Cu incredere, spre Canada! (8)
Raspunsuri - Pagina 8
ange spune:
ymellda,curaj si multa bafta! Suntem aici si pt. tine.
Poti deschide si tu un subiect si ai sa vezi ca te vom urma si indruma de la primul pas pana la aterizarea pe aeroportul montrealez
ange,mamica de 2 ori
romaria spune:
Buna fetelor...
Mai am si eu cam doua saptamani pana cand ma voi sui in avion cu destinatia Canada... am foarte mari emotii. Este cineva care merge pe 2 iulie la Toronto cu malev...Ufff mi-ar fi prins bine sa cunosc si eu pe cineva pentru ca mi-e cam frica cu avionul
Va pup , Romaria.
chatonel spune:
quote:
Originally posted by romaria
Buna fetelor...
Mai am si eu cam doua saptamani pana cand ma voi sui in avion cu destinatia Canada... am foarte mari emotii. Este cineva care merge pe 2 iulie la Toronto cu malev...Ufff mi-ar fi prins bine sa cunosc si eu pe cineva pentru ca mi-e cam frica cu avionul
Va pup , Romaria.
de ce ti-e frica? Daca nu ai rau de transport ai sa te simti foarte bine. Cumpara un rebus, o carte buna, c-ai sa te plicti de-atita stat degeaba, dar in rest e ok ti se va da de baut si de mincat, ca sa ai o ocupatie, apoi cafele si sucuri, ceai etc.
Toulouse, la ville rose
Mona_B spune:
quote:Subscriu!La decolare e posibil sa simti o greata usoara, dar nu neaparat.Eu numai cu avionul as calatori!
Originally posted by chatonelquote:
Originally posted by romaria
Buna fetelor...
Va pup , Romaria.
de ce ti-e frica? Daca nu ai rau de transport ai sa te simti foarte bine. Cumpara un rebus, o carte buna, c-ai sa te plicti de-atita stat degeaba, dar in rest e ok ti se va da de baut si de mincat, ca sa ai o ocupatie, apoi cafele si sucuri, ceai etc.
Toulouse, la ville rose
Ramona 15 saptamani
Sole spune:
....zi de zi citesc mesajele voastre cu multa placere,aproape ca-mi dau lacrimile,este extraordinar cand citesc despre plecari,drum bun,aeroport,etc. eu sunt in Romania si este foarte urat aici,imi doresc nespus de mult sa plec in Canada sau Italia,dar mi se pare un drum lung si greu.Ma bucur cand citesc mesajele voastre si ma pun in locul vostru ...parca as pleca si eu. Va pup si va doresc numai bine acolo unde sunteti.
romaria spune:
Multumesc fetelor de incurajari, da cred ca o sa-mi i-au toate revistele rebusurile pe ultimele 2 saptamani sa am ce face...asa sigur uit unde sunt...Acum glumesc bineinteles...de abia astept sa ajung in Toronto si sa va spun...gata am scapat si mi-a placut...
Pupici sunteti tare tare dragutze si imi insuflati si mie, atunci cand sunt descurajata, multa incredere.
Romaria
Ira spune:
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
!!!
nelia spune:
Da... Ira e aici, in Montreal. Pina la urma i-a asteptat mimitete, o draguta, nu stiu cum ne-am fi descurcat fara ea cu atitea bagaje... le-a pregatit pina si de mincare. Sibin a adormit-o pe Sofia, iar Irina, careia i se inchideau ochii cind v-a scris exclamatia ei de bucurie, e la dus... probabil ca vreo doua zile nu vor vorbi nici cu mine, nici cu voi. Dar dupa ce se odihnesc sint sigura ca vor fi dornici sa va impartaseasca primele impresii.
Cornelia, mamica Agatei
Donia spune:
Ira, bine ati venit!
Sper ca Sofia a calatorit bine, ca si voi.
Sa va dea Dumnezeu sanatate si spor la treburi!
Laura B spune:
Bine ati venit, Ira & familia!
Ira, mi-ar face mare placere sa te si aud si sa-ti transmit direct urarile de bun venit, desigur, cand vei putea sa vorbesti, daca vei avea timp.
Eu am domit pe mine primele doua saptamani dupa ce am sosit aici; cam atat a durat acomodarea la ora din Canada!
Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro