predarea limbii engleze...

predarea limbii engleze... | Autor: artlover

Link direct la acest mesaj

In primul rand, nu stiu daca mesajul meu corespunde cu subiectele discutate aici, dar m-am gandit totusi sa-l postez. Sunt Catalina Ciobanu si sunt studenta la Facultatea de Litere si Stiinte din Ploiesti, in anul II, la sectia Engleza- Franceza. As fi interesata sa predau Limba Engleza la o gradinita.
Mentionez si faptul ca am luat si testele TOEFL, SAT I( Scholastic Assessment Test) si SAT II.
In privinta experientei academice si pedagogice, nu am decat pregatirile la domiciliu, dar sunt ambitioasa si increzatoare.

M-am gandit sa deschid acest topic, pentru ca sunt convinsa ca nu sunt singura cu o astfel de cerere.
Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Bine ai venit Catalina!

Eu sunt din Ploiesti, am fetita la gradinita nr. 49 "Dumbrava Minunata" din Nord - grupa mijlocie step-by-step. Din pacate pentru profesoara lor de engleza, parintii (inclusiv eu..normal) nu sunt multumiti de prestatia ei pentru ca: nu are rabdare cu copiii, nu ii poate stapani, nu are nici un fel de materiale pentru predare - specifice varstei lor, vin acasa cu pronuntii total gresite (dar..nu-i asa..asa a zis doamna si mama n-are dreptate..so, i-am pus profa de engleza in particular) - ai putea spune ca este greu sa corectezi 15 copii, eu as spune ca mai bine ii inveti un cuvant intr-o ora decat 10 si prost. Si ..ca bomboana de pe tort...s-a apucat sa-i scrie unei fetite nota 4 (cu pix-ul pe mana) - mie mi se pare o enormitate la varsta pe care o au copiii (4-5 ani).
Sa mai vorbesc de faptul ca scrie cuvintele invatate la ora respectiva pe o foaie pe care o pune pe perete..si parintii ii corecteaza greselile?
So..eu am sa vorbesc cu educatoarele (pentru noul an scolar) dar..te-ai gandit bine? Stii ce presupune acest lucru? E vorba despre niste copii care invata jucandu-se. Daca vrei, trimite-mi numarul tau de telefon pe PM.

Mergi la inceput