LA MULTI ANI!

LA MULTI ANI! | Autor: onitza

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Iata ca astazi, de ziua copilului - apropo, LA MULTI ANI!, bebeilor vostri, dar si voua, de ce, nu?
Ca o intamplare fericita, astazi este ziua mea de nastere, si dorindu-mi foarte mult sa ma integrez si eu in cadrul prieteniei vostre, am scris, sa si anunt ca sunt si eu insarcinata in 13 saptamani, si sunt foarte fericita; desi nu "ma lafai" in bani,nu-mi fac totusi griji ca nu o sa reusesc sa-mi cresc copilul intr-un mod decent; consider ca il poti face fericit daruindu-i toata dragostea ta de mama; am o intrebare totusi la voi: v-ati gandit vreodata ca nu aveti suficient timp sa petreceti cu copilul vostru? mai ales daca ai un serviciu , care poate nu-ti permite sa stai in postnatal chiar 2 ani, si esti nevoita sa revii la serviciu , in functie de mica intelegere cu seful?
Mi-ar placea sa primesc cateva raspunsuri la aceasta intrebare; mi-ar fi placut mie sa pun mai multe intrebari, dar am zis sa va iau usor la inceput!
Sambata asta ma casatoresc si inca sunt lucida, ma mir si eu! Dar o sa revin, fiti sigure!

Va pup, Onitza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Draga mea Onitza, pai esti o fericita: si zi de nastere, si insarcinata si 3 zile pana la nunta. Brava!
Deci sa incepem cu urarile:
*In primul rand sarcina usoara, nastere asisderea si un bebit frumos si sanatos sa-ti dea Dumnezeu
*In al doilea rand LA MULTI ANI si sa ne traiesti
*Si nu in ultimul rand CASA DE PIATRA si multa fericire
Referitor la intrebare, m-am gandit nu o data, de zeci de ori, dar deocamdata nu sunt mama inca (sunt aspiranta) si stii cum e vorba "one step at the time"
Pupici multi
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

La multi ani!
Casa de piatra!
Sarcina usoara
si un bebe sanatos si frumos!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

La multi ani, Onitza si multa fericire iti doresc! Casa de piatra, sarcina usoara si un bebe sanatos, somnoros, mancacios si norocos, ce-ti poti dori mai mult? sa va ocroteasca Dumnezeu pe tine si toti cei dragi tie!

cu privire la timp, ei da, ai dreptate, ma doare sufletul ca n-am timp mai mult pt copilul meu
Aici in Elvetia, mamicile stau acasa cu puiutzii si ii cresc, eu sunt singura mamica din clasa fiica-mi care lucreaza. Si mereu imi spune ca vrea sa am mai mult timp pentru ea. Sau ma pune sa ma imbrac mamos- cum spune ea, adica -pantaloni de trening, cu parul legat, cu o bluza de casa, asta ii da probabil un sentiment de stabilitate, de acasa. Pe mine ma vede mereu imbracata de birou, machiata si cred ca asociaza tzinuta asta cu serviciul meu. Si o doare uneori, o apuca asha, o nostalgie. si pe mine la fel. Alteori imi spun ca nu conteaza cantitatea, ci calitatea. Si faptul ca ii ofer dragostea mea deplina.

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Tot binele din lume ti-l doresc tie si familiei tale(l-am inclus si pe bebicul tau care-i pe drum)!!!!

Nu ai de ce sa-ti faci probleme in ceea ce priveste timpul pe care il vei acorda copilului.Totul depinde de tine.Intotdeauna asculta-ti instinctul atat cel de mama , cel de sotie cat si cel de femeie care are si o viata a ei!Sa stii ca poti fi si mama buna(perfecta, eu cred ca nu exista) si sotie la fel de buna dar si o femeie activa, cu serviciu si o viata a ei.

Primul copil l-am facut in facultate si m-au ajutat parintii mei.Pe cel de-al doilea l-am facut acum 11 luni si sa stii ca am stat cu el zi de zi pana la 4 luni, data la care m-am intors la serviciu.Ce-i drept ma ajuta soacra mea.Il duc dimineata si il iau cand termin serviciu.Tot la fel de mult il iubesc, de fapt ii iubesc...

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

De 3xFELICITARI !!!
Dupa 1 an de concediu de maternitate, mi-am reluat cu greu serviciul(la insistentele sefului). Inca, vroiam sa stau acasa, sa fiu cu micuta mea. Dar mai tare sufeream eu, decat ea, care se simtea foarte bine cu bunica, ce-i era alaturi de cum sosise acasa, dupa nastere. Totusi, pana micuta mea a implinit 2 ani, am lucrat 6 ore.
Este greu la inceput, pana iti reintri in ritm si constati ca de fapt, ai mai multa energie pt. , dupa ce nu-l vezi atatea ore, decat daca stateai acasa cu el toata ziua.

Petrecere frumoasa, sambata !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Iata ca revin, dupa luna de miere si o saptamana des erviciu, destul de obositoare; insa tin neaparat sa va multumesc foarte mult pentru urari, mai ales pentru cele de sarcina. Sunt in luna a 4-a si astazi avem intalnire cu bebe, la ecografie. Sper sa aflu numai vesti bune despre el, desi tin sa mentionez ca stresul de la serviciu ma omoara.; voi ce faceti, mamicilor, dar nu numai?
Sanatate bebeilor si celor care isi doresc bebei...treceti la treaba!. A inceput sa mi se rotunjeasca putin burtica si amuz cand ma gandesc la cat o sa devina de mare. Acum sunt foarte atenta la tot ce simt ca vreau sa fiu pe faza cand o sa miste micutul, sau micuta. Sa ma vedeti ce ma contrazic cu prietenii, toti se dau cu parerea ca ar fi fetita, dar eu sunt singura care sustine ca ar fi baietel; de unde stiu? de nicaieri, simt asta. Stiti ce vreau sa va mai intreb: ati avea puterea si responsabilitatea sa adoptati un copil, desi aveti unul al vostru?

Va pupic, si va rog sa reveniti cu un raspuns, mi-e drag de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Onitza, sa fii fericita toata viata asa cum esti acum !

Eu iti doresc numai bine, sa ai parte de o sarcina usoara, o nastere fara probleme si un bebe sanatos.

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput