Acte la primarie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sandi spune:

Din cate stiu, trebuie sa depui actele la primarie cu 10-14 zile inainte de cununia civila, deci ti-a zis foarte bine pe 19 iulie ( cu 13 zile inainte). Ai grija sa fii acolo de foarte dimineata pentru ca, in general, sunt cozi si toata lumea are anumite preferinte legate de ora. ar fi bine sa fii printre primii si "inarmata" cu o punguta "sugestiva" (un pachet de cafea sau o sticla de vin...etc.). Un lucru important: trebuie sa fie si viitorul tau sot prezent pentru ca trebuie sa semnati o cerere tip. Cat priveste analizele, ai putea s-o rezolvi foarte repede cu medicul de familie. El iti poate completa certificatele prenuptiale fara sa te trimita sa faci analizele (daca nu vrei sa le faci "pe bune"). Succes!...si CASA DE PIATRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Multumesc mult Sandi, dar cu medicul de familie e mai complicat. El are un medic eu altul. Trebuie sa mergem fiecare la medicul nostru sau putem merge la unul singur amandoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandi spune:

quote:
Originally posted by blanca000

Multumesc mult Sandi, dar cu medicul de familie e mai complicat. El are un medic eu altul. Trebuie sa mergem fiecare la medicul nostru sau putem merge la unul singur amandoi?

Si eu am alt medic de familie decat cel al viitorului meu sot si vom merge amandoi la medicul meu de familie (pentru ca putem sa aranjam cu el, binenteles ca ii dam o mica "atentie"). Stiu sigur ca se poate aranja, m-am interesat de cateva saptamani. Ar fi bine sa mergi cu ceva timp inainte la medicul de familie cu care va intelegeti mai bine si sa vorbiti, sa va spuna ce trebuie as aduceti (fisele de la starea civila, de ex., ca am inteles ca sunt fise tip si acelea trebuie completate). Bafta!

Mergi la inceput

ok merci, o sa incercam asa..

Mergi la inceput

Buna dragelor, dupa cum stiti eu am nunta pe 31.07, am fost la primarie undeva in luna iunie si ne-a spus ca trebuie sa mergem numai pe 19.07 fix cu 2 sapt inainte altfel nimik nu rezolvam, am lasat sa treaca o perioada pana am gasit pe cineva sa ne ajute (prin a 10-a cunostinta) asa ca sotul meu sa dus acolo. Mare i-a fost mirarea cand secretarele de acolo i-au spus "e cam ocupat acum pentru 31.07 caci deja pilosii din ziua asta vor intre 9-12, voi cand vreti? pai tot intre 9-12, normal". Egroaznic cu primaria, s amergeti din timp si sa rezolvati caci daca mergi chiar cu 2 sapt inainte nu mai faci nimik. Acum sotul meu e acolo si sa vedem ce face...inca nu stiu ora si tare imi e frica.

Mergi la inceput

Am reusit asa cum am vrut noi ora 10.15 minute..ne-am descurcat noi. Acum mai trebuie doar sa treaca timpul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbordea spune:

Salutare!

Stie careva sa imi spuna daca se pot face certificatele medicale la un medic de familie din alt oras decat cel in care se face cununia civila? Noi ne aflam in situatia de a face nunta in Bucuresti pe baza vizei de flotant, dar avem medicul de familie in provincie! Se poate face asa?

Toti ce va doriti, sa fie al vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy angelina spune:

Salutare!
Nu vad de ce sa nu se poata pt.ca in fond voi aveti vize de flotant pe bucuresti...deci eu zic ca se poate. In fond voi acolo aveti medicul de familie deci nu o sa-l schimbi pt.casatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy angelina spune:

Si acum ma bag si eu cu o intrebare: stie cineva daca este necesara prezenta ambilor soti in momentul depunerii actelor la primarie?
Sotul meu .....in fine-viitorul....are un servici f.complicat si as prefera sa ma duc numai eu la primarie. Ziua aia de concediu pe care ar trebuie sa si-o ia ne-ar fi de folos atunci la nunta.

Mergi la inceput

Este obligatoriu sa mergeti amandoi caci trebuie sa semnati pe actele acelea. Dar nu trebuie sa isi ia o zi de concediu pentru asta, eu nu mi-am luat, am fost de dimineata si pana la ora 10 eram inapoi la birou.
Acum depinde daca ai aranjat ceva sau nu. Daca nu , cred ca dureaza ceva mai mult.

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput