ciocolata menaj?????

ciocolata menaj????? | Autor: annaa

Link direct la acest mesaj


Cum se topeste ciocolata menaj, sa fie tranformata in glazura de prajitura????
Am incercat si in cuptorul cu microunde si tot nu mi-a iesit, nu sa mai intarit, a ramas lichida.

Ana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Eu stiam ca se topeste bain marie(pe aburi),nu direct pe foc sau la temperaturi mari.Poate fetele stiu alta metoda.

Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gorjan spune:

pentru glazura topeste-o in putina frisca nebatuta chiar si direct pe foc mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Eu o topesc la bain marie, am facut de curand amandine si glazura s-a intarit fara probleme.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La bain marie sau cu putina apa direct pe flacara. Nu se topeste in microunde!

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

Cu putin lapte sau putin unt in Bain-Marie, sau direct pe flacara. Am auzit ca cel mai bine se topeste intr-o lingura de ulei, care da luciu glazurii dupa ce se raceste si o impiedica sa mai fie casanta, dar inca nu am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

Fetelor cel mai bine se topeste pe aburi si sa nu depaseasca 40°C deoarece ciocolata isi pierde luciul, sau se zahariseste.
Daca este nevoie se pune untura de COCOS, isi revine luciul ,se face mai fluida si se intareste sigur.
Si la microunde se poate dar trebuie sa ai multa practica sa-ti iese bine.
Laura

schuster laura

Mergi la inceput