soacrele bune sau rele?
eu una am o soacra de sa nu-ti doresti sa o vezi niciodata.
a gresit fata de mine mult, am iertat-o tot timpul pentru a-mi fi mie bine in casa, pentru ca am un sot de sa-l pui la rana.
pe cind soacra, sa va spun numai un singur lucru: bunica sotului meu , adica mama soacrei mele a avut o garsoniera care a lasat-o cu limba de moarte sotului meu.
dupa moartea ei , la un an noi ne-am casatorit si ne-am mutat in garsoniera.
am stat 2 ani , in care cind puneam si noi capul pe perna suna socrela mea si ne spunea sa iesim afara.
dupa 2 ani de astfel de chestii , sotul meu a spus GATA si ne-am mutat la mama care in casa mai era si cu fratele meu mai mare casatorit.
noroc de ea ca are trei camere si a avut unde sa ne tina.
de ce ne-am mutat la mama din cauza ca nu aveam bani sa dam chirie pe 6 luni cum se cerea.
in sfirsit la mama am stat 6 luni dupa care ne-am mutat cu chirie unde stam si acum, dar nu pentru mult timp mai stam aici, pentru ca am facut dosar la ANL si ne-a fost aprobat, deci in iulie (zic ei) ca ne-am muta in casa noua.
ei, ce voiam sa va spun de fapt a fost ca soacra mea ne-a dat afara din casa, ce ma supara pe mine e faptul cum poate o mama sa-si dea copilul afara din casa , casa in care noi am investit ca am facut-o papusa.
si pe deasupra a mai si vindut-o
costiniuc
Raspunsuri
SIMONABB spune:
si eu am o dobitoaca pe langa mine, de tre' sa-i tin piept. Toate rudele noastre ne stiu dret "oile negre" din familie pe mine si pe sotul meu.
Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb
costiniuc spune:
simonabb ti-am vazut pozele sint super.
e asa de scump copilutul sa-l maninci nu alta.
referitor la soacre, toate sint asa rele , eu una m-am convins, orict de mult as ierta-o si oricit de mult zic ca pentru sotul meu iert ca sa-mi fie mie bine in casa , ea nu o sa se vindece niciodata , asa ii sta in fire .
tot timpul a zis ca nu poate sa nu se bage.
eu nu o inteleg dar asta e.
cum adica sa nu poate sa nu se bage ? m-am intrebat eu.
sa stea in banca ei , ce eu ma bag in casa ei?
dar ea nimic.
cica o doare de baiatul ei ca munceste prea mult si invata prea mult, dar ce eu nu muncesc stau la soare?
si eu am invatat si am muncit in acelasi timp, ca eu cu sotul meu am luat la facultate in aceeasi zi, si munceam amindoi. deosebirea dintre el si mine este ca la mine fac. a durat 4 ani in timp ce la el 6 , adica are licenta anul asta.
costiniuc
mariaangeli_que spune:
Fetelor va zic numai ultima ca daca ma apuc sa le insir pe toate,iese un roman ,imi trimite soacra pe cumnata care a venit in vizita un borcan de dulceata de gutui (in Italia nu se gasaste)si imi transmite sa il lasam sa manince doar sotul ca lui tare ii place!dar copii mei ? si lor le place !,nu... noi trebuie sa ne sacrificam,da de ce nu a trimis mai mult? ca si asa are gradina plina de gutui? nu se stie.,Ca altceva nici nu mi-a adus,mie sau la copii.
Nu i-am zis inca nimic sotului,(el nu a auzit nimic) de rusine ,cum a putut si sora-sa sa ne transmita un astfel de mesaj ,nu stiu, ca e ditamai inginera de 43 ani !Hal de soacra
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by elena_oona
Soacre bune sau rele nu exista, numai VENINOASE .
Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)
Elena Alvaro Alvaro-Daniel
Povestea lui Alvaro-Daniel "Invingatorul"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603
http://community.webshots.com/user/elenalove27
http://www.picturetrail.com/members/edit
rachel owen spune:
A mea e asa de buna...ca-mi vine sa o iau acasa si sa dorm cu ea in pat.
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by mariaangeli_que
Fetelor va zic numai ultima ca daca ma apuc sa le insir pe toate,iese un roman ,imi trimite soacra pe cumnata care a venit in vizita un borcan de dulceata de gutui (in Italia nu se gasaste)si imi transmite sa il lasam sa manince doar sotul ca lui tare ii place!dar copii mei ? si lor le place !,nu... noi trebuie sa ne sacrificam,da de ce nu a trimis mai mult? ca si asa are gradina plina de gutui? nu se stie.,Ca altceva nici nu mi-a adus,mie sau la copii.
Nu i-am zis inca nimic sotului,(el nu a auzit nimic) de rusine ,cum a putut si sora-sa sa ne transmita un astfel de mesaj ,nu stiu, ca e ditamai inginera de 43 ani !Hal de soacra
rade,ca maine poate sa fie si mai rau
Tare mi-ai placut! M-ai facut sa rad, chiar daca nu e tocmai de ras.
Mi-a placut mai ales faza cu: "nu se stie" ... enigme socresti
Rayuela spune:
D'aia mi-a placut mie in copilarie povestea "Soacra cu 3 nurori"..si acum imi place soacra-mea..ca e la 3000 de km distanta
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
mariaangeli_que spune:
Te asigur ca si de la 1600 km. se simte,o fi avand puteri extra?Pacat ca nu-i functzioneaza puterile astea ca sa-i zica la fiu-su :La multi ani ! de ziua lui,(ca noi astia "de categoria II-a , nici nu mai asteptam)
Simona27 spune:
Ma bag si io in vorba:)
Eu zic ca nu exista nici soacra buna, nici rea..ci ai soacra asa cum ti-o educi (in majoritatea cazurilor, nu 100%)!
Noi am mers tot timpul pe pastrarea distantei (si e mare, ai mei:8000 km si socrii - 4500km)
Au fost si frecari, mai ales ai mei sunt cei mai de blamat ca au frecat ridichea la greu..
Insa eu asa observ ca daca tii distanta e tare bine. Si eu stiu ce mai contribuie la reteta fericii, dar din pacate nu se poate tot timpul..cand nu se imparti probleme de cazare, bani si alte chestii cu socrii!
Si gurita mica si cand ne intalnim discutam banalitati si uite asa