Copii nascuti in 2000

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norris spune:

bine v-am gasit!
si eu am un baietel de 4 ani care e nascut pe 5 iulie 2000, si care merge la gradinita de la 2 ani si jumate.e un rac adevarat, pt ca desi a vorbit foarte tarziu, nici acum nu vorbeste foarte bine, a stiu sa citeasca literele mari de la 2 ani si jumate... e foarte vesel, jucaus, ar alerga toata ziua, la mare nu prea reuseste sa ajunga pt ca eu mai aM un bebe de 2 luni si nu prea are cu cine sa mearga, si tot asa...
ma bucur ca v-am gasit
imi plange bebe dar ma intorc
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Stie cineva care este data oficiala la care incepe gradinita anul acesta?
Cu drag, Mihaita (3 ani si 10 luni) si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

bine v-am regasit.... toata lumea e in concediu, nimeni nu mai scrie...

am fost si noi in concediu si mare si munte, a fo9st super de obositor la mare si foarte frumos la munte.
Oana si-a facut o mica prietena din California tot in 2000 nascuta nu s-au inteles de nici o culoare pt ca fetita trebuie sa invete romana iar Oana trebuie sa invete engleza... asa ca am si gasit o profesoara pt ea, sper sa mearga tare bine! si deseara cand ne intalnim cu Niki macar sa stie sa spuna cum o cheama :))

Vereau sa o duc la un control la ochisori maine si vreau sa o mai dau la dans (eu ) si taica-su la tenis sau la balet. Vreau sa faca dans ca sa terminam si cu asta repede sa stie sa danseze ceva acolo sa se descurce, nu ca mine ...
La inot nu am ajuns ... OFFF! ramane pt anul viitor.

Stiti ceva cursuri ?
Vacanta placuta in continuare!

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Cred ca si noi ar trebui sa facem un control oftalmologic, dar Mihaita nu coopereaza absolut deloc cu nici un fel de doctor.Ii este frica si plinge intruna. Nu au efect deloc lamuririle noastre.
Tati al nostru are astigmatism si destule dioptrii la unul din ochi si mi-e teama de ce e mai rau. Desi l-am urmarit de aproape, copilul nu da semne ca ar avea probleme cu vederea. Si totusi.
Copii vostrii cum sint la doctor?
Cu drag, Mihaita (3 ani si 10 luni) si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Si fetita mea e nascuta in 2000. Alexandra (Sandica), 08 01.2000, 2.850 kg si 49 cm la nastere. Acum are 108 cm si 16 kg. Anul asta merge la gradinita si sunt tare mandra de ea. Pupici copilasilor vostri

Cu drag, Cristina si Sandica

Si aici gasiti poze cu noi:
http://community.webshots.com/user/ticka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

si noi suntem nascuti in 2000!mai precis pe 12 iunie 2000.geaman.am avut 5cm si 3.900 kg.o frumusete de baiat mancasios!
acum ne laudam cu 109cm si 19 kg.inalt frumos si destept.suntem in grupa mijlocie la gradinita .

Maria & Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!

Am vazut ca in listuta nu e inca nimeni nascut in august, asa ca ma grabesc sa o adaug pe Ana, nascuta pe 25 august 2000, cu 3100g si 49cm.
Actualmente o domnisoara guraliva si infipta, absolventa a primului an de gradinita (apropo, la noi gradi incepe pe 14 septembrie), 108cm si 17kg. Este genul "Hermione Granger", vrea mereu sa stie tot si i se pare ca invata prea putine la gradinita (desi chiar sunt multe) si "militeaza" pentru tot felul de cauze: a luat la bataie un copil care rupea ramuri dintr-un copac, il apostrofeaza pe tati pentru ca fumeaza ("o sa te innegresti pe dinauntru") etc.

pe curand,
madishor si prea lunga sa prezentare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Bine v-am regasit "copii din 2000"
Dragos se pregateste de gradi. Mergem impreuna la cumparat rechizite.
M-am amuzat teribil cand i-am aratat la ce foloseste o radiera! Facuse niste ochi mari; dupa ce i-am aratat cum sterge creionul si el: acum mazgalesc si eu sa vad daca pot sterge!
E dornic sa-si revada colegii de gradi.
Ne-am petrecut concediul la mare, unde a fost super: si vremea si voia buna :)
Va pup si va urez numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

hop si noi ca-i fara bani.
marius, nascut 23.05.2000. apgar 8, 3,100 kg si 50 cm. acum nu stiu ce inaltime/greutate are, nu ne-am mai masurat de ceva timp. dar este trecut pe tocul usii. ii place foaaarte mult sa pedaleze repede, repede pe macaceta, si sa stea la volan la tati la masina si sa butoneze toate cele. suntem abonatii tarii piticilor (sambata cel putin, deschidem parcul; la 9,30 suntem in el). ne place foarte mult inghetata, asa ca mesele de pranz si cea de seara le incepem cu o inghetata si apoi mancam mancare. noi inca mai haladuim pe la plaji si parcuri. mai mult noi (eu si mama) ne strofocam pentru gradinita, el nu are nici o treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Ne-am intors si noi din concediu.
Un we la munte, 2 we la mare, si zilnic la inot. Deja am avansat si inotam cu pluta fara colac, tarversari de la margine la culoar fara colac, sarituri de la bloc-starter fara colac, doar pe spate mai folosim colacul, dar foarte desumfalt.
Restul zilei cind era cald ne balaceam in piscina gonflabila de care avea tati grija sa o umple pina veneam de la inot.
Pentru la anul preconizam sa mergem mai mult la inot si poate la karate.
Din vara asta ne-am luat la revedere de la cresa, vom merge la gradinita. Sa vedem cum se va acomoda.
De racit, performanta: nu a racit deloc, chiar daca inotul a fost in bazinul descoperit de la "Lia Manoliu", si dimineata de la ora 9, uneori apa era mai calda decit afara si fara casca, iar in piscina noastra tati uneori punea apa direct de la robinetul din curte, adica apa rece.
Vad ca toti incepem gradinita, bafta.

Bobita, 23 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput