Eco morfologica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

hello!

mai fetelor eu m-am programat la Centru Med Unirea ptr 30 iun cand o sa am 20 sap, asa cum mi-a spus medicul ca este cel mai recomandat, si am sunt ptr programare si fata de acolo mi-a zis ca:'MORFOLOGIA FETALA SE FACE CU APARAT 3D'..si a spus ca daca vreau inregistrare sa vin cu o caseta video si costa separat 200.000 lei (inregistrarea) la dr. Iosup.
..deci 1.800.000 cost morfologia fetala...eu nu cred ca eco 3d costa tot atat si inseamna altceva..
se face si la Giulesti morfologia fetala dar au un aparat mult mai vechi si mai neperformant..asa ca ..
pupici
laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai fetelor, eco morfologica o faceti obligatoriu, cu aparat 2D sau cu aparat 3D, nu mai conteaza, depinde de dotarea de care dispune medicul sau clinica. In mod normla, asigurarea medicala de stat iti acopera numai contravaloarea unei eco morfologice facuta cu aparat 2D. Daca o faci cu aparat 3D se considera oarecum un lux.
Eco 3D iti ofera doar posibilitatea de a vizualiza mai bine iamginile din burtica.
Orice medic trebuie sa va programeze pentru eco morfologica. In mod normal el te poate intreba: "Vrei s-o faci cu aparat 2D sau cu aparat 3D unde imaginile sunt mai spectaculoase?". E ca si cand ar trebui sa faci operatie de apendicita si medicul te-ar intreba: "Vrei sa-ti fac operatia laparoscopic sau clasic cu taietura cu bisturiul?" Faptul ca ecografia e morfologica, n-are nici in clin nici in maneca (scuzati kkfonia) cu faptul ca aparatul e 2D sau 3D.

17+ sapt DNP 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Jasmine, te-ai programat la dr. Iosup la CMU la sediul din Unirii, nu? daca imi aduc bine aminte Iosup este in Unirii in fiecare vineri dupa-amiaza si acolo nu au video. ecograful din Enescu, insa, e mai performant si are sigur si video.. mai vorbeste cu ei o data, poate iti poti schimba programrea pentru sediul din Enescu sa-l ai si pe bb pe caseta

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Tia,m-am programat la Iosup dar la Diagnosis.

Jasmine
15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

M-am programat si eu la Iosup la Diagnosis pe 11 iunie !!

Stie ccineva cum se face eco morfologica acolo????? 2D sau 3D??? Mi-ash dori tare mult sa fie 3D, am vazut pe net imagini, sunt extraordinare !!!!

Bobitza, ce mai faci, in cate saptamani esti???

Va pup !!!

Carmen DPN 31 octombrie

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput