Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (20)
Raspunsuri - Pagina 13
mn spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Vreau sa spun ca eu am primit o mica mustruluiala din partea unui prieten american cand i-am zis ca vreau sa-l chem pe taica-meu sa ma ajute cand imi voi cumpara casa. La care mi-a raspuns ca de ce nu angajez un american? Doar sunt in USA. Si sunt atatia fara joburi,
unde ii numarul de telefon de la domnul respectiv sa ii spun vreo doua de noroc. Apoi sa mearga la companii mari de gen Motorola, MCI si alti care au dat toate job-urile offshore. Toate companiile acum fac software in india si china. Suni la customer support si te trezesti ca vorbesti in india. Apoi sa mearga domnul ala la aia si sa le spuna sa nu dea joburile afara din US, nu la tine. Mama lui de patriot.
--
mn..o fetitza suparata..pe astia patrioti
Laura Takacs spune:
Da, Mircea, ai dreptate, si la noi au facut o porcarie cat toate zilele. Au mutat un departament in FL sub motivul ca reduc din costuri, i-au facut pe bietii oameni care aveau radacinile aici in NJ sa renunte la tot numai ca sa-si pastreze jobul la compania asta grozava, ca peste mai putin de un an sa-i lay off din FL pt ca au trimis joburile in India. Si cine-i crede ca ei nu stiau de planul asta? Mos Craciun poate, pt ca asa ceva nu se face intr-un an si nici peste noapte. Cea mai mare umilire a fost ca i-au pus pe aia transplantati sa-i "train" pe indieni. Si dupa ce a preluat India operatiile, s-a creat cum era de asteptat o harababura, care persista si azi dupa doi ani.
Asa ca unii sunt patrioti degeaba.
Cleo, imi pare rau de problemele care le ai.
mn spune:
quote:
Originally posted by Cleomax
acum am hotarat sa scriem la senatori, fiecare o sa trimitem cate o scrisoare de protest. fi-miu deja a scris-o pe a lui, sa vedem ce vor raspunde astia.
daca nu, exista presa libera...sunt curios daca senatori spun ceva.
let us know.
--
mn
ciuf spune:
fetelor, ce sa mai zic, ca pe la noi prin oras, la toate drumurile ce sunt in constructii cine lucreaza: mexicanii. Cum le zic americanii "brown faces". Astia se coboara la munca de jos. Fac orice sa castige un ban. Nu se plang.
Numai bine, Ciuf
mn spune:
quote:
Originally posted by Cleomax
salutare
toate acestea le-am explicat si eu si sotul cand am fost la ambasada sa intervenim, au ramas surzi la tot. am scris consulului, care ne-a confirmat ca singura cale pentru soacra mea este sa ceara rezidenta.pe pasaport i-au pus stampila ca a fost refuzata.
Eu mi-s proasta si nu inteleg un lucru: ce ii face sa creada pe cei de la ambasada ca femeia vrea sa stea ilegal cind are posibilitatea sa stea legal. Aia nu pricep ca femeia nu vrea sa ramina in US, de aceea nu isi face acte si prefera sa mearga ca si turist. Pai ce dovada mai buna este decit asta...
--
mn..fetitza confuzata..
super-lia spune:
MN - fetita suparata si confuza- :) multumesc mult pentru adresa de unde am printat formularul.
Deasemenea multumesc si celorlalte fete care mi-au sarit in ajutor cu sfaturi.
Situatia noastra este ca noi vrem sa ne mutam in Romania pentru cativa ani de zile ( nu da-ti cu pietricele) si in martie next year ne vom intoarce acasa cu totii. Am sa-i mentionez mamei mele sa nu aminteasca de copii decat daca intreaba ei.
numai bine si sanatate la toata lumea!
mamica fericita a unui baietel!
Laura Takacs spune:
Noa, daca am terminat cu vizele si invitatiile, vreau sa va intreb si io ceva. Unde se poate merge cu 2 copii (unul mic de tot) de 4 iulie. Am si eu cateva zile libere si n-am idei, ca de obicei. Aveti careva vreo idee? Nu vreau neaparat ceva specific, pt ca nu suntem toti din aceeasi zona, doar asa in general, poate ati fost voi pe undeva si imi puteti povesti.
ocebine spune:
Buna dimineata la toata lumea....
Laura noua ne place mult sa mergem la Mystic, CT. E un orasel micut si foarte dragut. Pentru cel mare ai Mystic Aquarium, the Essex train si muzeul submarin Nautilus. Vizavi de Mystic Aquarium este Mystic Shoppe Village...sint niste magazinute mici cu produse locale.
Pentru tatici este muzeul maritim Tall Ships (vase cu pinze). Daca reusiti sa aveti babysitter va puteti duce seara la Mohegan Sun sau Foxwoods.
Daca mai vrei detali, da-mi un telefon.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg
iubibubi spune:
dragelor, va scriu si io vreo doo ca sa stiti ca mai traiesc :)) am fost plecata la bistrita, a fost superb, acu-s la bucuresti unde e si mai superb :) lupt din rasputeri sa-mi fac ordine in fisierele de pe retina, ca sa-mi ajunga pana data viitoare cand o sa vin :) ma simt de parca as fi inflorit deodata, dupa o iarna lunga, petrecuta in casa, cu ochii zgaiti pe fereastra si cu coatele tocite de la pervaz :))
Aida, La Multi Ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Laura_T, multa sanatate lu' bebe! ma simt aiurea c-am "cobit"...
Lai, se pare ca te-am ratat :((
scuze daca am "sarit" pe cineva, am citit pe fuga si-n diagonala :)
va pup si numai bine!
ps un special, apasat si umed pt. party-ul de la miezul noptii! in fiecare seara ma gandesc la voi!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Laura Takacs spune:
Anamaria, multumesc pt sugestie, acolo cred ca vom si merge daca mai gasesc camere.
Iubi, nu cred ca mi-ai cobit, le avea deja numa' nu stiam ce-s. M-am inscris pe pagina cu eczemele. Vad ca ti-ai schimbat flagul draga de cand esti in Ro, il schimbi inapoi cand te intorci?