copii de aprox 3 ani - evolutie/copii de 2001
Raspunsuri - Pagina 8
madadum spune:
duminica trecuta i-am serbat si noi ziua marei. au fost cativa copilasi, mai multi parinti ... toata lumea s-a distrat pe cinste. pe la 11 cand s-a terminat taraboiul casa era cu dosu-n sus. mara a avut torulet in forma de pestisorul nemo, desenul ei preferat. desi nu a mancat din el, a fost super incantata ca a venit nemo la ea...
mada
roserb spune:
Ne primiti si pe noi?
Bianca Elena, nascuta pe 17.11.2001.E o Scorpioanca adevarata , zbuciumata peste masura ,desteapta pentru varsta ei , dar si obraznicuta cat cuprinde. Are 17 kg si 1,01 m.
Acum il asteapta cu mare interes pe fratiorul ei, care se va naste in jur de 6 nov.2004!
Din septembrie speram s o convingem sa stea la gradinita macar pana la pranz.
la mamici si copilasi
Roxana
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
bubutzu spune:
Spunem si noi prezent : Mihai are 2 ani si aproape 8 luni (27.11.2001);
E un copil cuminte si istet; Deocamdata sta cu bunicii in timpul saptamanii, urmand ca din septembrie sa-l ducem la gradinita cu program prelungit ; l-am dus aproape doua luni la cresa dar din cauza ca se imbolnavea foarte des (bronsiolita ,pneumopatie interstitiala spastica) am renuntat; in perioada asta medicii l-au "umplut" de antibiotice (augmentin, zinacef-injectabil,bioclavid (de fapt tot augmentin...);
pe 19 iulie plecam la mare, sper sa nu mai fie asa sensibil dupa aceea....
Va povestesc o situatia haioasa: taica-su se odihnea pe pat, Mihai aseaza peste el o patura, deasupra ei pune o perna si inca o pernuta...intreb:"mami...ce-i faci lui tata?"
imi zice:"il fac sandwich si-l pap"
E un pupacios si jumatate...; chiar vroiam sa va intreb ai vostri copii sunt la fel (adica pupaciosi) ?
Cristina si bb Mihai
dddd spune:
daria e nascuta pe 1 aprilie 2001. este foarte energica si ambitioasa, ii place sa construiasca si sa mestereasca, sa se suie in copaci, sa asculte povesti. cand am fost la mare in lipsa de copaci incerca sa se catere pe piciorul umbrelelor de pe plaja si era extrem de caraghioasa, mai ales ca ma si anunta ca nu reuseste.
in toamna va merge la gradinita.
Sobo spune:
Dragos e nascut pe 11.12.2001 la 3.500 si 52cm, scor Apgar 10(pe bune!)
In copilaria timpurie a fost cumintel, nu tocmai mancacios.
Acum nu mai e tocmai cumintel dar ne straduim.
De la 2 ani si 2-3 luni nu mai punem Pampers ziua, doar la culcare. A dormit singur in patutul lui iar dupa 7 luni singur in camera lui. De ieri doarme in "patul mare". Nu mananca singur decat cand are chef. Cred ca e stangaci deoarece si cand mananca si cand scrie foloseste stanga. Dupa 2 ani a inceput sa invete litere si cifre astfel incat acum stie toate literele mari si cifrele, culorile ( portocaliu spune kakiliu - si ne distreaza foarte tare) si formele geometrice. Insa de vorbit abea dupa 2 ani a inceput cat de cat(pana atunci vorbea in "chineza"), acum vorbeste dar inca destul de stalcit.
Nu se imbraca singur, uneori se dezbraca singur.
Jucaria lui preferata: un urs de plus Lica, cu care doarme si care a ajuns jalnic dupa atatea spalari. Mai aduce in pat si alte jucari de plus insa fara Lica nu se poate. Si de dansat tot cu el danseaza, mie imi da alt urs.
Este extrem de prietenos, mereu zambeste si se imprietenete extrem de repede cu oricine( uneori ma ingrijorez ).
Nu a fost bolnavicios.
Ii place foarte mult in parc la tobogan.
Desenele animate preferate : Tom si Jerry, Bugs Bunny, Pinochio si Alice in Tara Minunilor.
La toamna mergem si noi la gradinita cu program normal.
In legatura cu parintele baubau - eu sunt.
palmyrah2002 spune:
Salutica !
In primul rind :
LA MULTI ANI TUTUTOT COPILASILOR NASCUTI IN IULIE SI CARE AU IMPLINIT 3 ANI !
Sa va traiasca,sa fie sanatosi,cuminti sau nazdravani asa cum va doriti,sa aiba mult noroc si multa fericire in viata!
Cristina si Mihnea
Am promis ca scriu mai multe despre Mihnea,dar abia acum reusesc.
Mihnea face pe 24 iulie 2 ani si 10 luni si e un nazdravan fara pereche,pus pe sotii in fiecare minutel si care speculeaza fiecare moment de slabiciune al parintilor.E cam alintat,ce-i drept dar nu din cale-afara;are si o personalitate foarte puternica si desi este balanta e incapatinat mai ceva decit un berbec sau un capricorn.
