Comentarii despre restaurante

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "party la Marriot?"
postat de dixie, 04/01/2005, 23:20:49

A facut careva dintre voi petrecerea de botez sau nunta la Marriot? Ma intereseaza cum a iesit si cat a costat?

Eu caut ceva pt. max. 50 de persoane pt. ca nu vom avea mai multi!

Multumesc
Dixie

raspuns postat de daniela_daneza, 04/01/2005, 23:49:48

Eu am fost la o nunta acolo acum 2 ani si a fost super,super.Totul la superlativ.Mirele lucra la Hilton, dar a preferat sa faca nunta la Marriot.
Cred ca nu a fost extrem de scump.Intreseaza-te .
Parerea mea, daca poti organizeaza acolo,evenimentul.

dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

raspuns postat de roxygeo, 05/01/2005, 09:31:23

Hallo!

Eu am fost la o nunta in sala mare si a fost superb, dar stiu ca a si costat, acum un an a fost 50 de euro tacimul.

Acum depinde si de ce alegi in meniu, daca vrei huse la scaune, aranjamente florare.
Si noi ne gindisem la Marriot, dar pentru numarul nostru de invitati 120-140, ne depasea bugetul. Asa ca parerea mea este sa ei legatura cu cei de acolo si ei iti vor trimite o oferta pe e-mail sau stabilesti o intilnire cu ei, noi asa am procedat.

Pot de asemenea sa-ti sugerez Crown Plaza - au si ei doua sali extrem de frumoase pentru petreceri de 50-80 de persoane.

Sper ca ti-am fost de folos...macar un pic

Pupici si Succes

Apropo vezi ca peste tot e aglomerat asa ca grabestete daca vrei anul acesta!

roxygeo

raspuns postat de ioana07, 05/01/2005, 11:12:44

Bun gasit tuturor si La Multi Ani!!!
Pe langa luxul si serviciile ireprosabile pt care este renumit, Marriott-ul mai are 2 puncte forte...din punctul meu de vedere: faptul ca nu percep nici un fel de taxa pt chiria salii, si (cel mai important) nu esti obligat sa ai un anumit numar de invitati.

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

raspuns postat de bibyrox, 05/01/2005, 11:20:36

Subscriu! Daca ai posibilitati este o alegere perfecta! Petrecere frumoasa!

Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti...
Roxxy

Poze Revelion 2005
Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilici spune:

Salutare la toata lumea!

Sunt pe punctul de a semna contractul pentru nunta la Resicence( cel cu piscina, de pe centura) dar nu prea stiu mai nimic despre acest restaurant, decat ce mi-au aratat ei (ieri).

Daca exista cineva care a facut nunta acolo sau a fost la vreo nunta acolo o rog sa-mi impartaseasca cateva pareri legat de mancare, sevire, atmosfera, etc.

Mersi si astept cu disperare raspunsurile voastre.

Pupici,
Emilici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Poate cineva o sa-mi raspunda totusi.....Stiti ceva despre cum ies nuntile la Yacht Club?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Buna !

Fratele meu a facut nunta acolo in iunie 2004 si a iesit super super frumos. Serviciile sunt ireprosabile, mancare super buna, seful de sala e un adevarat.
Ce mai, nota 20.

toma_lly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Tommy lly, daca nu e cu suparare, ai laudat restaurantul Yacht Club? Daca da, poti sa-mi dai mai multe detalii? In ce salon? au iesit nuntasii si pe afara, s-au plimbat pe malul lacului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Originally posted by ifrimnicoleta, 20/01/2005, 19:28:18

Noi avem sala norvegiana la casa armatei, inca nu am incheiat contractul.
Poate sa-mi spuna cineva cum e acolo? Cum se procedeaza?

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona Calinescu spune:

