa! De Falca am auzit ca s-a cam facut de ras, a fost ceva emisiune fata in fata si am auzit de la ai mei ca s-a facut de ras...am inteles ca a scos niste perle din el de toata jena... Si asa cum ai zis si tu vom vedea ce face asta in urmatorii 4 ani Iar referitor la cele scrise in ziar stiam si eu ca nu sunt adevarate de la soacra-mea care lucreaza in Primarie si pe langa asta e si baptista...
Alina la ce fac. e Daci? Bafta multa la examene si apoi la licenta!!!!
Claudelu spune:
quote:
Ciau,azi stam acasa.Buna a fost foarte incintata ca am fost la ea.Dar Dragos nu prea se simte bine in deplasare.In carut nu sta decit daca il plimb.Asa ca degeaba ne-am bucurat ca stam la aer.Nu prea a dormit a fost miriit si una peste alta are niste crize de colici!!!!!!!!
Asa ca tot il pun sub jet de apa calda si ii dau sirop si deabia se linisteste.Imi pare rau ca maica-mea nu stie sa vina la noi.Pina la urma o invat eu!
Acum maninc si scriu ca daca se trezeste nu mai apuc!
Mi-a lipsit internetul!!!!!
Clau , Raul mai are colici?
Tu , de fapt tu nu mai alaptezi, vroiam sa te intreb ce mai maninci sa nu ii dauneze.
Eu daca maninc lactate gata-i cu colicile.A inceput sa faca si de la fructe desi nu facea pina acum.Am dat-o pe cartofi si carne.Cica nici rosiile nu sunt bune!Oare cit il mai tine colicile?
Clau eu i-am zis Gabrielei de mamici din Arad dar daca ea o sa vrea o sa vina.
Alina sa stii ca eu cand alaptam trebuia sa fiu fff atenta la ce mancam ptr ca Raul era sensibil foc...
De aceea nu-mi prea place nici mie sa merg cu el pe la altii ca Raul e mai tot timpul foarte agitat si smiorcait si prefer sa stam acasa, daca cineva vrea sa ne vada n-are decat sa vina la noi...
Referitor la plimbatul cu caruciorul...mie imi place la nebunie sa imping caruciorul...daca ii vreme buna stau de dimineata pana seara cu el afara, numai cand ii vremea sa manance trag o fuag pana sus il schimb si ii dau sa manance si apoi din nou afara...azi de exemplu am stat de la 13.00 pana la 21.00...dar sa nu-ti spun ca, mai obosesc si eu si ma opresc pe o bancuta, ceva si raul cum opresc caruciorul cum ecu ochii deschisi...se uita la mine, imi zambeste, parca in semn de multumire, imi mai "zice" cate ceva si dupa vreo 10-15 min de incpe sa se smiorcaie si sus la plimbare si uite asa am si eu noroc sa slabesc
Ar fi super daca ar intra si Gabi in -ul nostru...Oricum e optiunea ei!!!