Am nevoie de voi!
Raspunsuri - Pagina 2
oana cretu spune:
Of, Doamne, trebuie sa apelezi neaparat la OPC, ceea ce a facut acest "dr" e ANORMAL!
oana si bb din burtica
(9 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."
cici spune:
Pe langa reclamatia la OPC eu sunt de parere
sa-si ia un avocat bun ca slava Domnului are pentru ce lupta.
OPC -ul ia masuri impotriva lui dar n-o si despagubeste.
Tot avocatul o poate indruma peste tot.
cici
ionela-roxana spune:
Malpraxis-greseala medicala!
Fetelor va amintiti ca a aratat la TV un caz in care un tip si-a pus dinti ,avea garantie 10 ani si ia inghitit la 3 zile dupa lucrare!
A mers la OPC si iau dat banii inapoi + despagubire!
Si eu va sfatuiesc sa faceti reclamatie si in nici un caz sa nu mai mearga la macelar!
Asteptam raspuns cu decizia ta , si finalul povestii!
Ione`
www.saracut.go.ro
Samsara7 spune:
Am reusit sa ma conectez la APC. Voi credeti ca este suficient sa scriu o reclamatie online, sau trebuie mers si la sediul OPC? In orice caz, vestea proasta este ca stomatologul nu i-a dat chitanta , dar ma gandesc ca asta nu impiedica sa il reclam . Cum se pocedeaza oare cand exista medici care nu respecta deontologia? Nu exista in Romania un Ordin de Disciplina al Medicilor la care sa fie afiliati si stomatologii? Ma gandesc ca astfel va fi pus sub lupa si controlat modul in care isi practica meseria.
Va voi tine la curent cu demersurile facute. Eu am aflat abia joi seara ce s-a intamplat, o sa incerc sa contactez o fosta colega care e stomatolog si sa obtin mai multe informatii.
Michaela
cici spune:
Un motiv in plus sa -l reclame si la fisc(faptul ca nu i-a dat nici chitanta)
Bineinteles ca nu cunosc vreun doctor stomato.care sa-ti dea chitanta dar asta e -o fac pe riscul lor.
Da ,pe langa fapul ca trebuie sa completezi formularul APC ,eu zic sa mearga si la OPC.
Pana acum ti-am dat sfaturi tie ,iar acum ma vad si eu in situatia de a recurge la OPC(firma cu care a plecat sora-mea in Italia zilele trecute nu i-au dat bilet deloc desi a platit bilet dus-intors invocand faptul ca cel care taia bilete a fost oprit la granita cu Austria .In plus, cand am platit mi s-a spus un traseu ,cand de fapt nici nu aveau drum pe unde ma interesa pe mine >Asa ca sora mea m-a sunat azi sa-mi spuna ca au lasat-o la 150 de km de Padova ,locul unde trebuia sa ajunga ea.Patronul firmei si nevasta-sa au fost elevii sotului meu la un colegiu si nu m-am gandit nici o clipa ca putem lua teapa dar uite cate nu auzi
Si sunt hotarata ca in cazul in care pana luni nu -mi aduc biletul sa-si aminteasca toata viata ca m-au cunoscut.
cici