cele mai nashpa reclame
Raspunsuri - Pagina 2
Luizax spune:
Nu le-ai incurcat numa ca samana. Aia dila fanta e cu bajetii la etaj...pun paie cap la cap ca sa bea fanta din sticla fetilor. Aia dila pepsi e cu doi amorezi care beau cu doo paie dintr-un pahar.
Aia cu fundu si portocala e reclama la cappy de portocale. Ceva de genul...gestul potrivit la mom potrivit. Si una il ciupejte pe unu de fund, si porma arata cum apasa cineva pe portocala si zice ca portocale stoarse cu grija, nici prea tare nici prea incet....datz ramanen cap numa fundu lu ala..si gestu' :))) ori sunt io intr-o doaga :))))))
Luizax - karkotash shef!
qsar spune:
Campania la coniac "Unirea"... :)) absolut geniala! Bine aleasa teama principala (muncitoru' roman care da la tarnacop, dar mai mult sta pe margine si "posteste" o sticla cu colegii); foarte buna realizarea, coerenta in toate mediile (tv., print, out door); excelenta distributia; cateva replici memorabile, pe care le stie toata lumea "Gogule! Probleme, ma?" "Las-o, ma, la punctu' mort!". Absolut bestiala ideea promotiei "Unirea te basculeaza" cu premiul cel mare... o basculanta. Nota zece cu felicitari si cununita de lauri.
Foarte bun spotul tv. Orange - jocuri Java, cel cu metroul.
Nota mare pentru campania "Rai de Murfatlar", cea cu ingerul pazitor.
Parerea mea!
Q
qsar spune:
pentru pasionatii de publicitate, dar si pentru curiosi, critici, refractari, karkotasi... si restu' lumii:
http://www.iqads.ro/index.php
Q
qsar spune:
quote:hm! Nu, zau?
Originally posted by rachel owen
Dar mai sunt atâtea…mai ales pe canalele de televiziune românesti, că, de, sunt si românii buni la ceva (dar nu la reclame)
Ranita in orgoliu de fost creator de reclame,
Q
Leah spune:
Aia cu Unirea si mi-e mi se pare geniala. O gasiti alaturi de altele pe www.iqads.ro , un site special dedicat reclamelor din Romania cu forum, cu tot ce vrei si tot ce trebuie, plus un concurs pentru fanii reclamelor, de care am devenit dependenta.
Subscriu la reclama cu Cappy, la aia la nu's'ce past ade dinti, cu "Tata are un job nou si dintii albi, bla, bla, bla", groaznica, apoi mai sunt alea la Herbal Essences, imi vine sa inchid tv-ul cand le vad, la bauturi racoritoare sunt dezastru (poate doar aia cu Chivu la Coca-Cola sa fie mai faina). In rest imi place aia noua la ciocolata Laura cu melodia lui Banica (deh! daca ma cheama Laura, parca imi canta mie), aia la Elite cu bebelusul, nu sunt multe care sa imi atraga privirea in mod deosebit.
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
Leah spune:
Sorry, cred ca am scris in acelasi timp cu Qsar!
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by qsarquote:hm! Nu, zau?
Originally posted by rachel owen
Dar mai sunt atâtea…mai ales pe canalele de televiziune românesti, că, de, sunt si românii buni la ceva (dar nu la reclame)
Ranita in orgoliu de fost creator de reclame,
Q
Dar dacă nu ai facut tu reclama la Capy, Pepsi, sau cartofi Star, chiar că nu ai de ce.
Oricum si pentru tine!
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
rachel owen spune:
No, hai că ati uitat de Colgate Herbal de a innebunit lupul ăla împăiat..
Oricum e tare subiectul si asa m-a distrat. Si mi-a prins tare bine!
THANX!
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
acina spune:
Mie nu-mi place reclama la Dots .
Cu fondul sonor ca pt tampiti si individul care iese din cada plin de spuma dupa ce se uita la o pereche de chiloti cu bulinute rosii.
Beah
Anca
lilanda spune:
quote:
Originally posted by qsar
pentru pasionatii de publicitate, dar si pentru curiosi, critici, refractari, karkotasi... si restu' lumii:
http://www.iqads.ro/index.php
Q
Bestial printul "Ciinele" de la Leo Burnett...Pacat ca nu reusesc sa vad si clipurile TV (eu le vad distorsionate tare)!!!
Foarte buna mi s-a parut campania de la Golden Braun...nota 10.
Cel mai prost clip (clipuri) ar fi ala de la Lenor...lasind la o parte banalitatea mesajului, muzica e de-a dreptul patetica....iti vine sa plingi, nu alta!!!