probleme cu analizele la cantacuzino

probleme cu analizele la cantacuzino | Autor: dandana

Link direct la acest mesaj

va rog sa spuneti daca aveti un cat de mic dubiu fata de analizele facute la cantacuzino. nu zic ca-i acuzam, dar poate ar fi bine sa verificam!

eu mi-am facut zoonozele sau cum s-or fi numind pe 4 aprilie si eram destul de bucuroasa ca totul e ok chiar daca am ceva de comentat la capitolul preturi (am mai spus o analiza dubla pe bon!?!) ca acum sa aflu ca cineva care si-a facut toxo pe 5 si le-a refacut in alta parte de mai multe ori .....
acum imi aduc aminte ca analiza mea de toxo ba era ba nu era in pliculetul meu si m-au pus sa umblu dupa ea iar pana la urma mi-au scris-o din nou
m-a luat durerea de cap, mai ales ca domnul meu nu a reusit sa scape ci doar sa scada nivelul!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Si eu sunt foarte interesata de acest subiect, deoarece sotul meu urmeaza sa refaca totul la Cantacuzino. Cum se procedeaza, mergi si spui ce doresti sa faci sau te si consiliaza cineva, in functie de antecedente, etc ...?
Antibiograma se face doar la cerere?
Cat dureaza aflarea rezultatului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

eu m-am dus cu hartia de la doctorita. am fost dimineata dar am fugit cand am vazut ce coada e si m-am intors la 11cand nu mai erau decat 2 persoane. cineva s-a uitat pe hartie si ii dicta altei persoane care introducea in calculator. nu am fost intrebata ce analiza vreau (pt toxo si cmv au doua tipuri, diferite semnifictiv ca pret - poate stie cineva cum este - vezi pe siteul lor) ba mai mult a hotarat sa nu-mi faca una din cele pt rubeola pt ca "e clar ca nu sunteti bolnava acum si daca iese cealalta negativ va face vaccin" (doctorita a vazut si nu a comentat nimic), am primit un bon si mi s-a spus cand sa vin. a durat pana la rezultate cam o saptamana, poate 9 zile, fiinca am prins pastele.
nu cred ca iti trebuie trimitere sau altceva, poti sa le zici direct ce vrei ca voi stiti, nu-i asa?

incerc sa fiu calma dar imi este greu de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Fetele, eu am facut aceste analize la V.Babes-centrul de diagnostic-deocamdata astept rezultatul, deci nu va pot spune mare lucru decpre calitatea lor, insa este o doctora f. draguta (adica amabila) care stie meserie iar preturile sint ca peste tot.Daca aveti dubii cu Cantacuzino puteti merge si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Eu am patit-o cu analizele de la Cantacuzino la toxoplasma.
Mi-au iesit negative si IG M si IG G, cand eu de 2 ani am descoperit ca am toxoplasma cu IG G pozitiv. Am facut analize la 3 laboratoare diferite ( Medicover si Pro Diagnostic din Constanta si Sanador din Bucuresti) si la toate 3 mi-a iesit IG G pozitiv si Ig M negativ.

Nu bag mana in foc pentru rezultatele de acolo.
Sa ma iertati daca sunt sceptica dar mie asa mi s-a intamplat.
Nu mai pot sa am incredere totala in rezultatele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gioni spune:

Si eu am facut analizele la Cantacuzino de doua ori. Anul trecut in mai (dupa ce am pierdut o sarcina oprita in evolutie) mi-a iesit toxoplasmoza negativa (si IGG si IGM) si listeria la fel. Luna trecuta am facut din nou analizele (la recomandarea nmedicului care-mi urmareste sarcina)si mi-a iesit toxoplasmoza pozitiva (IGG) si listeria la fel!!! Medicul mi-a spus ca nu este nici o problema dar eu tot ma intreb care analize nu au fost bune!!!!

Sa auzim numai de bine,
Gioni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MADYN

Fetele, eu am facut aceste analize la V.Babes-centrul de diagnostic-deocamdata astept rezultatul, deci nu va pot spune mare lucru decpre calitatea lor, insa este o doctora f. draguta (adica amabila) care stie meserie iar preturile sint ca peste tot.Daca aveti dubii cu Cantacuzino puteti merge si acolo.

Cum se numeste doctorita cu pricina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Eu am facut analizele -eram insarcinata -sarcina oprita in evolutie, in oras la mine la 3 laboratoare si au fost
1*IGM-negativ, IGG-75UI
2*IGM-negativ, IGG-10UI
3*IGM-negativ, IGG-30UI
Nu stiu daca aveau vre-o importanta diferentele dar primele doua le-am facut in aceeasi zi.
Dr. mi-a spus ca nivelul este mic si ca nu aceasta ar fi cauza pierderii sarcini, dar in vara vin in Bucuresti si ma gandeam sa inerc la Canatacuzino.
Merita sa vin (timp,bani)?
Unde se mai pot face??????

Ana

Mergi la inceput

Nounou, e vorba de d-na doctor Copelovici. Daca vrei amanunte da-mi un PM.

Mergi la inceput

Madyn, voiam sa fiu sigura ca e vorba de dansa .. noi de la ea plecam, ni s-a parut superficiala totusi, desi pare ca stie meserie, intr-adevar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nounou

Madyn, voiam sa fiu sigura ca e vorba de dansa .. noi de la ea plecam, ni s-a parut superficiala totusi, desi pare ca stie meserie, intr-adevar

Adica in ce sens superficiala? Te intreb pt ca eu am fost o singura data si ca sa stiu la ce sa ma astept. Oricum nu ma bazez numai pe dinsa ci si pe gincologul meu.

Mergi la inceput