Cu incredere, spre Canada! (8)
Raspunsuri - Pagina 13
andreea-ana spune:
Ramona,
daca vrei putem vorbi prin e-mail despre sora ta care este asistenta si va emigra in Canada, lucrez in domeniu si pot sa-ti dau mai multe informatii.
Pupici
Andreea si Anaïs (1 an pe 26.04)
http://community.webshots.com/user/andreeaana
Caroline spune:
Liliput, iti doresc insanatosire grabnica, sa te refaci in totalitate si mult succes la interviu.
Tot binele din lume iti urez,
Caroline
liliput spune:
Multumesc Caroline esti draguta cred ca am lipsit asa mult de pe forum incat mi se pare ca nu te-am mai auzit de mult pe aici sau poate tu ai fost dar mi-a scapat mie.Oricum iti dorec si eu sanatate ca este cea mai buna si sper sa ajung cat mai repede la voi. Cu parere de rau va spun ca o sa mai lipsesc o perioada de pe forum ca voi pleca in vacanta putin in Europa ca sa profit de viza acordata romanilor.As vrea sa ajung pana in Maroc dar nu stiu daca este valabil cu viza "shongen", voi ce credeti???? sau stiti ceva despre asta???? Vedeti si voi imi sta gandul numai la plecare,oriunde numai sa plec indiferent cat de bine imi este sau nu, nu conteaza la gandul ca plec ma simt mai bine. Dar oricum mai este pana atunci. Apropo, am vazut si nume noi??????????? si vroiam sa va intreb si pe voi canadiene nu vorbiti de vacanta, de ce? nu plecati sau nu aveti ? Va pup si va doresc toate cele bune. Spuneti-mi cum este vremea acum in Ca - Qc - Mtl cam cate grade sunt si daca este vreme ploioasa sau nu?
conchita spune:
Ira, stiu ca esti ocupata, doar un gand bun voiam sa iti transmit si ca te astept cu vesti si impresii cand ai tu putin timp
Authority Zero
Caroline spune:
quote:
Originally posted by liliput
As vrea sa ajung pana in Maroc dar nu stiu daca este valabil cu viza "shongen", voi ce credeti???? sau stiti ceva despre asta????
Liliput, vacanta placuta. Despre Maroc, pana in Spania este valabila viza Shengen iar la intrarea in Maroc nu ai nevoie de viza. Intreaba imsa la ambasada Marocului la Bucuresti. Asta era situatia acum vre-o 6 ani, dar s-o mai fi schimbat cate ceva... Eu imi iau concediul in august cand vin soctii mei in vizita la noi. Asa ca ne vom plimba cu ei, vrem sa ajungem si cateva zile la Montreal. vremea in Toronto... este cald, azi au fost 28 grade ...la Mo nu stiu... cred ca mai frig... Sanatate si vreme buna in concediu!
Caro
cataghe spune:
Mai fetelor, eu pe subiectul vostru mai rar, dar acuma de citeva zile am tot vrut sa intru sa vad daca a sosit Ira, ca stiam ca era programat evenimentul prin iunie. Dar uite ca abia azi am reusit sa intru si pe aici, si am luat-o inapoi cu paginile ca sa gasesc primul ei mesaj de pe pamintul Canadei ("uraaaaaa...aaaaaaa"!)
Ira, scumpa, mult noroc si sa dea Dumnezeu sa vi se indeplineasca toate visurile!
Pupici milioane,
Catalina si familionul.
This is the first day of the rest of my life!
liliput spune:
Multumesc de raspunsuri despre vreme, si ma bucur pentru voi pe o parte ca aveti un pic mai racoare ca la noi ne 'nadusim cu niste calduri de 35-40 grade de ni se scurge grasimea prin piele, nu zic ca nu este bine ca abia mai slabesc si eu(vechile mele eforturi si obsesii)dar nu in felul asta de sauna continua de te "lesina". Sau poate sunt eu rea de cald si ma bucur degeaba pentru temperatura de la voi. Oricum cam in toata Europa este canicula. Te astept si eu cu nerabdare Ira ! sa apari din nou pe site cu impresii amanuntite(artistice).Sunt foarte agitata si emotionata ca plec pe 7-8 in Europa, sau cel putin asa mi-am propus, plecam cu masina, si n-am mai iesit din tara din '91.Oricum o sa revin si eu cu ceva impresii de calatorie si daca n-o sa va plictisesc o sa vi le impartasesc.
AlinaPopa spune:
Buna la toata lumea!
Mi se par extraordinare povestile vis a vis de Canada! Si solidaritatea romanilor in Canada este de luat in seama.
Am stat si m-am tot gandit si am ajuns la concluzia ca as vrea sa emigrez si eu in Canada. Sa ne mai povestiti, voi, fetele din Canada, tot ce vi se pare de luat in seama de acolo. Si daca voi avea nevoie de un sfat, sper sa ma ajutati.
Va pup si mult succes in continuare!
Alina
nelia spune:
Ira nu poate sa va comunice impresiile pentru ca nu are calculator inca, era programat pentru saptamina asta, dar nu stiu exact cind il vor lua. Eu cred ca abia asteapta sa intre si sa vorbeasca cu voi, sint sigura ca ii lipsiti foarte mult.
Altfel... familia Mangov e bine, au terminat aproape tot ce aveau de facut pentru inceput (casa, acte, interviuri pentru cursurile de limba si altele de genul acesta). Acum urmeaza inscrierea Sofiei la gradinite. Parerea mea este ca a mers totul bine si relativ repede si mai usor, poate si pentru ca au mers pe caile descoperite si batatorite de altii. Mimitete i-a ajutat foarte mult, Ange la fel. De acum inainte depinde de ei ce cai si ce solutii vor gasi pentru tot ce si-au propus sa faca, sint atitea posibilitati, ca alegerea unui drum tine de fiecare persoana in parte. LE place foarte mult aici, am fost intr-o zi impreuna in port, partea veche a Montréal-ului, iar seara la Festivalul international de jazz (anul acesta si eu am fost prima data si mi-a placut foarte mult). Si cum Montréal-ul este un oras de noapte si e chiar un oras frumos, mai ales noaptea, va dati seama cam cite pagini ar avea de povestit Ira daca ar fi acum aici. Ma opresc aici pentru ca vreau sa-i las placerea Irei de a va povesti primele impresii.
Agata a implinit 3 ani pe 28 iunie!!!!!!!!!