Oare ce oi avea???

Oare ce oi avea??? | Autor: Diana1968

Link direct la acest mesaj

Buna, sunt super DISPERATA!!!!
In a 21-a zi de ciclu am facut testul cu pipeta si mi-a iesit a doua liniuta destul de vizibila, chiar si in rosimea ei,dar mai slab conturata si azi am mai facut unul , sunt in ziua 23 de ciclu, si nu mi-a mai iesit nimic. De ce oare mi se intampla asa de vreo 4 luni? Nu am facut tratament cu prenil sau pureon, ci cu clostylbeit 3 luni. Ieri am tusit, ca ma inecasem tare, si m-a durut burta, am mers pe jos 1 ora, fara sa ma rabesc. Sa fi pierdut din cauza asta embrionul?? De ce mi se formeaza embrionul si-l pierd?? Pt. ca eu asta cred ca mi se intamla? Hipercoaulabilitate nu am, virsi nu am, atunci ce nu am??
Ce sa-mi mai caut ?? Dati-mi si mie un sfat!!! Va ro mult.

diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Nu stiu ce sa zic, Diana.. ziua 21 ar trebui sa corespunda cu implantarea oului in endometru. Poate acolo e problema, la fixarea in endometru. Doctorii ce-ti spun? Sa iti dea eventual tratament de mentinere.. si .. la pat, in perioada de fixare, deci fara eforturi fizice, fara servici. Fetele de pe aici stiu mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia munteanu spune:

Draga Diana,
Te inteleg f. bine, si eu suspectez o problema de implantare in cazul meu. Pentru ca medicii au ridicat din umeri la intrebarile mele am inceput sa sap pe Internet si am aflat ca, pentru a depista daca esecul implantarii se datoreaza endometrului, americanii fac o biopsie de endometru, prin care se preleva o bucatica din tesutul endometrial si se investigheaza in laborator. Am inteles ca la nivelul mucoasei uterine se afla niste "celule ucigase", care pot respinge orice "corp strain" care vine in contact cu mucoasa uterina si deci, prin acaesta analiza se determina existenta acestor celule. Cit despre tratament, si americanii sunt la inceput - deci, pot sa-ti dai seama cum e la noi - am citit ca ei administreaza heparina si Prednisone. Repet, vorbesc din cele aflate de mine din studiile privind infertilitatea de tip imunologic ale medicilor americani. Pina acum, nu am reusit sa discut cu nici un medic despre acest aspect. Sper sa gasesc intelegere la medicul care ma urmareste acum. Incearca sa discuti cu medicul tau despre acest aspect si tine-ma la curent, daca crezi ca aceste informatii iti vor fi utile. Iti doresc sa nu-ti pierzi speranta si sa lupti in continuare. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Depinde si de ce test ai facut.
de exemplu, testul Femina mie mi-a iesit de nu stiu cate ori pozitiv, l-am cumparat de 3 ori chiar...si totusi nimik...am folosit alt test si era negativ...

Stiu ca e greu...dar sa nu iti pierzi speranta niciodata!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

da, chiar fetele,

daca am ovulatia in ziua 11-12 tot in ziua 21 se implanteaza oul in endometru? adica in orice zi ai avea ovulatia tot in 21 se produce implantarea? si inca ceva: daca dr. mea a zis sa fac analiza progesteron ziua 21 o fac indiferent cind a fost ovulatia?

stie cineva care ar trebui sa fie nivelul minim progesteron ziua 21 ca sa fie ok?

va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by Shobo

da, chiar fetele,

daca am ovulatia in ziua 11-12 tot in ziua 21 se implanteaza oul in endometru? adica in orice zi ai avea ovulatia tot in 21 se produce implantarea? si inca ceva: daca dr. mea a zis sa fac analiza progesteron ziua 21 o fac indiferent cind a fost ovulatia?

stie cineva care ar trebui sa fie nivelul minim progesteron ziua 21 ca sa fie ok?

va multumesc mult.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22465

Mergi la inceput