musica - voi ce ascultati?
Raspunsuri - Pagina 2
Llaura spune:
Eu acum ascult Nicu Alifantis si tocmai mi-am amintit cat de tare-mi place! Baobabul, Iti poti inchipui, Ploaie in luna lui marte, le insir degeaba, ca imi plac toate; si mi-am mai amintit de albumul Joc secund, dar nu l-am avut niciodata decat pe vinil.
DARAEL spune:
Noi ascultam toata ziua cantece pentru copii: Cutiuta muzicala. Si ne place muuuult !
,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
carmenutza spune:
quote:
Originally posted by Alcristina
Skunk Anansie
Macy Gray
Leonard Cohen
Chris Rea
parca as fi raspuns eu....plus Robbie Williams
Carmen si bb Maya Alexia
mirela68 spune:
quote:
Originally posted by chatonel
in momentul asta: Back in Black, AC/DC. E super!!!
Toulouse, la ville rose
AC/DC !
In ultimul timp imi plac tot mai tare . Oricum ii ascult de cind ma stiu dar... parca i-am redescoperit...
...cred ca imbatrinesc ....
liris spune:
ascult a 100 oara :Sixpence none the richer "don't dream it's over".
Do it to me : Lionel Richie
Carol King: it's too late
seal: crazy
patrick swayze: she's like the wind
bily joel: she's always a woman to me
strange fruit : the flame still burns
Barry Marilow : Ready to take a chance again
iren spune:
Mi-am luat acum din Ro Tatiana Stepa- Treisprezece clipe. Este absolut superb albumul, iar ea are o voce superba
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
anangel_lexi spune:
Duminica seara am fost la concert la Patricia Kaas si in deschidere a cantat Stefan Banica Jr. A fost superb! In orice caz eu am fost si sunt (si cred ca o sa raman toata viata) fan The Kelly Family. Dupa parerea mea au muzica pentru toate gusturile. In rest, imi mai plac Roxette, Abba, Queen, Scoprions, Ace of Base, etc.
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
buli spune:
cind eram mai tinerica: Zeppelin, pink floyd, deep purple, un pic de slayer, metallica, marillion, jethro tull, the doors, u2 si nu mai tin minte ca mambo (m-am bosorogit)
acu' ... tot pe astia.
din Ro Andries, Pasarea Colibri, Pheonix
la bairamuri AC/DC, Credeance, red hot chilli, elvis presley, bob dylan, dire straits si SANTANA - favoritul meu (am fost si la concert)
Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124