ecografie buna
Buna fetelor!
M-am intors din concediu optimista- in ciuda crizelor de bila repetate ... motiv pt care va rog sa-mi spuneti si mie un ecograf bun.. cindva stiam de Olimp, dar cica nu se ami numeste asa, si nu stiu cum.. am intrebat la informatii, nu stiau cele de acolo... vreau sa stiu (daca se poate!)ce natura au pietricelele mele.. si de-aia am nevoie de un ecograf bun de tot.. si daca tot sint acolo, poate intreb si de ecografie testiculara pt. sotul meu- cica exista si asa ceva.. astept raspunsurile voastre, mersi!
Raspunsuri
ilenya spune:
Olimp Medical s-a transformat in DIAGNOSIS, Bd. Mircea Eliade nr.18, tel.: 2316741/2, tot cu Dr. Pop si Dr. Iosup. Sanatate!
Ilenya
kita spune:
Imi puteti da va rog mai multe informatii despre dr. ecograf Iosup de la Diagnosis(sau ma rog CMU)?
Am fost o singura data la dumnealui la control si pe fisa de ecografie a pus parafa de doctor de familie Iosup.. si m-a cam pus pe ganduri.
Voi ce ziceti?
kita
Tia spune:
e un om extraordinar si un profesionist... eu am fost la el cateva luni la rand pentru monitorizare foliculara. mergi cu incredere!
aquariusrpro spune:
quote:
Initial creeata de pepsica
Buna fetelor!
M-am intors din concediu optimista- in ciuda crizelor de bila repetate ... motiv pt care va rog sa-mi spuneti si mie un ecograf bun.. cindva stiam de Olimp, dar cica nu se ami numeste asa, si nu stiu cum.. am intrebat la informatii, nu stiau cele de acolo... vreau sa stiu (daca se poate!)ce natura au pietricelele mele.. si de-aia am nevoie de un ecograf bun de tot.. si daca tot sint acolo, poate intreb si de ecografie testiculara pt. sotul meu- cica exista si asa ceva.. astept raspunsurile voastre, mersi!
pepsica
Medicover Grozovici sau Spitalul de urgenta, d-na dr Dana Nedelcu, a mai buna... pe bune! Cu eco de la ea nu am mai avit nevoie de mamografie!
Sotul meu a fost operat conform eco de la ea, perfect! Si fara complicatii ani de zile!
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
tzuchi spune:
Am si eu o intrebare. Iti trebuie trimitere de la medicul de familie pentru o ecografie la Medicover sau poti sa te programezi si ii spui ce probleme ai? Eu am avut niste pietricele la rinichi, le-am spart si de un an de zile de cand sunt in UK nu am mai facut nici o ecografie, nu m-as incumeta aici. Acum ca vin in tara as vrea sa merg la un ecograf bun ca numai eu stiu cat m-am chinuit cu pietricele care ba erau, ba nu si eu aveam crize saptamanale.
Va multumesc
titisha spune:
Medicover Grozovici sau Spitalul de urgenta, d-na dr Dana Nedelcu, a mai buna... pe bune! Cu eco de la ea nu am mai avit nevoie de mamografie!
Roxana&Ruxandra
http://community.webshots.com/user/aquariusrpro
[/quote]
Ce alti medici f. buni mai cunosti la Medicover Grozovici?
Daca este sa aleg, Medicover Grozovici sau Plevnei??? (pentru mine nu primeaza in nici un caz criteriul aproape de casa ci cel al competentei medicale)
Multumesc mult! Titisha