Mamici din Iasi (4)
Raspunsuri - Pagina 13
acvi spune:
Salutica fetelor!!
Noi am fost plecati in w-e la Piatra Neamt ,de aceea am lipsit de prin zona!Lacri,si eu care-l trecusem pe Fabian pe lista celor mai cuminti voinici,hmmm,astept sa ne spui cit te costa "reparatiunea"sa vad....il las sau il sterg!!
Alex nu are nici un dinte nou,in schimb a facut o pasiune pt verisorul lui de 5 ani de la care deja a preluat citeva nazbitii,de ex la Piatra se urca pe pat si astepta ca Dragos sa sara si sa-l legene patul si pe el,sau se urca pe lada de la pat si dansa si mai dadea si din cap parca era metalist!!Asa ca ieri intorsi de pe drumuri am ramas interzisi cind Alex a reevaluat camera noastra si ...s-a dus intins la scaunel si de acolo tusti pe masa sa danseze!!
Ca sa nu va povestesc ce spectacol a facut in autocar pina la Piatra..a jucat cucu-bau cu toata lumea care ii dadea atentie,sau ii tinea sub observatie pe doi indragostiti care erau in fata noastra-cind se sarutau isi baga capul printre scaune sa vada ce fac,iar tipului din spate ii dadea peste pagina sportiva pe care se chinuia sa o citeasca!!
Mai este tirgul de oale saptamina asta sau deja s-a terminat,nu stiam ca s-a deschis deja!!
Eu ma chinui sa-i cumpar lui Alex o palarioara dar nici macar nu vrea sa ma lase sa-i probez vreuna,nu suporta nimic pe cap!!
O saptamina frumoasa tuturor!!
Gabi si Alex.
l_carmen2003 spune:
Bine v-am regasit,
Noi nu am mai putut pleca - era si culmea sa ne iasa concediul, ca doar de 4 ani n =e chinuim si nu reusim!!!. Vineri seara, Alex a facut febra si nu am mai avut curaj sa plecam. In fine, e bine acum, in curand vom mai avea doi dintisori.
Mutzunachi al meu alearga peste tot, a prin curaj si se repede inainte... merge binisor. Probleme serioase are la opriri, e tot mai greu la viteze mari sa pui frana corect si sa se opreasca in asa fel incat sa nu se accidenteze... Asta e, are capul plin de cucuie...
Bine ai venit Gabi. Sa-ti fie de bine vacanta.
Sper sa ne vedem curand.
Carmen si Alex
lacri spune:
dar ne bagase in sperieti bine ai revenit Gabi!chiar ma intrebam unde ai disparut.
spre marea noastra bucuie reparaia a costat doar 450000lei.am avut noroc ca pe tv. era dosarul cu acte de la masina si o icoana pe care am cumparat-o de la Hadanbu si inca nu am pus-o pe perete si mai toata apa a cazut pe dosar si pe icoana ....dar ne bagase in sperieti cel care a venit sa-l repare .........:"ca nu se stie daca se mai poate face........ca nu prea mai merita.........ca putem sa ne facem o rata la altul"a avut scoala pe el nu gluma.
vad ca au astia micii ceva cu cei care se pupacesc ;si al meu o data cand a vazut ca se pupu a tipat in gura mare "tati pupa nenea" de toata lumea a intors capul spre cei cu pricina"a fost super tare faza.
nu cred ca mai este targul din cate stiu eu numai pana duminica a tinut.
iar in ceea ce priveste palarioara ,stiu prin ce treci nici al meu pana nu demult nu statea cu nimic decat cu caciulita care se lega si...pe caldurile astea...sincer nu prea stiu cum l-am facut sa o poarte,parca m-am certat cu el o data cand trebuia sa iesim afara si i-am zis ca daca nu pune"caciula" nu mergem la lei si cu chiu cu vai a acceptat-o .mai nou ii spun ca e frig afara si trebuie sa luam"caciula"(desi el este la pantaloni scurti si maieu).
