Copilasi din 1998
Raspunsuri - Pagina 2
ciufulici spune:
Buna tuturor, Diana noastra s-a nascut la Iasi pe 7 Decembrie 1998 la ora 4 fara 5 minute dimineata.
S-a nascut la 40 de saptamani si 2 zile.
Greutate la nastere - 3,800 Kg, talie - 52cm. La ora 6:40 deja a supt pentru prima oara.
Primul nume pe care i l-am dat cand am vazut-o a fost "Rozita" pentru ca era roz la culoare.
Pe 20 februarie la botezul ei s-a ridicat in picioare tinandu-se de degetul lui tati (avem filmat tot).
E o sagetatoare dupa zodiacul european si un tigru de pamant dupa cel chinezesc.
Este sufletul meu.
In august anul acesta va pasi in clasa a I a.
Va doresc sa va bucurati de copiii vostri si sa inceapa discutia.
2xCiufulici
acinorev spune:
tudor-stefan s-a nascut pe 3 iulie 1998, in iasi. pana pe la 3 ani l-am strigat luli. acum nu mai accepta alintaturile. e barbat, nu gluma!
veronica
gabrielat spune:
mamica lui theo, eu am baietel nu fetita si il cheama Adrian.
E adevarat ca am vrut foarte mult fetita si i-as fi pus numele de Alexandra dar cel de sus a vrut altfel!
gabi
geut spune:
Mara s-a nascut pe 7 martie, a fost cadoul meu de ziua mamei. E cea mai intelegatoare fetita si e foarte matura.
Si ma iubeste cel mai mult din lume. Sora-sa e mai mica (3 ani) si Mara e putin geloasa, dar are grija de ea si nu lasa pe nimeni sa-i faca vreun rau.
Cary spune:
As dori sa stiu daca este vreun copil,la aceasta varsta,care face tenis si a avut nevoie de avizul medicului.
De ce imi trebuie avizul daca copilul este sanatos!
Multumesc.
mirelam spune:
quote:
Originally posted by geut
Mara s-a nascut pe 7 martie, a fost cadoul meu de ziua mamei. E cea mai intelegatoare fetita si e foarte matura.
Si ma iubeste cel mai mult din lume. Sora-sa e mai mica (3 ani) si Mara e putin geloasa, dar are grija de ea si nu lasa pe nimeni sa-i faca vreun rau.
Geuuuuuuuuuut
Andrei al meu e nascut pe 8 martie 1998. E mai mic cu o zi decat Maruta ta.
Ce mi-ar place sa ne cunoastem. Parca stai prin Berceni, nu?
Deci ma alatur si eu celor care au copilasi nascuti in '98
Vio.N spune:
Avem si noi pui din 1998 - 13 ianuarie ,se numeste Ioana , va fi scolarita in toamna ,e cuminte , dar nu-i de plastic ( curioasa, pisaloaga si cam matura pt varsta ei- ca toti copiii crescuti intre adulti ).Acum e plecata la bunici (la Rm.Valcea ) si turbam de dorul ei , e atata liniste in casa ...Dar decat sa stea in Bucurestiul asta plin de praf , mai bine ne "aolim" o vreme fara ea ...
mamicaluitheo spune:
Ma bucur ca incet incet listutza noastra se mareste.
Bine Ati Venit Dragilor!
cu simpatie
andreea mami lui theo si florin