Tratamente naturiste AJUTOR!
Raspunsuri - Pagina 2
Karina spune:
quote:
Originally posted by flori76
Fetelor,am si eu o intrebare:
As vrea sa urmez tratamentul Liviei,dar va rog sa-mi spuneti:il poate tine oricine sau e in functie de rezultatul analizelor??(eu inca nu am facut analize de nici un fel,ca dr. mi-a spus ca nu am probleme si sa prestez cu spor)
Cel mai bine e sa-ti faci analizele si tu si sotul, sa stiti exact unde este problema. Oricum, daca n-a trecut cel putin un an de cind incercati sa facerti un bb, nu e cazul sa va impacientati inca.
Karina+Bogdanel
anis spune:
Fetele mare grija la tratamentele naturiste, nu tot ce vedeti e bun si pentru voi. Vorbiti ori cu Livia si in masura in care are timp sa va dea ceva pt voi sau mergeti la un dr naturist.Sa nu faceti mai rau, decat bine.
De exemplu eu la tratamnentul Livia nu m-am simtit bine, dar am scos ceea ce nu imi face bine si a fost ok, in primul rand am scapat de chisturi.
Altceva, Livia, mi-a dat un tratament naturist pt Candida(intr-o forma foarte violenta), si in 2 saptamani nu mai aveam nimik.
Pupici
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ligia13 spune:
Buna fetelor!
Vreau sa va intreb , a incercat vre-una din voi tratamentul Dl. Adritoiu de la Tg Jiu(stuparul) ? Ceva efecte? In ce consta tratamentul? Cat costa?
Am gasit ceva in formula as, dar stiti ca acolo scrie numa de bine, nu si de rau. Vreau parerea voastra a colegelor de suferintza!
Si mai am o intrebare, care-i treaba cu prolastina asta daca e mare?
Eu am facut analize in perioada cand am avut o pauza de menstruatie de 6 luni si a iesit f mare. Apoi am facut din nou (cand s-a regelemtat) si a iesit acceptabila, dar tot marisoara si tanti doctoritza a spus (e ok, nu-i bai), iar pe voi va aud ca e nasol.
Chiar postam pe un alt forum si ma laudam ca analizele mi's bune, dar acu nu mai sunt asha de convinsa.
bafta la toate!
ligia13 spune:
Buna din nou!
aniS acu am citit ca tzie ti-a dat Livia un tratament pentru Candida .
Si pe mine ma intereseaza!
Am vazut si eu tratamentul Liviei postat pe site, dar nu am priceput cum pot "vorbi" cu ea.
te rog poti sa-mi spui in ce a constat tratamentul?
Cum pot lua legatura cu Livia?
Multumesc!
Tia spune:
quote:
Originally posted by psj
Uite ce am gasit eu :
Supliment nutritional care dat complexului de principii active continute - hidrocarburi terpenice si sesquiterpenice , cetone, alcooli, esteri, sisterol ,ergocalciferol , amestec de parafine , vit D2 , vit C, vit PP , oligoelement , flavone este un tonic general ,analgezic. Se poate folosi ca adjuvant in combaterea asteniei, migrenelor, reglarea functiilor ovariene, normalizarea digestiei.
Este produs de hofigal. si se cheama extract uleios de menta.
sheherezada spune:
Si se gaseste in farmacii?Cum se foloseste?
Multumesc.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada