Pensiune in 2 Mai
A fost cineva la pensiunea "La Dinamo" din 2 Mai ?
Multumesc,
Vlad
Raspunsuri
diana904 spune:
Da, noi am fost anul trecut si anul acesta de 1 mai si o recomand din toata inima. Au facut amenajari in curte pentru copii, un loc mare cu nisip, un balansoar, urma sa primeasca si alte kestii pentru a completa locul de joaca. Camerele sint ok, cu tv, baie, curate si mai ales totul e nou...de 1 mai am fost kiar primii clienti in noua cladire in care ne-am rezervat deja camere pentru vara asta. Daca mai vrei detalii poti sa ma intrebi.
adrianangi spune:
Te intreb eu, ca-s lulea dupa 2 mai: care sunt "scorurile" la pensiunea "La Dinamo"? As merge, dar n-as vrea sa retrogradez financiar dupa...
Multam!
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
diana904 spune:
De 1 Mai am platit 500.000/camera. Nu stiu sigur cit va fi in vara, depinde de perioada presupun asa a fost si anul trecut. Noi mergem in iunie si stam o saptamina, parca tot 500 000-600 000 a zis (sotul meu a vorbit). Oricum anul trecut ne-a facut o surpriza super placuta, ne intelesesem la 700.000 camera( in iulie) dar pentru ca am luat 2 camere (cu 2 copii nu se poate altfel din pacate) si am mincat numai la ei, in final am platit 600 000. Mie imi convine ca locul de joaca e in spate, copiii nu au pe unde sa iasa fara sa fie vazuti, restaurantul e in fata, nu au cum sa ajunga in sosea fara sa treaca pe linga parinti.
Cary spune:
Draga Diana tare as vrea sa stiu daca in pretul de 600.000 lei a intrat si masa?Pentru locul de joaca plateai ceva?
Multumesc frumos.
diana904 spune:
Nu, masa nu intra in pret, e separat, dar nu au preturi mari. Mincarea e buna (nu te astepta la cine stie ce fineturi, asa..ca de 2 Mai, gratare, peste, ciorbite) nu am avut nici o problema nici noi nici copiii. Nu plateam nimic pentru locul de joaca. Copiii se puteau juca cit stateam noi la masa, ii kemam strict cind venea mincarea lor, mincau si inapoi la joaca. In plus cum se string mai multi pustani, nu prea mai aveau nevoie de noi parintii!
iileana spune:
Diana, inca vreo doua intrebari, pleaseeee:
-locul de joaca este accesibil si clientilor terasei sau numai celor cazati acolo?
-zona de cazare:cite nivele? acces bucatarie? curte cu masuta sub bolta de vita-de-vie? atmosfera gen 2 Mai sau cu fitze?
Multumesc.
P.S. E, cumva, pe strada mare, pe stinga, nitel inainte de iesirea din sat?
iuliacm spune:
Si eu am fost anul trecu in august si mi-a placut.
A costa 600.000 camera pe noapte.
E bine, curat, totul nou. Camera era cam mica pentru piticul meu si anul trecut curtea nu era amenajata. Nici bucataria nu era amenajata prea bine. Mi-ar fi placut sa avem camera la parter ca am facut la ture pe scari , stiti cum e, dupa apa, dupa ceai, dupa jucarie, dupa .....
Si noi am mancat la ei foarte bine.
Daca acum au amenajat curtea cred ca o sa mergem tot acolo.
Iulia
diana904 spune:
Da Ileana, acolo e...mamaaaa, ce reclama ii fac....o sa-i cer o reducere!!
Nu, locul de joaca e accesibil oricui, trebuie sa stii de el caci din unele parti ale terasei nu se vede (dar voi stiti ca este acolo!!).
Zona de cazare: are 2 cladiri, una care a dat-o in folosinta anul trecut si are parter si 2 etaje, si la al 3-lea etaj acum de 1 mai era in amenajari un apartament (sau mai multe, n-am inteles prea bine, nici nu stiu daca va fi gata ptr. sezonul asta).Anul trecut era un frigider pe etaj si masina de spalat automata la parter. Cladirea noua are 4 camere disponibile (1 la parter si 2 la etaj).
La bucatarie nu ai acces, adik nu poti tu sa gatesti dar poti vorbi cu ei sa-ti pregateasca ceva anume. Da, mesele sint sub bolta, o parte din ele, nu e deloc de fitze..atmosfera de 2 Mai! Noi sintem "2 maisti" convinsi de ani de zile, de cind eram tineri si nelinistiti...
poate facem o intilnire DC la 2 mai!!!
iileana spune:
quote:
Originally posted by diana904
poate facem o intilnire DC la 2 mai!!!
Se pare ca da, dupa citi ne-am strins deja la subektu' asta!
Dar cum adica nu ai acces la bucatarie? Si oul de dimineata, si ceiutul unde le faci? Asta nu bun...Raminem la gazdele traditionale...