Eu am avut nunta in Septembrie la casa Armatei Salonul Bizantin.Inchirierea salonului m-a costat 8 000 000, pe langa care ne-au mai fost ceruti pentru ospatari cate 700 000 pentru fiecare,
1 000 000 bucatarul, 700 000 ajutorul de bucatar, 700 000 femeia care spala vasele + aproape 1 500 000 pentru electrician, instalator, garderobiera, femeia de serviciu.Din acesti bani numai cei 8 000 000 au fost mentionati in contract, de restul am fost informati mai tarziu (cand am facut meniul).Meniul se stabileste cu un "domn" numit Grasa care ne-a asigurat ca totul o sa fie super ok, ca in armata nu se fura dar pana la urma s-a dovedit ca se fura cel mai rau.Noi am dus toate bauturile, fructele, alunele si tortul. Pe durata nuntii am avut doi prieteni, ospatari la Marriot in Germania, care unul a stat la bar si celalalt a supravegheat bucataria
( tocmai pentru a nu avea probleme ). La ora 4 dimineata baietii nu au mai putut sta si inainte de a pleca au venit si ne-au spus cata bautura a ramas.Dupa ce au plecat toti invitatii i-am rugat pe ospatari sa aduca toata bautura ramasa, moment in care au spus ca nu a mai ramas nimic.Au disparut vreo 30 sticle de apa, 10-12 de vin, 2 de whisky si una de gin.Am uitat sa spun ca banii pt. angajati i-am dat inainte de a afla aceste lucruri, atunci toate fiind bune si frumoase nu ne-am mai uitat la bani si am dat cate 1 000 000 pt. fiecare indiferent ca era ospatar, bucatar sau femeia care spala vasele.Asta nu a fost tot furtul: luni, ne-am dus la firma de la care luasem husele de scaune sa platim restul de bani si mare ne-a fost surpriza cand am fost anuntati ca au disparut 9 huse de scaune. Husele nu au fost luate de invitati,deci..................??? Pt. cele 9 huse disparute am platit 5 600 000. SFATUL MEU ESTE SA CAUTI ALT RESTAURANT, DACA NU E PREA TARZIU SAU SA AI SI MAI MARE GRIJA DE CAT AM AVUT EU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna,
Am fost si eu anul trecut in vara la o nunta acolo, nu stiu exact cum se chema salonul dar coboram destul de mult pe niste scari si nu mi-a placut deloc. In primul rand mancarea a fost destul de proasta, servirea a lasat de dorit si din cate am inteles de la miri i-a costat si foarte mult. Si cand te gandesti ca si eu vroiam sa fac acolo... bine ca am vazut cum este.
Imi pare rau sa iti spun astea dar daca te-ai hotarat sa faci acolo cred ca trebuie sa discuti foarte clar cu cei de acolo in legatura cu organizarea, cu mancarea...

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ifrimnicoleta spune:

Va multumesc mult pt raspunsuri.
Ideea e ca nu stiu daca mai am cale de intoarcere. Spune-mi te rog in afara de inchirierea salonului cat te-a costat meniul?
Voi ati aranjat sala cumva?
Ati avut pe cineva?

quote:
Originally posted by Ramona Calinescu

Eu am avut nunta in Septembrie la casa Armatei Salonul Bizantin.Inchirierea salonului m-a costat 8 000 000, pe langa care ne-au mai fost ceruti pentru ospatari cate 700 000 pentru fiecare,
1 000 000 bucatarul, 700 000 ajutorul de bucatar, 700 000 femeia care spala vasele + aproape 1 500 000 pentru electrician, instalator, garderobiera, femeia de serviciu.Din acesti bani numai cei 8 000 000 au fost mentionati in contract, de restul am fost informati mai tarziu (cand am facut meniul).Meniul se stabileste cu un "domn" numit Grasa care ne-a asigurat ca totul o sa fie super ok, ca in armata nu se fura dar pana la urma s-a dovedit ca se fura cel mai rau.Noi am dus toate bauturile, fructele, alunele si tortul. Pe durata nuntii am avut doi prieteni, ospatari la Marriot in Germania, care unul a stat la bar si celalalt a supravegheat bucataria
( tocmai pentru a nu avea probleme ). La ora 4 dimineata baietii nu au mai putut sta si inainte de a pleca au venit si ne-au spus cata bautura a ramas.Dupa ce au plecat toti invitatii i-am rugat pe ospatari sa aduca toata bautura ramasa, moment in care au spus ca nu a mai ramas nimic.Au disparut vreo 30 sticle de apa, 10-12 de vin, 2 de whisky si una de gin.Am uitat sa spun ca banii pt. angajati i-am dat inainte de a afla aceste lucruri, atunci toate fiind bune si frumoase nu ne-am mai uitat la bani si am dat cate 1 000 000 pt. fiecare indiferent ca era ospatar, bucatar sau femeia care spala vasele.Asta nu a fost tot furtul: luni, ne-am dus la firma de la care luasem husele de scaune sa platim restul de bani si mare ne-a fost surpriza cand am fost anuntati ca au disparut 9 huse de scaune. Husele nu au fost luate de invitati,deci..................??? Pt. cele 9 huse disparute am platit 5 600 000. SFATUL MEU ESTE SA CAUTI ALT RESTAURANT, DACA NU E PREA TARZIU SAU SA AI SI MAI MARE GRIJA DE CAT AM AVUT EU.

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona Calinescu spune:

Meniul lor a fost in jur de 600 000, cum ti-am spus, noi am dus toate bauturile: sampanie, whiski, gin, vodca, apa, sucuri, fructele, alunele si tortul. Am dus pana si servetele pt.ca am vrut sa se asorteze cu husele de scaune. Mancarea a fost buna, portiile mari, servirea OK.
Ma bucur ca in timpul nuntii totul a fost bine si invitatii multumiti, ca dupa au fost probleme.......asta e ......am trecut peste.
Daca mai ai intrebari scrie-mi pe PM.

Mergi la inceput