De ce cezariana???

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Alegerea voastra doamnelor. Ma retrag dintr-o discutie in care nu se aduc argumente ci doar copilarescul "Asa vreau eu".

Argumentele contra s-au dat dar nu sint bagate in seama...spor la cezariene

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg



Ana Maria, io nu mi-s doamna kiar deloc... io am intrat sa ma lupt cu Adele si cu Mamarutz ... ca ne mai luptaram noi si acu doi ani de-au ishit scintei... Am vrut sa destindem putin atmosfera



quote:
Originally posted by DanaRosu


quote:
Originally posted by frosa



Ce ma disttreaza subiectul asta, este cel mai discutat.

[b]FETELOR, daca vreau senzatii tari fac BUNGEE JUMPING (sper ca am scris corect ca sa nu va luati de mine din cauza asta, subiectul este imp.) nu ma duc la spital sa ma taie intre picioare si sa urlu de "placere" nus' cite ore travaliul.... O sa ma bucur toata viata de baieteii mei nascuti prin CEZARIANA.

Cineva aici pe forum a scris "Am facut cezariana pt ca MERIT", mi se pare scurt, la obiect si BINE ZIS [/b]

Va pup



Si mai dau o dat cu capu ca nu se poate altfel. Mda, draguta, si io cind oi vre senzatii de cezariana, m-oi opera de apendic ... Sa compari aceasta minunata "intimplare" din viata unei femei, aducerea unui prunc pe lume, cu saritul cu ilasticu mi se pare deplasat, superficial si imatur...

Mi-am propus de ceva vreme sa nu mai intervin la disputele legate de cezariana si nastere normala dar, sa-mi fie cu iertare, nu ma pot abtine...

„Trebuie sa cunosti aceasta senzatie, atit de greu este de descris in cuvinte. Durerea te sfisie fizic, iar in secunda urmatoare dupa ce a aparut copilul, patrunde in corpul tau si in suflet dumnezeirea. Ceva mai frumos nu poate exista.” (Tania Popa, actrita)

Iata si argumentul meu in favoarea nasterii normale:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=460



Dana
And, yes, I am a blonde!



Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Saru mina, Adel, de urari, pupam si noi Jul. Mda povestea Aniei e la adresa de mai jos
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=460
Ehei si apropo de acu doi ani, o saptamina am tehuit bietul copil cu vorbe de genul: "Uite mami, acu doi ani, pe vremea asta, mergeam la monitor, sau la eco... la ora asta ne luptam de zor... pe la ora asta, mami il stringea pe tati de git de durere, pe la ora asta ne-am si vazut" Saraca Ania cre ca (oricum ma scoate ea din sarite pe mine cu replica DA... CHE CA) o zis ca nu-s cu toate acasa... Pe 10 oct. intre orele 12.30 si 12.45 am facut si baitza "ritualica" si iar am impuiat capul copilului cu "uite acuma asa si peste 3 minute asa..."
Oricum nu ma gindeam ca aniversarile copilului vor fi si pentru mine moment de rememorare a celor petrecute la Marea Intilnire.


Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

HA HA HA Dana Roshu, eshti mareatza ca intotdeauna, hai mai fa un baiet ca eshti la rand, io shi Marina mai facuram cite unu(a), ea cu cezariana, ca deh, nu e asha curajoasa ca noi :)))

Corinna, Andreas Noel, Alexandru shi Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Iaca raspund si eu la intrebarea din subiect:
1.De frica travaliului.
2. Cu ajutorul banilor am PUTUT sa aleg si asta a fost alegerea mea dupa o prelegere despre ce inseamna din toate pdv o nastere normala si una prin cezariana.
That's it!
--------------------------------------------------------------------
Stiu ca e subiect delicat si care de obicei naste dispute, eu nu am timp si nici chef de asa ceva, era o intrebare in subiect si eu am raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am nascut prin cezariana deoarece bebica era in prezentatie pelviana, eu aveam un chist de 8 cm la nivelul ovarului si in ultima saptamana si tensiunea arteriala constant ridicata. Deci nu ca aveam de ales, dar nici nu regret !
Important este ca bb si mama sa fie sanatosi !!!

Daria & bebica Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Cer scuze de offtopic, da' nu m-am putut abtine: DanaRosu, eu am 23 de ani si mama mea, in fiecare an de ziua mea imi povesteste "marea intalnie". O stiu si eu acum pe de rost (nu e chiaaaaar spectaculoasa, o cezariana programata dupa inceperea scolii )...shi imi face placere.
Pupici la mamici (vorba bancului: maaaaaamaaaaa ce cool suntetzi voi ) si la copilutzi

Don't get mad, get even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by bibi

E uite ca mie nu mi-a trecut niciodata prin minte sa asociez cuvantul banal cu cuvantul nastere naturala. Dupa experienta mea as inventa un nou cuvant, care ar rima fffff bine cu nasterea naturala - O-DURERE-INFERNALA-CARE-NU-TE-LASA-SA-RESPIRI-SI-SA-GANDESTI-SI-CARE-TE-FACE-SA-TI-DORESTI-SA-MORI-CA-SA-SE-TERMINE-TOTUL-ODATA.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Dar n-ai murit!!!!Doamne-ajuta!
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Situatia cezariana la cerere este o cauza pierduta pentru cele care nu vor sa auda. In aceeasi barca se pune si fimoza, facutul kk cu termometru, turnatul pe gitul sugarului o tona de ceaiuri si alte leacuri de colici, sedarea copilului pentru diferite motive, si pot continua lista.

Cine nu vrea sa auda si sa invete, continua pe drumul ales fara sa se opresca sa chibzuiasca o secunda macar la o opinie diferita, indiferent de cite argumente, articole si opini medicale sint oferite.

Si asta este o alegere si fiecare are dreptul de a alege pentru el.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Ocebine, suntem pe aceeasi lungime de unda.Subscriu in totalitate la cele sustinute de tine!
Have a nice day,
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mi-a placut tare mult ce a scris bibi cu senzatia provoacata de o contractie. Asa e. Chiar daca nu am nascut natural (am ajuns de mi s-a rupt apa si contractiile au venit din senin din 2 in 2 minute), am uitat destul de repede cand mi-am vazut bebica. Dar nu pot descrie bucuria cand am vazut anestezistul !

Muuulta sanatate tuturor !

Daria & bebica Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Am zis ca nu ma bag dar chiar astazi am citit in New York Times (ziar cu reputatie, nu de 2 bani) despre un studiu de la Universitatea Ludwig-Maximilians din Munchen cu privire la cezariana. Copiii nascuti prin cezariana au mult mai multe probleme (statistic vorbind, ca stiu ca se vor repezi mamele cu fraza "Nu-i adevarat, copilul meu nu are nimic")cu privre la alergii si diaree in primele 12 luni de viata. S-a descoperit ca prin travaliul normal, copilul culege niste bacterii benefice sanatatii lui (sistemului imun)iar cei nascuti prin cezariana sint privati de aceasta extra imunitate. In loc sa primeasca bacteriile de la mama (care ii apara sistemul imun) ei iau bacterii nefaste din mediul spitalui (care produc alergii si diaree).

Copiii au fost monitorizati timp de 1 an de zile, cu teste periodice si au arata cote mai mari de alergii la lapte, soia, oua si proteine.

Concluzia a fost ca sistemul imun la copiii nascuti prin cezariana este mai scazut.

In continuare, alegerea este a voastra.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput