Bebelusi de iunie iulie 2003 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
pufulet spune:
Elena, Romana –Salata a fost facuta normal ca si pt. adulti si nu data prin blender sau maruntita cu furculita, iar carnea am taiat-o marunt de marimea unor boabe de mazare,feliile de rosie le-am curatat de coaja si-i dadeam sa muste din ele.Si eu ii dadeam totul pasat pana la 1 Mai cand a poftit la mancarea noastra si i-a placut mult sa manance bucatele, de atunci alternez mesele cand pasat, cand bucatele.Noi am sarit peste faza cu maruntitul cu furculita.
Ama si bb Mara
calina73 spune:
buna!si la multi ani bb-ilor!sa ne creasca mari si sanatosi .deja un an a trecut .
Fetelor ati pus odata o adresa unde puteam vedea sexul bb in functie de data contactului.ajutati-ma sa o gasesc nu mi-am notat-o si ma bate un gand ....
alexandrueduard spune:
Fetelor, ce parere aveti de vremea asta? Daca ramane asa eu zic sa amanam, decat sa ne ascundem de ploaie prin parc. Parca e un facut sa fie vremea urata cand ne intalnim. Astept alte pareri si de la voi.
Magda si bb Alex puisor
crisotexa spune:
Sunt de acord cu Magda. Amanam pentru vreme mai buna.
Incerc sa mai vorbesc cu fetele la telefon. Am numarul Andrei, Nicole si Danei.
pup
carmenutza spune:
mda..cam nasoala vreme...si eu zic ca trebuie sa amanam..mai ales ca in we viitor au anuntat 28-29 grade..da' imi pare rau ca am impresia ca Bibi nu va mai putea ajunge atunci si vroiam sa o vad si pe ea si pe David...
Carmen si bb Maya Alexia
carmenutza spune:
0740.882.382 asta e tel. meu...daca va vine vreo idee sunati-ma si pe mine.
Carmen si bb Maya Alexia
Adi spune:
Noi suntem 0722.327.399.
Pacat de vreme. Daca va razganditi sunati-ne si pe noi sau un bip ca sunam noi.Pupici.
nicol74 spune:
Buna mamici !
Nu mi-am dus nici masina la service dar am scos copilul afara si e foarte urat, e frig si bate vantul ... am stat doar 15 min si i-au inghetat manutele !
cu toate ca ne pare tare rau din pacate nu venim ... poate amanam ?!
pupici,
nicol
nicol74 spune:
tot eu ...
Am vorbit cu CRISA si am hotarat sa amanam. Bibi ne e dor de tine si de David dar facem noi cumva si ne intalnim alta data ok ?!
Cu totii cred ca eram nerabdatori sa ne intalnim din pacate Carmenutza a avut dreptate ...
in speranta unor "vremuri" mai bune
Nicol