Invadatorii vietii private

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

io zic sa pleci din tzara. da' ce te faci daca ii plac excursiile??

mama-mama, da' ce la probleme mai ai!!!!

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by infofun

CASANDRA daca e adevarat ceea ce spui da-mi voie sa adaog ceva: Deci daca nu e adevarat sa ma scuzi, dar daca e adevarat, imi pare rau dar nu meriti chiar tot ce e mai bun pe lume Paula draga! Ceea ce ti se intampla e doar inceputul, eu personal urasc persoanele ce strica casele oamenilor! Si sa dea Dumnezeu sa se mai intoarca roata si impotriva celor fara suflet, care strica casnicilile.(sa spunem ca persoanele de fata sa exclud,ca asa e frumos) Imi pare rau, poate par super rautacioasa si poate fara inima, insa cand vine vorba de asa ceva devin nu rautacioasa ci monstruos de rea. Nu am sa inteleg niciodata astfel de femei. E parerea mea, si nu trebuie sa tina nimeni cont de ea, dar ar fi mult mai bine daca nu ar mai exista femei care sa se bage in casniciile oamenilor. Poate mi s-o inampla si mie sa ma indragostesc de un barbat insurat, insa nu m-as baga pentru nimic in lume, prefer sa sufar eu decat sa fac sa sufere copiii si sotia.
DACA nu este asa te rog sa ma ierti pentru cele scrise mai sus!

100% de acord cu tine. Si....e adevarat si ce a scris Casandra (asta in masunra in care Paula nu a mintit atunci) si anume ca mergea la fosta si faceau pizaza (parca) impreuna..........

Paula-Paula.......vezi tu cum e cu roata care se invirte........Ca doar ti-au tot spus fetele atunci sa-ti vezi de viata ta si sa lasi omul in pace. Dar, cind isi baga ala negru coarnele.............

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

hmmmm... de mult tot citesc ce posteaza Paula dar nu am vrut sa ma bag, acum nu mai rezist, ce sa fac? asta este! sunt si eu om...
Sotul meu pe vremea cand ne-am cunoscut locuia separat de fosta sotie si actele de divort erau deja bagate, nu au avut copii impreuna si mai nimik care sa ii lege prea tare. Problemele in casatoria lor au aparut cu mult timp inainte de al cunoaste eu, dupa cum spuneam mai sus, era deja intentat divortul si totusi mi-a fost greu sa accept situatia. Urasc femeile care se baga in mariajul altora, mai ales cand este vorba de un copil. Si nu vroiam ca tocmai eu sa fac parte dintr-o asemenea categorie. Oricum situatia la mine e mult mai diferita de a Paulei, deci sper sa nu intru in oala cu ea...
Si asta pentru Paula : Draga... roata ( e rotunda ) tocmai pentru ca se invarte , si cand mai citesc ca tu esti deja a 3 -a , hmmm, imi da de gandit si ar trebui sa iti dea si tie ...

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Unde esti, Paula? Ai lansat bomba si ai disparut? Hai, ai dreptul la replica!

http://community.webshots.com/user/gabrielc2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

salutare, fetele!
mai... casatorita si eu, indragostita si eu, deci... ce-i al meu e NUMAI AL MEU si pus deoparte, dar... poate n-o fi PaulaM chiar vreun sfintisor, dar cu masculul cum ramane? ca daca e sa o intorci pe partea cealalta, EL era casatorit, cu copil acasa... ea era libera... si a incercat... iar el s-a aruncat cu mainile si picioarele inainte...
hmmm...
la faza asta nu sunt de partea nimanui...
pupci

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Paula, as vrea sa te intreb si eu ceva: de cate ori l-ai sunat tu pe el in perioada cat a fost casatorit si voi aveati o relatie si i-ai reorganizat viata?

In privinta copilului, daca tot nu poate sa se tina de promisiune,ar putea anunta atat mama cat si copilul mai din timp (poate si-o fi facut femeia planuri, are si ea o viata de trait), iar copilul o fi dezamagit. Ce ai spune tu daca tatal Marei ar contramanda o intalnire promisa cu Mara? Ai fi la fel de intelegatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

quote:
Originally posted by ralucoantza
mai... casatorita si eu, indragostita si eu, deci... ce-i al meu e NUMAI AL MEU si pus deoparte, dar... poate n-o fi PaulaM chiar vreun sfintisor, dar cu masculul cum ramane? ca daca e sa o intorci pe partea cealalta, EL era casatorit, cu copil acasa... ea era libera... si a incercat... iar el s-a aruncat cu mainile si picioarele inainte...
hmmm...

ralucoantza

sunt complet de acord cu tine.dar eu consider ca vina e amandoura,iar ex-a o victima.Eu daca as fii in locul ex-ei i-as [brutal]pe amandoi.

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inspirata spune:

Mai fetelor care ati sfatuit-o pe Paula sa se mute in alt oras sau in alta tara ptr a scapa de "invadatoare".S-a gandit vreuna ca acest lucru ar afecta relatia dintre copil si tatal lui? Adica biata Paula ,daca vrei sa scapi de fantoma muta-te ce conteaza ca sotul tau are un copil cu foata nevasta?
Mai am iubit si eu un barbat insurat ,fara copii. Am fugit mult timp-el dupa mine si eu de el.N-am stiut ca e insurat cand l-am cunoscut dar cand am aflat....7 ani de casnicie avea cu nevasta lui ...cum naiba sa-i fur barbatul altei femei? CUM SA-I FUR VISURILE? ea isi croise viitorul alaturi de el cum sa i-l destram eu?
Paula purtarea ta e incalificabila.Ai facut sa sufere o sotie si ai privat un copil de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Sa nu ne mai agitam! Paula noastra e la petrecere, la nunta....de asta n-a mai dat pe aici...

http://community.webshots.com/user/gabrielc2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inspirata spune:

Asa e....Sarmana victima invadata...Interesant e ca ea se vede victima si ea are nevoie sa fie consolata.

Mergi la inceput