Gradinita Arc en Ciel

Gradinita Arc en Ciel | Autor: Alexandra

Link direct la acest mesaj

Mai e cineva la gradinita Arc en Ciel?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_florea spune:

da. ce vrei sa stii?

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Buna seara, Cristina. Am citit cam tot ce se putea despre aceasta gradinita pe Internet, dar as vrea sa aflu citeva pareri personale: citi copii sint la o educatoare, au WC-uri separate pentru copii, au cursuri intensive de limba germana, au spatiu de joaca afara (curte), ofera transport si daca da cu ce masini si cita experienta au soferii (tineri - batrini)?
In general, ti-as ramine recunoscatoare pentru orice informatie crezi ca mi-ar fi de folos ca sa iau aceasta hotarire. Sotul meu insista sa o dam pe Ana la o gradinita germana si Arc-en-Ciel este prima optiune pe lista noastra.
Multumesc mult.
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eu NU AM copilul la aceasta gradinita. Ceea ce iti spun se bazeaza pe ceea ce am vazut cu ochii mei. Atrasa de reclama de pe Internet am fost si am vizitat gradinita.
1. Cladirea gradinitei este o casa tip vagon, destul de veche. Camerele sunt micute.
2. Curtea este de mica.
3.Personalul este dragut si amabil.
4. Copiii se joaca, mananca si dorm in aceeasi incapere. Paturile sunt pliante.
5. Se invata mai multe limbi straine.
6. Nu au transport propriu.

Dupa cele vazute la fata locului (internetul mi-a lasat o impresie super) am hotarat ca ceea ce se ofera e prea putin, comparativ cu banii care se cer.
Asta este o parere mea.
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Carmen, Arc en ciel nu e gradinita de limba germana. Au cursuri de franceza, engleza si germana, dar nu intensive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Descrierea de mai sus e foarte buna, vroiam doar sa adaug ca, atunci cind am vizitat-o, nu mi-a placut nici personalul, lasau impresia ca imi fac un hatir daca imi prezinta gradinita...am fost dezamagita, pentru ca aveam referinte excelente despre calitatea educatiei de acolo..Ce-i drept, nu e singurul loc unde am avut impresia ca le e indiferent ce impresie itzi faci, cu aerul "avem destui clienti, unu' in plus, unu'n minus...". Problema nu e ca as vrea eu sa ma bage lumea in seama, dar ma intreb daca nu se sinchisesc prea tare de parinte cum ii trateaza pe copii cind sint singuri acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_florea spune:

de bine despre gradinita:
1:mincarea este foarte buna si doamnele insista sa manince copii(pe cei mici ii iau in brate si le dau sa manince)
2:au curte (mai mare la sediul din Matei Voievod unde sunt grupele mari si mai mica la sediul din Ronda unde sunt grupele mici)
3.au multe activitati:engleza,franceza,germana,muzica,religie,pictura,matematica,scriere,sport,dezvoltarea vorbirii,balet(optional si costa suplimentar 250000lei/luna),pian(tot optional dar nu stiu cit costa)
4.vine teatrul de papusi de 3 ori pe an
5.fac 4 serbari pe an si de 1 iunie carnaval
6.au program lung 8-18 si au program de vara

ce nu e bine:
1.sunt multi in grupa (20 copii)
2.nu aprofundeaza nici o limba straina adica invata cintecele pe care le uita usor si nu fac conversatie deci pentru cine vrea o limba straina stiuta bine ii recomand o gradinita cu predare in limba respectiva sau sa mai aprofundeze acasa.
In esenta gradinita este foarte buna pentru ca fac multe activitati dar totusi eu am mutat fetita la o gradinita cu predare in limba germana pentru ca vreau sa o dau la scoala germana (si aici nu fac pregatire pentru aceasta scoala )dar imi pare rau ca am plecat.
cristina
[/quote]

cristina

Mergi la inceput

Da, cele scrise mai sus sint corecte, dar, Jackie, cred ca ai avut tu ghinion, sau nu stiu ce s-a intimplat, la noi a fost chiar pe dos. Cum ne-am infiintat acolo (familionul complet, mami, tati, BB), asa, "de control", ne-au abordat cu mare amabilitate, ne-au raspuns la toate intrebarile cu care i-am "bombardat", ne-au invitat sa-l lasam un pic pe Tudor, sa vedem daca-i place...A urmat o saptamina de proba, citeva ore pe zi, gratis, pina ce ne-am hotarit noi ca lucrurile merg bine si ne-am inscris oficial. Era in septembrie anul trecut, Tudor avea 2 ani + 1 luna.
A trecut aproape un an scolar, au fost si bune, si mai putin bune, dar una peste alta eu sint multumita de alegerea facuta. Cu Tudor au avut o rabdare ingereasca, el e mai rasfatat, era si foarte mic, obisnuit numai cu mami a lui...Au fost zile in care il tineau si cite o ora in brate, povestindu-i, aratindu-i floricelele, etc. Cind nu vroia sa stea in clasa, iesea in curte (insotit, evident). La mincat, evident dat cu lingurita, cu vrajeli, cu promisiuni...In final, ce sa mai zic, l-au convins. Si pe noi.
La grupa lui Tudor, intre 2-3 ani, maximum de copii inscrisi e de 10. Pina la ora de somn, sint cam trei adulti care se ocupa de ei, iar dupa somn ramine o singura persoana.
Sigur ca sint lucruri perfectibile acolo, dar calitatea ingrijirii copilului o gasesc ireprosabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Multumesc tuturor pentru informatii. Am sa o vizitez saptamina asta si o sa-mi fac o parere...
In alta ordine de idei, daca Arc-en-Ciel nu este o gradinita cu predare intensiva de limba germana, ar putea cineva sa-mi dea o sugestie unde in Bucuresti as putea gasi una (privata)? Eventual ceva informatii sau vreun site.
Ileana, ai putea te rog sa-mi spui si mie unde l-ai mutat pe Tudor. Ma intereseaza ca Ana sa mearga mai departe la o scoala germana si este foarte important sa cunoasca bine limba.
Trebuie sa recunosc ca e o adevarata loterie cu gradinitele astea...
Multumesc din nou.
Numai bine.
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Imi puteti spune si mie cat costa o astfel de gradinita pe luna? Multam anticipat.

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput

Pegasis, Tudor e incontinuare la Arc-en-Ciel. Fetita Cristinei Florea s-a mutat la o gradinita germana. Dar rasfoieste un pic paginile forumului, precis s-a mai discutat de gradinite cu predare in limba germana.
Khristin, vezi la http://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=2&g=39.

Mergi la inceput