Varsaturi

Varsaturi | Autor: MariaM

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am si eu o intrebare la voi: Vladut al meu...de cateva zile vomita,ori dimineata, ori seara, ori dupa masa de la 21:30, din nu stiu ce motiv...
El este vesel, de mancat nu mai mananca asa de bine....dar mananca..
am chemat pediatra acasa, s-a uitat la el...l-a invartit pe toate partile, si concluzia : are o eruptie de dinti destul de nasoala, si din cauza asta varsaturile
voi ati auzit de asa ceva?
sau...ce mai pot face in cazul acesta...ce analize se pot face?
Va pup...

Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Starile de voma ar putea fi determinate chiar si de dintisori, dar in acest caz trebuie sa fii atenta ca scaunul sa fie normal si sa nu apara alte neplaceri (temperatura, moleseala sau altceva). Daca el pare sa se simta bine, si in restul timpului mananca... eu zic ca e OK.
Mai e ceva: zici ca nu mai are pofta de mancare ca inainte - nu cumva la mesele respective, cand a vomitat, l-ai 'convins' sa pape mai silit? Asta e o cauza reala care-i face sa vomite, eu am patit-o si nu o data!

Daca totusi nu afli alta cauza, o solutie foarte buna este sa-i dai picaturi de Metoclopramid, cate 5-10 picaturi de 3 ori pe zi (depinde de ce varsta are, eventual intrebi pediatra). Pe Bogdan il ajuta mult.
Sanatate si sa auzim de bine!

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Mihnea mi-acind a avut rosu in git si am fost nevoita sa-i dau antibiotic!!!Dar daca ai fost la pediatru si ti-a spus ca este de la dinti,inseamna ca asa o fi!
!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

Exudat faringian si examen coproparazitologic, daca nu ma indoiesc.
Pentru rosu in gat, e bun Nurofen. Daca si tuseste, Stodal-sirop de tuse si pastilute de mestecat pe baza de propolis. Astea la 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

la noi Theodora a vomat mai acut de la otita.

palpeaza-i usor urechile si daca dor rau poate fi si asta, sper ca nu

va pupam

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Si Emi a vomat zilele trecute si a mancat si mananca foarte rau in continuare. Am fost cu ea la pediatru si mi-a spus ca are rosu in gat si din cauza ca a vomat de multe ori s-a iritat si mai jos spre esofag. Acu bem numai laptic si asteptam sa treaca gatul si toate alea. Am auzit insa ca si de la dinti poate voma, dar nu multe zile... chiar si putina diaree, febra - dar nu mai mare de 38. Sunt totusi niste schimbari care la unii bbi se simt puternic.
Sanatate multa,
Mamamariana

Mergi la inceput