Mamici din Iasi (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

- Eu optez pt.Pacurari din doua pct.de vedere:
1.locuiesc aici de 22 de ani si nu m-as muta decit la vila in Bucium... glumesc.
2. Stiu ca sint blocuri bune,noi cu apartamente mari(nu si cel in care stau eu)
Oricum daca te hotarasti pot sa-ti dau citeva repere(adica blocuri unde gasesti apartamente bune)
- Linga fosta fabrica de Tigarete s-au construit niste blocuri super,au suprafata mare si sint noi(nu cred ca au 10 ani);merita
sa-ti iei aici un apartament

In Oancea - Tatarasi sint apartamente bune,dar e cam aiurea legatura cu centrul orasului...hmm nu prea ma omor dupa zona,in schimb e multa verdeata.

In Nicolina sint blocuri cu apartamente mari,noi,dar destul de proasta legatura cu orasul.

In Piata Unirii sint si blocuri noi,dar nu as sta sub nici o forma in centru,e un zgomot infernal,praf de nu-i adevarat.

Mai sint ocazii in zona Copou,dar sint apartamente scumpe,blocuri mai vechi,in schimb zona e super si vecinii la fel.

In "Evenimentul" ziar local gasesti preturi pentru toate zonele din oras.

A si un sfat personal: sa nu-ti cumperi niciodata apartament cu vedere la strada.E un infern ,iar de praf nu scapi niciodata.

SUCCES la cautari!
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Multumesc frumos Cristina,

o sa tin cont de toate sfaturile voastre.

Va pup si va doresc o zi buna.

caty

Mergi la inceput

Uitasem :pretul unui apartament bun si mai nou cu 3 camere este intre 25-35 mii euro iar in centru peste 40.000 euro.Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Am si eu un sfat pentru tine, Caty : cand te hotarasti la un apartament sa ai grija sa nu fie locatari cu datorii mari la intretinere ca te trezesti ca ti se opreste apa calda (de exemplu) chiar daca esti cu plata la zi
Noi stam pe Independentei, insa cautam si noi un alt apartament (inca nu ne-am apucat serios, dar ne uitam din cand in cand in Evenimentul). Nu te-as sfatui sa iei apartament la Y-uri (unde stam noi acum; cum vii dinspre Tudor, blocurile-turn de pe partea stanga) pentru ca blocurile sunt destul de vechi (sunt construite intre 1972-1977; un agent imobiliar ne-a spus ca Y1, Y2, Y3 au bulina, insa nu stiu cat de adevarat este), locatarii sunt in marea lor majoritate pensionari sau straini(nu vreau sa par lipsita de respect, insa m-am saturat de oameni in varsta care cand nu le convine ceva vin cu scandal la usa ; de exemplu, cand ne-am mutat, am avut surpriza ca niste vecini sa se poarte ostil pe motiv ca ei ar fi vrut ca in apartament sa stea in continuare vechiul proprietar (o doamna de 60 de ani) si nu "tinerii astia"). Sunt si vecini draguti, n-am ce zice si zona este buna si foarte cautata (mereu gasim in usa biletele de la persoane dornice sa cumpere apartament), insa noi dorim un apartament mai mare intr-un bloc nou. Dar asteptam, poate mai scad preturile; acum nu te poti atinge (nu prea putem cumpara un apartament cu 3 camere intr-o zona bunicica cu banii de pe apartamentul nostru; acum 2 ani nu erau asa de scumpe si preturile apartamentelor de 2 camere erau apropiate de cele ale apartamentelor de 3 camere).
Mult succes la cautat!

Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!de multisor nu v-am scris,scuze!ce ,mai faceti ?ce va mai fac ingerasii?bine sanatosi?nici un dintisor nimic?nici o aniversare?Elena ce-ti mai face printesa?
noi suntem bine si numai trasnai facem dar mami nu se supara ci din contra e bucuroasa ca se simpte ca are copilas in casa (nu va mai spun cand incepe cateodata sa tipeador)
Adda nu vreau sa te dezamagesc dar nu cred ca vor mai scadea preturile la apartamente cel mult vor stagna o perioada dar de scazut .............nu vad.
o seara buna si multa sanatate!pupici!

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

tot eu!!!!!!!!!
cine ma poate ajuta cu admiterea la Cuza(in special la psihologie)eu nu stiu cand ajung sus in Copou si daca ajung va dati seama ca insotita de Fabian si imi va fi greu sa umblu pe acolo.
pupici

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Lacri, uite site-ul Facultatii de Psihologie: http://www.psih.uaic.ro
si numarul de telefon de la secretariat: 201028
Sper sa te ajute, mai mult de atat nu stiu

Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Lacri si restul gastii, eu sint foarte necajita ca mi s-a inputinat foarte tare lapticul. Erica nici nu vrea sa auda de lapte praf, am incercat sa o conving sa bea formula lasind-o nemincata, a stat 6 ore flaminda, gigilicea, dar din biberon nu a supt!
Acum incerc pe toate caile sa-mi sporesc lactatia, dar nu prea vad imbunatatiri.
O noapte linistita!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

[b]Elena pune-o mai des la san si daca tot nu vrea incerca
sa-i pui un pic de faina de orez sau cereale in laptic(mai schimba gustul de lapte praf).Bea ceai de chimen si anason sau bere fara alcool.
Cred ca si din cauza grijilor ca ai ramas fara Vio,a mai scazut un pic lapticul.Multa sanatate!Cristina si Mihnea

CAARMEN,unde esti,nu mai stiu nimic de tine de saptamina trecuta.
Ce face Alex?Cristina si Mihnea

Lacramioara ai aflat ce te interesa.Daca nu,scrie-mi si intreb eu!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Elena, e sigur din cauza stresului, ca am patit-o si eu de vreo doua ori. Pune mana si bea cat mai multe lichide, dar nu carbogazoase, ca acum e cald si mai si transpiri, deci multe, multe lichide.
Si cum zicea Cristina incearca sa o pui pe Erica la san de cate ori cere ca sa se goleasc sanii si sa mai produca. Eu am patit prima data pe la 7 luni, cand asta micu nu a mai vrut sa suga (imi venise menstruatia), dar noaptea tot l-am pacalit si a supt. L-a tinut cam 2 zile, dar noaptea recupera. Si Matei nici acum nu bea altfel de lapte, doar de la mine a vrut si in rest combinat cu cereale. Si nu iti spun cam cate feluri de lapte am incercat, plus ca nu a vrut deloc biberon.
Pupici si nu dispera,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput