soacrele bune sau rele?
Raspunsuri - Pagina 3
didica spune:
Eu ce sa mai zic... imi povestea soacra-mea cum a dat-o afara soacra-sa cand erau tineri si etc... si la un an de la asta ne-a dat ea afara din casa. Pana atunci am stat cu ei ca ne simteam bine, ne intelegeam (si al meu era un pik baiatu mamii). Dupa asta a reusit sa ne desparta pt. putina vreme dar ne-am impacat, casatorit si am facut si un bb. Se pare ca la ea a fost o problema psihica (menopauza+depresie) nici acum nu e f. bine dar ne-am impacat fara a mai fi "bune prietene". Eu pastrez distanta si ea la fel iar al meu nu mai este asa baiatul mamei...
Sunt oameni si oameni, intamplarile pe care le-au trait i-au marcat si in functie de educatia fiecaruia au tras niste concluzii (ma gandeam ca daca ea a trecut prin asta putea sa nu ii faca copilului acelasi lucru dar...)
Nu stiu ce fel de soacra voi fi eu, da voi fi soacra de fata si am vazut ca astea sunt un pic mai bune. Sper ca nu voi fi ca maica-mea care ma bate pe mine la cap sa il bat pe al meu la cap sa faca si sa dreaga si daca eu ii zic ca e treaba noastra imi spune ca sunt slaba si nu stiu sa ma impun (da nu-i treba noastra pana la urma?). Nu veeeauuu sa fiu cicalitoare (al meu imi spune ca am samanta in mine...)
aida_o spune:
Eu m-am inteles super cu soacra. Nu stiu daca are vreo relevanta ca e ardeleanca (clujeanca). E o femeie de zahar, blinda, buna, n-am cuvinte... Acum, ca ea a ramas in Romania, cind apucam sa vorbim la telefon, am sta cu orele la birfe Sunt o norocoasa.
oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date
l_carmen2003 spune:
Eu nu stiu in ce categorie ma aflu, norocoasa sau normala -adica cu o soacra cf. standardelor...
Uneori e painea lui Dumnezeu,alteori ma mir de unde ii vin asemenea idei ciudate...
Oricum, stiu ca mai rarut e mai dragut, nu imi fac confidente cu ea, si o respect pt ca e mama sotului meu, dar niciodata nu ma incred in ea, nu ma bazez pe ea, etc.
Prin forte proprii a fost valabil si cu nunta si cu casa, si cu copilul... si macar nu dau socoteala nimanui.
Cand vine vorba de copil chiar devin eu "soacra" in sensul ca nu permit sa se faca altfel decat a spus dr. sau eu.
ralucasimarius spune:
Viitoarea mea soacra este cea mai buna din lume.Imi este prietena si vorbesc orice cu ea.Tin foarte mult la ea si stiu ca sentimentul este reciproc.