Invadatorii vietii private

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

da' ciorba de potroace nu se asorteaza cu perinitza?

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Nu ma lasati in ceatza
Ce-s alea potroace fratilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Hai ca ma risc eu si incerc un raspuns( asta dupa ce am mentionat ca setul meu de oale sta mumos in cutie).
Ciorba de potroace se face din carne de vita sau din tacamuri de pui (in moldova) cu foarte multa zeama de varza sau bors.
Ideea e ca trebuie sa fie foarte acra si se da la nuntasi, mai ales in mediul rural, a doua zi ca sa se trezeasca din mahmureala.
Ca sa o savurezi din plin trebuie sa inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

slakje,
pe la noi ciorba de potroace se compune din oase cu ceva carne pe ele de la o vaca nebuna,peste care se arunca,cand sunt fierte-resturile de la decedata vaca, niste zarzavat morcov,telina se fierbe bors de tara separat intr-o oala,pana da in clocot si apoi s adauga peste resturi + zarzavat.se orneaza la cererea cosumatorului cu leustean proaspat.gata ciorba.daca nu aveti casa la tara si respectiv bors de tara,se foloseste optional la acrit struguri sau sare de lamaie!

Mergi la inceput

hahahahaaa, merci mult , e pentru prima data cand aud cuvantul potroace.
m-am uitat si eu acum pe internet, am vazut ca e cu zeama de varza,n-am mancat in viatza mea.
noi avem numai lucicos, .

Na...pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

ps:la casa romaneasca au si program artistic.si la cerere se poate executa si o perinita.aduc eu batistele!

Mergi la inceput

Fetelor suntetzi totale.
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Pana la urma o punetzi de-un chef cu povestea asta a Paulei.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Ei asa imi place, ca acu discutam despre ciorba! E cu mult mai interesant, pe cuvant! Nici eu nu am mancat ciorba de potroace! Dar sper sa incerc, daca mai are mama varza!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope
(folositi marime normala la vizualizare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

da' programu' artistic nu e executat de fosta/viitoarea EXA ? sau EX-ELE

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Daaaaaaaaaaaa, la o ciorba de potroace! Cine vine? O singura rugaminte am, se poate la pranz? Ca am pauza de masa, e singura mea perioada tihnita a zilei! Cat despre programul artistic, dupa cate un , sigur facem noi unul! Deci, cine vine ?

Claudia

Mergi la inceput