cele mai nashpa reclame
Raspunsuri - Pagina 7
petruta spune:
quote:
Originally posted by otau
Da' de reclama aia in care una plange de mama focului de zici ca are nevoie de Magne B6 si cand colo ea vrea un frigider (nu mai stiu ce marca)! Oricum e oribila reclama!
frigider marca BoschPetruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
carmenutza spune:
Mie mi se pare nasoala rau de tot aia cu pustiul si ursuletzul si budinca..Pudding, vrei acasa??..naspa rau..
reclama misto..cea la revista Tabu...cu Adina Hellas..in sauna..cu prospul..
mai era o reclama proasta rau la o centrala termica...venea unul sa repare ceva in baie si se trezea facand dus...yak
Carmen si bb Maya Alexia
amik spune:
reclamele la coniacul unirea mi se par super!deh,mi-e drag Next Cap-ul!
lupul si calomnia-nebunia fiica-mii!
cand o vad pe gagica care incearca sa isi curete dintii la birou,se tataie,se stramba...aoleeeeeu!imi vine sa sparg televizorul!
Alexandra mare si Alexandra mica...
anangel_lexi spune:
Mie imi place reclama la Cappy cu ala care striga cucurigu. Ma amuza teribil. In schimb cand il vad pe ala infierat cu tatuaj de sirena si cu mutra aia de retardat (reclama la nu-s ce rachiu) si idiotenia aia de reclama de la Unirea, imi vine s-arunc televizorul pe geam.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Alcristina spune:
Pentru timisoreni si nu numai: poate ati vazut "reclamele" de la o TV locala, n-o numesc, unde vin fotografii una dupa alta aruncate, cu frigidere, masini de spalat etc., si una care citeste: "Magazinul xy va ofera spre vanzare: ... ... , acum la cele mai mici preturi! Noi pretuim calitatea!' si altele. N-as fi dat atatea amanunte, dar eu am o problema cu faptul ca suntem atat de avansati in alte privinte, si in domeniul asta, pe plan local, parca am fi in secolul trecut! O lipsa de imaginatie si de profesionalism crasa.
Totusi problema tine mai mult de educatia platitorului, nu a televiziunii care difuzeaza spotul, cred. Chiar si asa, mi se par oribile toate spoturile locale, ca simiti imediat diferenta intre astea locale si cele nationale (cum ar fi Orange sau Renault de ex.).
Nasoala aia la Dots! Oribila.
anangel_lexi spune:
Ce parere aveti de reclama la semintele Nutline? Mie mi se pare cel putin penibila. In schimb nota 10 dupa parerea mea pentru reclama la Coca-Cola cu Cristi Chivu si cu "intotdeauna mai exista o sansa".
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
valentinag spune:
Intotdeauna reclamele la Coca Cola au fost frumoase.Eu una nu-mi aduc aminte de vreuna care sa nu-mi fi placut.
Valentina
CRIXIA spune:
quote:
Originally posted by nadinaquote:
Originally posted by acina
Mie nu-mi place reclama la Dots .
Cu fondul sonor ca pt tampiti si individul care iese din cada plin de spuma dupa ce se uita la o pereche de chiloti cu bulinute rosii.
Beah
Anca
Dar mandarinei mele ii place.
Nadina
Si fii-mea este atenta doar la aceasta reclama. CRed ca si copilul realizeaza ca e dosioata rau! Reclama, desigur!
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia