analize bacteriologice

analize bacteriologice | Autor: nounou

Link direct la acest mesaj

Sper ca subiectul sa nu fie redundant, dar am nevoie de experienta voastra in urmatoarea problema, pe care nu credeam sa o retraiesc dupa 2 ani: in 2002, la inceputurile incercarilor noastre de a avea un copil, am fost trimisi la institutul Stefan Nicolau pentru analize bacteriologice (amandoi).
1. Rezultate 29.03.2002:
eu - pozitiv pe: chlamydia (RFC - ceeacestrfc??), izolare ureaplasma (kit izolare) si detectie chlamidyia (IF indirecta)
el - pozitiv pe: toxoplasma IgM, chlamydia IgM
tratament: doxiciclina
2. dupa tratament, 31.05. 2002
eu - negativ tot
el - pozitiv pe: toxoplasma IgM, chlamydia IgM, in plus detectie de antigen de chlamydia (elisa)
tratament: Summamed - s-au negativat toate
Acum, in pragul FIV sau inseminare, hai sa le facem din nou, desi Moisa a spus ca daca au fost ultima oara negative nu mai e cazul.
Surpriza:
eu - negativ
el - pozitiv pe mycoplasma (RFC), izolare mycoplasma hominis si izolare ureaplasma urealtycum!!

Are cineva idee cum de se poate intampla acest lucru? (nu-mi spuneti contact sexual neprotejat, nu cred ca e cazul, mana in foc nu o bag pentru nimeni). Poate cineva e mai informat decat noi acum ..
Ce parere aveti de Institutul Stefan Nicolau (=ar putea fi aici cauza??)
Ce alte astfel de analize sunt absolut necesare? (de ex. n-am facut CMV si n-am mai refacut toxoplasma acum)
Va multumesc din suflet pentru orice ajutor, suntem destul de catraniti pe tema asta ....
Florina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Spuuuuse, sunteti spuse la shefa ca nu va jucatzi si cu miiiineeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

"Spuuuuse, sunteti spuse la shefa ca nu va jucatzi si cu miiiineeee"

Nu stiu sa-ti raspund la intrebarile tale, dar ai fost foarte simpatica.

Mergi la inceput

Saru-mana, conitza!
Chiar daca n-am aflat un raspuns, macar face tare bine la optimism .. aspiram, aspiram optimist!
mai si respira cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Noi am avut micoplasma si ureaplasma. Am facut tratament 2 ani in special cu Sumamed si mai multe alte medicamente.S-au negativat treptat si am facut si analize multe de verificare la Inst. Cantacuzino si alte laboratoare. La un an de la ultima analiza care a iesit negativa la amandoi am repetat analiza ca sa ne linistim de tot. A iesit tot negativa. La un moment dat doctorul nostru a spus ceva de genul ca o gripa puternica sau o scadere a imunitatii ar putea stimula acesti microbi care raman in doze mici in organism si sa avem grija sa nu se intample.
Nu stiu daca acesta este raspunsul la intrebarea ta dar cred ca trebuie sa continui tratamentul pana cand toate analizale vor fi negative.
pupici
heleny

Mergi la inceput

Multumesc, Heleny!
Dar macar daca ajung o data negative, se mai pot activa din nou?
Ca asa numai in antibiotice o s-o tinem si cand mai facem??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Iubita, nu stiu si eu ma intreb.
Dar sa nu fim atat de negativiste.
Pupici.
heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Initial creeata de lordra

Hello fetele dragi,

Mi-am facut recent niste analize si ash vrea sa ma lamuritzi si pe mine cu niste chestii:
1. Mi-am facut chlamydia serologic IgM si IgA si au iesit ambele negative. Chlamydia din secretie nu am facut-o inca. E posibil ca analiza vaginala sa iasa pozitiva tinand cont ca cele serologice sunt negative?

2. Analiza pt citomegalovirus mi-a iesit astfel: IgM negativ si IgG pozitiv (0,528). Cat de naspa e treaba? Stiu ca daca am IgG negativ inseamna ca nu am o infectie acuta, insa care e probabilitatea s-o fac iar? Cum naiba se ia virusul asta si cam cum se manifesta? Se face vreun tratament daca am infectie cronica si nu acuta?

3. Pt toxoplasmoza mi-au iesit valorile: IgM negativ si IgG pozitiv (2,92). Aceleasi intrebari ca la punctul 2.

Hai va pup si astept sa ma lamuritzi.
Lordra

quote:
Originally posted by lauricipani

Nu te mai ingrijora, daca IgM este negativ si IgG in limite normale asta arata ca infectia a fost o data si s-au format anticorpi. Pentru mai multe informatii cauta in http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24686
Sper sa gasesti un raspuns.

Pup

laurici

Mergi la inceput