De mult ma gandesc sa mai fac un Hsg si m-am hotarat acum sa-l fac la Medsana la Dr. Denisa Protopopescu. Am fost ieri la Medsana si m-am interesat dar mi-au spus ca cel mai probabil pot fi programata pentru inceput la o consultatie in luna iulie. Mi-au mai spus ca inainte de Hsg se fac diverse analize pe care le v-a hotara DR. dar nu mi-au spus care.
Poate ma ajutati si de data asta cu informatii despre aceste analize si cam cat ar costa sau poate i-mi spune-ti niste linkuri in care s-a mai discutat problema.
Multumesc frumos.
heleny
Heleny, cred ca cel mai bine este sa te programezi la doamna dr si sa ai o discutie inainte de HSG. La Medsana dureaza o luna programarea, de aceea poti merge initial la Centrul Medical International, unde da dansa consultatii. Acolo dureaza cel mult doua saptamani o programare. Iti va recomanda exact analizele de care e nevoie in cazul tau.
Daca vrei nr de tel de la acest cabinet, trimite-mi un pm.
Anemona
Eu inainte de HSG nu am facut nici o analiza, in afara de controlul ginecologic. Facusem cu ceva timp in urma analiza Chlamydiei. HSG-ul l-am facut la Pantelimon, la recomandarea Prof. Ancar.
Am inteles ca unele fete fac VSH, analiza secretiei; pentrua fi sigur ca nu ai vreo infectie care sa se extinda.
E bine sa ai analiza secretiei vaginale si VSH..si neaparat sa stii daca nu cumva ai o alergie la ceva,mai ales la iod.Eu zic ca sunt importante daca doamne fereste e ceva.
AniS
Eu am facut histerosalpingografia anul trecut, prin vara.
Inainte, doctorita mea mi-a facut recoltari din col si am facut setul cela complet de analize (exocol si inca unul, nu-mi amintesc acum bine cum se numea) si VSH, care trebuia sa fie in regula.
Altceva eu nu am facut. Nu stiu de la voi dureaza asa de mult pana te programeaza. la noi nu este chiar asa. Si HSG am facut-o la Maternitate, aici in Bra;ov.
Eu mi-am facut miercuri HSG la Polizu si mi-am facut
urmatoarele analize inainte :analiza secretiei ,vsh ,
colposcopia,papanicolau,fibrinogen si hemoleograma.Hsg
mi-a iesit bine.