Copii nascuti in 2000
Raspunsuri - Pagina 11
Gabbriela spune:
Mihai-Marius - 13.10.2000 La Multzi Ani Mihai, sa fi sanatos, fericit si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.
Dragos Andrei – 17.10.2000 La Multzi Ani Dragos, sa fi sanatos, fericit si sa ai o viatza plina de noroc si implniri.
Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze
CristinaT spune:
LA MULTI ANI !!!!!
Mihai-Marius
Dragos Andrei
sa aveti tot ce va doriti in viata!
PS: scuze pentru intarziere
4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7
Andrada spune:
Fetelor ne mutam pe forumul cu copii mari?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Fetelor ne mutam pe forumul cu copii mari?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
Andrada eu zic sa mai ramana aici ca inca sunt copii care nu au 4 ani implinitzi.. mai lasai la scutece ca sunt inca micutzi, au timp dupaia tot la cei mari sa fie ... sau daca fetele vor sa treaca dincolo eu nu am nici un cuvant de zis este alegerea lor.
O zi buna si multa sanatate la toata lumea
Gabbriela & Julian
mmi spune:
Multumesc pentru urarea de "la multi ani" adresata lu' Mihaita (Mihai-Marius).
Cred ca ar trebui sa ne mutam la Copii mari. Sunt multe mamici cu copii din 2000 care scriu acolo si habar nu au ca exista un astfel de subiect aici, de fapt am impresia ca acolo ar fi mult mai multa activitate la acest subiect.
Problema este ca o vom ruga pe Gabbriela sa se ocupe in continuare de noi, nici o mamica nu s-a oferit sa gestioneze listuta copiilor din 2000.
Eu nu sunt in stare, desi bunavointa am. Nu ma prea pricep in ale calculatoarelor, as invata, dar nu am de la cine.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.
MLDiana spune:
LA multi ani! MIhai si Dragos.
GAbriela ,in ultima perioada ne simtim mai mari ,cred ca toata lumea e de acord ca Andrada sa ne schimbe la cei de la 4 ani.
Si bineinteles Gabriela te asteptam cu lista .
Lidia ,Tiara si David D.
Gabbriela spune:
Ok fetelor atunci cand ajungetzi cu poveshtile la pagina a 10 o sa deschid un nou subiect cu copii din 2000 la cei mari (4 - 12 ani)... Sau poate sa il transfere cineva acest subiect acolo, daca da s ao faca, dar sa ma anuntze pe unde sa ma uit dupa voi sa va mai actualizez lista din cand in cand.
mmi daca vrei sa tzi tu lista cu draga placere itzi dau tzie stafeta, trimite-mi un PM si spunemi ce nu shti sa faci, si te ajut cu inf. Cu aceast alista nu est eash ade greu, mamicine noi care apar trebuie sa iei link-ul lor d ela profilul personal, si un link cu poze (daca au), o mica formula, cateva culori si numele copilului cu data nashteri si gata..
Daca nu shti cum s afaci astea sc si itzi zic eu pas cu pas..
Daca totushi nu ai chef sa o tzi nici o probleme o sa o tzin eu incotinuare.
O zi buna si multa multa sanatate la toata lumea si la totzi copii.
Gabbriela & Julian
MLDiana spune:
MAI fetelor voi chiar nu mai dati nici un semn de viata.Unde sunteti?
A fost undokai( nu stiu cum sa traduc mai bine "interceri" ) la gradinita la DAvid.Nu ma asteptam sa se descurce asa bine .A alergat ,numai ca nu a dansat si se fisticea pe acolo de sau luat si altii dupa el.A rupt unul din steguletele de hirtie.E primul lui undokai.LA anul poate o sa fie si mai bine ,sa speram.
Lidia ,Tiara si David D.
gen68 spune:
buna dimineata,
mamicilor cu baietei de 4jumate, al meu ma innebuneste cu putza lui. cica trebuie sa stea in sus (a nu se intzelege sculata). ma trezesc cu el pe strada ca trage de chilot in jos, si si-o ridica. mi-e sa nu devina un tic pusul mainii la putza.
ce ma sfatuiti sa fac, ati trecut si voi prin asa ceva?
gen, o mamica de marius
mmi spune:
Draga Gabbriela , tine tu lista pina una-alta. Daca-i musai ma invat, dar ajuta-ne tu pina poti. Multumim.
Gen68, si noi avem o problema cu chiloteii, dar cu "intratul in fundulet". Doamne-feri sa-si simta cumva chiloteii ca se opreste, oriunde ar fi si si-i aranjeaza. Asa ca i-am luat chilotei ficsi, nici mari, nici mici si am redus foarte mult problema asta, si putulica si-o aranjeaza si ii sta cum ii place lui (ca si la baietelul tau).
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.