Carmen cred ca puiutul vostru a simtit al ceva si nu cumva vroiati sa plecati fara el?lasa ca veti avea parte de alte concedii numai el sa fie bine sanatos.
va pupam si sa auzim numai de bine.
Fabian si mami Lacramioara
lacri spune:
tot noi ........
va rog sa ignorati primele 5 cuvinte din mesajul de mai sus(dar...sperieti)se vede clar ca strengarul meu isi baga manutele pe aici cred ca vrea sa va scrie si el ceva.ma lupt cu el sa pot sta si eu cateva minute pe forum
ma chiama datoria !pa!
Fabian si mami Lacramioara
l_carmen2003 spune:
Lacri, tu glumesti! Cum sa plec fara Alex? Nu-l dau nici sa doarma la pranz cu altcineva, cum sa plec din Iasi fara el?
Chestia e ca nu doi ci patru dintisori i-au iesit. Nu-mi venea sa cred cand am vazut!
Dimineata l-am gasit pe la 5,45 intr-un colt de patut, nu dormea, statea colac si se uita la degetele. In liniste. Nu stiu de ce m-am trezit, cred ca pur si simplu se gandea la mine...
L-am luat in brate si l-am pus in pat langa noi unde a adormit repejor. Era asa de cumincior...
Criss, nu pot trimite nimic pe mail. Mi se intorc toate mesajele cu eroare. Am incercat si de pe yahoo si de pe hotmail, dar nu reusesc. Cred ca am luat vreun virus. Cum rezolv situatia iti trimit pozele.
Gabriela, si la tine e la fel. Nu pot trimite nimic.
Va sarut de noapte buna.
Alex si Carmen
palmyrah2002 spune:
Alex ,felicitari pentru dintisori!Esti un baietel tare curajos si cumintzel!
Carmen,iti trimit eu un mesaj si da un replay pe el,poate merge asa.
Va pupacesc si va rog sa-mi tineti pumnii vineri,am ultimul examen!Cristina
acinorev spune:
buna dimineata!
am revenit. cum se face un album cu poze? vreau sa va arat si eu minunile mele. am pozele pe cd dar nu stiu sa le pun in album la dc.
merci, veronica
gulshan spune:
buna fetelor,
nici nu mi-am imaginat ca exista deja un''club'' al mamicilor din iasi.bravo-super fain!cred ca va distrati de minune...toate cu copiii,si eu care ma plictisesc uneori...
mai vorbim.
pupici,
acvi spune:
Bine ai venit printre noi,draga Gulshan!!
OOOO,Carmen,ai baiat mare!!4 dinti dintr-o lovitura,asta da record!!!Felicitari...si ii asteptam pe urmatorii!!
Lacri,m-am hotarit sa-l las pe Fabian pe lista celor cuminti,daca spui ca a costat asa putin "reparatiunea".
Dar unde sint celelalte fete:Elena,GabrielaG,Adi69...burticile...unde ati disparut cu toatele??
Gabi si Alex.
adi69 spune:
Salutari fetelor!
Am disparut din peisaj caci am fost ocupata cu dezvatarea de pampers.Acum santem domnisoara cu chilotei frumosi cu desene pe ei si cred ca meritam,Gabi, sa ne treci pe lista copiilor cuminti care fac pisu la olita.
Felicitari Alex pentru dintisori!
V-am urmarit si citit cu interes ,chiar daca n-am avut timp sa scriu si mesaje,asa ca sant la curent cu noutatile si poznele copilasilor...
Carmen,ai grija cu luatul in patul vostru...asa o mai luam si eu pe Catalina...si acum doarme cu noi.
Imi pare rau ca am ratat Targul de oale,tare as fi vrut si eu sa merg ,din pacate am aflat prea tarziu de el(calul plecase..)
Multa sanatate si wk-end placut!
Adriana