Nu-mi iese piureul pt. bebe la blender- Help!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by Karina

[Trebuie sa existe o chestie cu 2 lame, ca de cutit. Ala tb. sa-l folosesti.
Karina+Bogdanel

Mda, l-am depistat pe cutitul potrivit. Dar azi n-am avut mere....
Maine sigur imi iese!
Asaaa, si ziceati ceva de vitamina C? Nu iese prea acru, ca Tudor nu e adeptul acriturilor (asa ca ma-sa...)

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Eu ii amestec 2 kiwi, 2 mere si o banana si nu se mai innegresc. Fara vitamina C. Ii mai adaug si o lgt de faina orez.

Karina+Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Eu i-am facut fara probleme piureul de mere la blender. Ce voiam sa adaug este ca puneam si putin suc de portocale (stors atunci de mine) si asa nu se mai oxida.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Multumesc mult pentru ponturi!!
Am reusiiitt, si nici nu era asa mare scofala, pfuu, vedeti, daca sunt antitalent?
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Exista mixere mici speciale pt bbei, costa cam 1.200.000 lei si se gasesc la Happy Baby sau Metro.
Atentie la razatoarea de sticla, eu am vazut cu ochii mei cum s-a desprins o bucatica de sticla din ea si de atunci n-am mai folosit-o. In loc am acum mixerul si o razatoare de plastic.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Vilma, si eu tot cu Mixy fac piureul lui Mircea, dar in moara (recipientul cu capac care are cutite inauntru). Pun merele curatate de coaja, cirese (asta e reteta noua), un pic de apa sau ceai cit sa depaseasca un pic cutitele si iese f. bun, mai bun ca piureul la borcanele .

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza spune:

Draga Vilma,

Am si eu chestia aceea de la Zepter, numita Micsy...sau nu mai stiu cum.Eu fac piureul pentru bb-lusa mea si iese foarte bine.Dar nu fac in chestia aceea inalta si gradata, ci in vasul acela rotund, cu capac, care are in interior cutitele care macina.Atentie, daca nu pui suficiente legume (fructe, etc), ci prea putzine, nu iti iese.Deci vasul acela trebuie sa fie plin.Eu pun acolo -pentru pranzul bb-lusei-legume fierte, si carnitza de pui, fiarta, dar taia in felii.Si legumele sunt taiate, ca doar inainte au fost fierte.
Cred ca am fost suficient de clara.Daca nu , mai intreaba-ma si te ajut cu cea mai mare placere.

Te pup, Danutza & Raina

Succes cu Zepter!

quote:
Initial creeata de vilma

Dragele mele pricepute, va rog mult, ajutati un om tare necajit. Am un blender de la Zepter Micsy sau Mixy- nu mai conteaza, ideea e ca nu-mi iese piureutzul lui Tudor de nici o culoare!
Cum fac de nu-mi iese: 2 mere curatate de coaja, taiate felii, puse intr-un recipient mai inalt (tot de la Zepter). In blender pun discul rotund cu niste fante (gaurici). Si da-i bataie..... vreo 2-3 minute, la sfarsit imi iese o chestie oxidata cu bucati mari prin ea, imposibil de dat la bebe. Se termina cu aruncat continutul si dat prin razatoarea normala alte 2 mere....
Dati-mi si mie reteta castigatoare, pliiiizz!

Mergi la inceput