a facut cineva operatie la san ptr asa dignostic???in ce consta??ce riscuri sunt??e chiar necesara?
Eu n-am facut o astfel de operatie, dar din ce am mai auzit si citit, riscurile ar fi ca nu se inlatura cauza ci doar efectul, deci dupa operatie pot foarte bine sa reapara chisturi.
Daca e vorba numai de mastoza, incearca sa iei Evening Primrose Oil tablete, 1-2 pe zi, asta mi-a recomandat mie doctorul. In rest ma tine sub observatie, adica imi face un eco odata la an. Trebuie sa eviti soarele, mai ales plaja. Incearca sa dai o cautare pe Formula-as.ro dupa mastoza chistica, sa vezi ce de retete gasesti, asta in caz ca esti adepta acestor tratamente. Am mai citit aici pe forum despre un preparat (homeopat)care se gaseste la farmacie in Ro, ceva cu masto...Dar poate ca deja stii de astea si ai vrut sa afli doar despre operatie... Eu te sfatuiesc sa nu te "repezi" la operatie pana nu incerci si altceva.
Se numeste Mastodynon si este facut din tincturi...daca mai tin eu minte.
Eu m-am simtit bine dupa el.
Mie asta mi-au recomandat medicii (am fost la 2) pentru mastoza chistica. Iar medicul care mi-a facut mamografia a zis ca am asa multi chistuleti ca oricum o operatie nu ma ajuta cu nimic.
Sanatate multa!
Monica 34+ saptamani
Matidynonul este f bun ,si eu l-am folosit si in plus Progesto gel ,cu care te ungi ,e bine pe ambii sani ,dupa a 14-a zi de ciclu.
Multa sanatate!
draga mea fibromatoza chistica nu necesita operatie, cel putin mie nu mi-a fost recomandata. mie medicul mi-a dat sa iau logest pt. ca aveam si ovarele polichistice si dupa un tratament de 2 ani nu am mai avut nici macar un nodul sau un chist.
parerea mea daca nu-i musai musai sa nu faci nici o operatie
cu drag
andreea mami lui theo si florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo