Bebelusi de ian-feb 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fetelor la cit timp dupa nastere stiti voi ca vine menstruatia??Stiu ca s-a discutat undeva pe forum dar nu mai retin unde.
Multumiri!!!

Ilinca @ mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sa ne traiasca Motata, sa ne traiasca Motata!!!! Si La Multi Ani sanatosi scumpa noastra 'piticuta'.

Darel-iiiiiiiiiii ce surpirza placuta.Chiar ieri ma intrebam ce-o fi cu voi, ca de cateva luni bune n-ati mai aparut.Stiam eu ca se mai infunda teava, dar nici asa.Bine ati revenit si o trompetica sanatoasa

Noi am avut astazi vaccinul-na ca nu m-am mai tacanit si-am ajuns cand trebuia.de la 5 m-am tot fatait prin pat, ma trezeam din 5 in 15 minute sa vad nu s-a facut 7??Chiar radeam aseara cu Ioana ca poate nu-mi da Bubu trezirea la 7.Si uite-asa reusii s-adorm si ma trezesc brusc la 7:30, Bubu inca nani, eu tusti..il trezesc-hai mama sa papam si apoi pa pa cu limuzina.Nu va spun ca mi-a mancat un biberon cu lapte in fix 45 de minute.Cred ca era rece rece cand l-a terminat, eu exasperata ca o sa intarzii la pediatra....eram buna de filmat.Tare s-au minunat toti,de la asistenta, pediatra, mamici si bebei de flacaul nostru.La 4 luni am ajuns deja la 7,5 kilograme si 68 centimetri.E sanatos, gras si frumos(deh, cioara-si vede puiul cel mai cel).Nu a mai zis nici pas cand i-a facut vaccinul, mi-a dormit pana acasa(daca la dus eram la cross-ul Vienei, la intors eram la cross-ul melcilor .Am reusit si eu si mi-am facut papa pentru tot week-end-ul sa nu ma mai stresez maine si poimaine si acum iesim iarasi la plimbare, vad ca nu da semne de temperatura ceva Bubu.
Pupici si o zi frumoasa

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Emilly-eu am avut primul 'pitic' la 3 luni dupa nastere.Cred ca difera de la organism la organism.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La Multi Ani Motatei!!!!!!!Milioane de pupicuri de la noi!!!!


Darelii ce surpriza placuta!!!!!!

Emylly mie mi-a venit dupa 40 de zile fix......dar nu am alaptat decat o saptamana.....vorba lui Babee fiecare organism e diferit....

Babee grasunel Bubu nu gluma....

Anita si Rachella -17.o1.2004
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

DARAEL, mare surpriza mare!!!!!!!!! Ce bine ca ne-ai mai dat si tu un semn de viata. Sper ca de acum o sa ne delectezi mai des cu mesajele tale ca tare talentata mai esti la scris! E o placere sa citesc ce scrii tu. Pupici Dariei de la Rares!!!

Sunt o multime de fete carora le simt lipsa: Layla, Lia, Ramona, Dienuca, Magda, Adlemi, Georgy si probabil multe altele. Ce mai stiti de ele? Imi pare tare rau ca am pierdut legatura.

Noi azi am invatat sa facem ca greierii: grrrrrrrrrrrrr! Rares e super incantat ca-i tin companie. Parca formam un canon. Cred ca daca ma aud vecinii zic ca am innebunit de-a binelea.
Ma simt tare vinovata cand stau la calculator ca sta dragutul cu capul intors dupa mine si se uita cu o fata rugatoare. Mai da cate un chiot si cand ma intorc spre el rade ca o luna plina.
Pacat ca nu sunt 48 de ore intr-o zi. Parca niciodata nu am timp suficient pt. el.


Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

pentru Darael, de acum nu mai ai scuze sa lipsesti.

Emily, eu tot la 6 saptamani am avut surprize, ca si Anita, in conditiile in care am alaptat exclusiv o saptamana si apoi inca 2-3 saptamani am incercat sa mulg ce se putea.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

LA MULTI ANI OLIVIA KARLA!
Sa cresti sanatoasa, fromoasa si inteleapta!



Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didica spune:

OLIVIA KARLA! Sa cresti mare si cuminte si sa ne ajungi repede din urma!

Noi avem ceva zile mai agitate, o sa va povestesc. Una peste alta cred ca si mie incepe sa imi scada productia, ma duc sa ma mulg sa vad daca mai pot remedia ceva...

Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Didica,
Eu bag la greu din nou ceai de chimen cu anason, bere fara alcool si cate un comprimat de spirulina seara si dimineata. Dupa amiaza parca am avut ceva mai mult lapte, dar tot nu am ca altadata. Asta e, daca o fi sa se termine multumesc lui Dumnezeu ca am avut macar pana la 4 luni.

Fetelor, in seara asta, la baita, ne-a facut Rares bucuria: kk in cadita. Nici nu ne-am dat seama la inceput pt. ca noi eram concentrati sa-l sapunim bine. Am vazut ca sta f. cuminte (el da acum din picioruse de ne face dalmatieni) si dintr-o data a aparut ceva plutitor, verde (ca ia Fe).
Mama, mama, nu stiam ce sa facem mai intai: sa-l scoatem pe bb, sa scoatem "crocodilul" (care s-a imprastiat peste tot). Am aruncat bineinteles toata apa si am luat-o de la capat. Pacat ca nu mai era la Loto deschis ca sigur castigam marele premiu. Poate jucam insa maine.

Pupici si noapte buna tuturor.



Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Emilly, mie mi-a venit la 5 luni trecute fix , adica alaltaieri. Si inca mai alaptez. Partea proasta e ca a aparut ca o hemoragie destul de puternica, m-am cam speriat, dar am fost azi la dr. si a zis ca presupune ca ar fi menstruatia, dar daca nu se opreste intr-o saptamina, imi face chiuretaj si da tesutul la analize.
Adriana, Lia e bine merci, au facut ieri vaccinul de 4 luni, Alexutzu are 9 kg (l-a luat pe Mircea care are 8760 g) si ii cresc dintzisorii, de aceea Lia nu mai are timp sa intre pe internet. Cind mai iesim impreuna afara, de regula unul din voinici urla si e tinut in brate de una dintre noi, si cealalta impige-trage 2 caruturi. Am zis ca mai bine luam un carut pt. gemeni ca ne-ar fi fost mai usor.

Pupici.

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput