Vreau sa cumpar de pe ebay ! Cum fac ?
Raspunsuri - Pagina 2
lucia_cs spune:
Adevarul e ca e mai dificil din Romania, dar sa stii ca se merita.
Sotul meu si-a luat de acolo de la masina la DVD-uri, tot ce se poate.
Lucia sotia lui Csaba.
adivio spune:
Hai sa-ti spun exact cum faci, draga Lucian.
Te duci la BCR sau BRD si iti faci o carte de debit cu ajutorul careia intri la pay-pal siiti deschizi contul. Ei iti vor verifica carte de debit doar, nu si contul pentru ca contul se verfica numai la bancile americane.Apoi te inregistrezi ca utilizator la e-bay si treci la treaba. Americanii cind trimit colete afara nu platesc taxe federale, deci nici tu nu vei plati. Oricum pentru colete sub 500 euro nu se platesc taxe vamale in Ro, asta stie toata lumea.
Good luck
Adivio&Ioana-nazdravana
rafyraf spune:
vreau sa va intreb si eu ceva ...va rog sa nu radeti de mine ....eu as dori sa cumpar si eu un aprat foto numeric care aici costa 800 canadezi ...in state l-am gasit cu 300 $ us deci e mai ieftin.....care sant riscurile daca eu dau cartea de credit si timp de 2 luni nu primesc marfa ?... deci factura de cc eu o platesc dupa o luna cand imi vine ....eu n-am dreptul decat dupa 2 luni de la comanda sa fac o plangere la banca ca nu am primit nimic....deci ce se intimpla raman pierzator sau o sa mi se reinapoieze banii de asigurarea cartii de credit?
cu respecte
Rafy
Andrada spune:
Platesti abia cind iti parvine obiectul comandat. Cind dai cartea de credit atunci verifica ca poti plati, dar de aparut in statementul de la credit card iti apare abia dupa ce ai semnat de primire.
Niciodata nu iti poate apare pe credit card statement un obiect pe care nu l-ai primit deja (e ilegal),
A
rafyraf spune:
Multumesc Andrada,
ups eu nici n-am stiut ca ei doar verifica ...credeam ca ei iti descarca suma in acel moment.....multumesc frumos andrada ....raman dator
cu respecte
Rafy
Jasmine spune:
Adivio,adica daca eu cumpar un aparat foto digital care costa sa zicem 350 euro nu platesc taxe vamale cand il primesc in RO?
Mi-e greu sa cred .
Jasmine
18 saptamani
lauraomar spune:
Atentzie cu ebay ,eu am platit de multe ori si nu am mai primit nimic ,si vânzatorii erau aici in Elvetzia.Tot ce depaseste suma de 150 de euro nu trebuie achitat ânainte ,si mai tzine si de calitatea produselor ,nu de fiecare data primitzi cea ce a-tzi licitat ,sau alta calitate ,asa ca mai bine cumparatzi din Ro. unde avetzi si garatzie, asta este parerea mea ,acum fiecare face cum vrea.
Mult noroc !!!
Totul este bine când se termina cu bine !
Laura
criistian spune:
din ce stiu eu romanii nostri au facut si aici numai lucruri bune si nu adminii acestor site nu mai dau voie la participarea noastra ca...decat pein depunerea unor garantii bancare de care sunt sigur ca nu este cineva dispus sa se lipseasca....si mult timp pana acum romanii nu mai puteau nici sa cumpere....de ce?...ce mai conteaza....important e ca am mai pus o bila neagra in favoarea noastra.
rafyraf spune:
am si eu o intrebare cu " cumpararea de pe ebay"...sant in canada si am gasit o camera numerica la un pret bun in state ...stie cineva care e din canada si a cumparat din state daca se plateste taxa vamala?
cu respecte
Rafy
"Give me what I want and I'll go away."