De vorbit ,a vorbit tot dupa doi ani,adica inainte cu o saptamina a inceput sa spuna:ba,ma,pa,etc,pentru ca apoi sa progreseze si sa ne uimeasca in fiecare zi.Nici acum nu-l spune pe s,pe r ,pe l,pe h,dar e tare dragalas cind vrea sa povesteasca ce a facut cit noi am fost la serviciu.Deocamdata sta cu mama mea(Dumnezeu sa-i dea multa sanatate),iar din toamna va merge la gradinitza,ma doare capul de pe acum cind ma gindesc ce ma asteapta,fiindca e tare mamos.
Pampersul il folosim la prinz si noaptea,in rest nu sint probleme.Iar laptele il bea seara si dimineata tot din biberon,desi ceaiul,apa,sucul le bea din pahare cit mai mari posibil.
Are 14 kg,a avut 14,5 dar de cind cu caldurile astea nu prea a mai mincat,iar inaltimea e cam de 95 cm,cam maruntzel pentru virsta lui.E vioi si plin de energie intreaga zi,nu-l prea pasioneaza jucariile sau desenele animate,are "o problema"cu inchisul si deschisul usilor cu cheia,cu aruncatul lucrurilor peste geamul de la balcon,cu sofatul masinii noastre,daca il lasi sta o zi intreaga sa invirta volanul,sa asculte IRIS cit e ziua de lunga sau sa topaie ca o caprita pe toate paturile din casa.Stie toate culorile,citeva litere,dar cel mai tare il pasioneaza numerele(poate cind va creste il va pasiona matematica,fiindca eu am cam ocolit aceasta stiinta).Nu a avut probleme de sanatate,a fost racit doar de doua ori,maninca inghetata pe orice timp,iaurtul il maninca direct din frigider si daca ar putea s-ar balaci cu apa rece in citeva ceasuri pe zi sau ar sta numai afara in "pac"(parc).
Daca am treaba ,ca sa stea linistit macar un sfert de ora ii dau un cartof si el il spala constiincios in lighenas.
Cind are chef ma ajuta la curatenie,sterge "patul cu ponto"-sterge praful cu Pronto,da cu apitotul(aspiratorul)sau sterge "taianta cu buietee"(faianta cu buretele).
Are un limbaj demn de un nou dictionar :
cipine = pe cine
tacunel = scaunel
tidisheu = servetel
tupi mine = pentru mine
mocheta = motocicleta
s.a.
Va pupacim si va dorim week-end placut.
klavier spune:
iubita mea Adriana jr e o nastrusnica si un soarec cochet si cu pretentii "intelectuale". cand face kk nu se poate decat cu suportul de wc si cu un scaun in fata, pe care vrea neaparat "bokhaus"-ul "maie!!!", adica enciclopedia Brokhaus pentru adulti, ca de aia de copii s-a plictisit stimabila. si daca tot a ajuns in baie vrea neaparat margelele mele si cerceii pe care ii atarnam pe dupa urechi si se sclifoseste de toata frumusetea.
de vorbit se exprima cat se poate de inteligibil pt noi si de criptic pentru altii, in schimb se straduieste din rasputeri sa foloseasca terminatiile de genul "veau atiku pinguinulilui" (vreau baticul samd) sau "ude e gogulutzu adianii??" (unde e Gogutza al Adrianei? respectivul fiind frate-so).
vorbeste in continuare despre ea la persoana a 3-a, cu exceptia: "sunt aici!", cu care ma da gata. (asta pentru ca m-a auzit pe mine repetand chestia asta de mii de ori in timp ce incercam sa pregatesc ceva in bucatarie si Gogu sau ea vroiau ceva in camera cealalta.)
tipic e sa se scoale, sa se frece la ochi si sa declare "azi sambataaa! azi venit zaaana! adi vei eseeeene! adi cumiiinteee!" . adica noi nu o lasam la desene animate decat sambata, ca altfel era jale, si ea spera in fiecare zi ca-i sambata. si cand ii zicem ca e marti sau alta zi, incepe sa ne arate cu degetzelele: "un esen mic! mic mic! adi cumintee! cu-minte! (silabiseste ca sa vedem ca poate sa zica cuvantul intreg in speranta desenelor)
si e o dulceatza.
A.
Adriana (10.11.1979) + Adriana jr (21.09.2001) + Andrei (6.01.2004) + Dragos taticutzul (7.01.1974)
http://photos.yahoo.com/apaler
sora2001 spune:
-Mamici dulcici,scuze pentru absenta si La Multi Ani toti celor din Zodia Racului.
-Sora ,are 15kg si 96cm,http://community.webshots.com/user/elenadaniela100Ema si Richard-Sora
danielac spune:
Diana a fost la mare si s-a comportat excelent!
cred ca a luat destul de bine in greutate ca a avut o pofta de mancare acolo!
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac