uter retrovers

uter retrovers | Autor: doly

Link direct la acest mesaj

va salut fetelor.Am facut o pauza si nu v-am scris de cam multa vreme.Asta pentru ca m-am hotarat sa fac o schimbare: liniste, mai putin stres si mai putin interes.Intr-adevar ma simt excelent acum.Ma simt impacata si am sentimentul ca doar cu credinta voi reusi sa am un bebe(evident si cu pasiune in . dar stand eu asa intr-o rana, m-am gandit sa va intreb , totusi...voi dupa contact...pastrati inauntru lichidul spermic.mie imi curge afara...destul de mult.E normal? fetelor, am uterul retrovers...si am incercat pe toate partile sa stau si tot curge...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Si mie mi se intampla la fel...Din cate stiu este perfect normal...Nu cred ca are vreo legatura cu uterul retrovers...Stiu ca cea mai buna pozitie "dupa" este pe burtica...(am auzit si de "lumanare" dar inca nu am experimentat). Nu trebuie sa fie "multi" ci doar "vioi"!
pupici
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doly spune:

rezultat spermograma: normospermie...cu 70 mil. deEu zic ca-i de bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Doly, pentru uter retrovers singura pozitie de reusita ca sa ramai cu bebe e ...ca sa zic asa "pe la spate"si dupa aia , stai cu picioarele pe perete 30 de min, ...

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

ASTA E POZITIA PREFERATA...de ambele parti...asa ca...ce sa stiu sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

anis! e sigur-sigur chestia cu picioarele pe perete? parca pt retrovers era pe burta, tot aici pe forum citita si de atunci stau numai pe burta

alte pareri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Si eu am uter retrovers...am ramas de doua ori insarcinata in pozitia eu deasupra si dupa picioarele in sus jumatate de ora...

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Inca o data! Deci faci sex pe la spate da? Dupa ejaculare stai pe burta sau stai pe spate cu picioarele in sus....ca io tot n-am inteles !

Mergi la inceput

eu am incercat in toate felurile...si nimic.Si doctorul a facut misto de mine, ca cica sa mai schimb pozitiile...si mi-era pe limba sa-i zic ca pot da lectii...na...asa ca...pareri concrete....?

Mergi la inceput