Rezultate test beta hcg
am facut ieri si mi-a iesit valoarea 24.7. A fost ziua 12 de la inseminare si 28 de ciclu. Cred totusi ca este cam mica. Stiti ceva de valorile astea?
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Raspunsuri
Karina spune:
Unde ai facut testul ? Ca de obicei pe rezultat scrie si limitele.
Eu stiu ca intre 0 si 5 sint valorile normale (fara sarcina), iar mai mari inseamna sarcina. Asa era la Medsana. Dar depinde si ce tratament ai facut, ca din cauza unor tratamente rezultatele pot fi eronate.
Karina+Bogdanel
anemona spune:
Din cate stiu, numai la testul de urina poate aparea eroare in urma tratamentului (ex. Pregnyl), testul de sange nu este influentat.
Ana Maria, eu zic ca este sarcina, repeta analiza dupa 48 de ore si vezi ce se intampla si intre timp continua tratamentul, in caz ca iei utrogestan, si stai linistita.
Multa bafta!
Anemona
PS Uite-te la tabelul din josul acestei pagini si o sa vezi ca e de bine!
http://www.inciid.org/betas.html
Karina spune:
Anemona, s-ar putea sa ai dreptate, dar n-am vrut sa-si faca sperante desarte.
Ana Maria, oricum continua tratamentul, dar mai asteapta citeva zile pina sa-ti faci un nou test, ca din cite stiu eu e destul de scump. Cel mai bine ar fi sa te duci cu primul rezultat la dr., sa vezi ce spune. Poate numai e cazul sa repeti analiza...
Karina+Bogdanel
ana maria spune:
la Medsana am facut. Am vorbit si cu doctorita si mi-a zis ca valoare nu e mica pentru perioada asta, cu alte cuvinte e un test pozitiv. Mai fac un test maine si daca creste fac un tratament de sustinere. Va pup pentru incurajari.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
aime spune:
in a 30a zi de ciclu, deci a 2a de intarziere a rushilor, testul meu de sange a dat 244.0 mUI/ml si acrescut in 48 ore la 301. Pe buletinul de anliza scria ca in prima sapt de la conceptie val trebuie sa fie 10-50 mUI.
Bafta!!!
aime
valentinag spune:
Ana e cazul sa bagam neste felicitari,a?
Felicitari,sarcina usoara,bb sanatos si mancacios!
Valentina,invidioasa
Diana1968 spune:
Ma ba si eu in discutie. As vrea sa-mi fac un test beta hCG si am iintrebat la Sanador, Medsana, Medicover. Cel mai avantajos mi se pare la Medicover dar am uitat sa iintreb cand e ata. Din cate am aflat costa 300000 lei dar ca ar fi ata intr-o saptamana si daca vreau in aceeasi zi costa taxa de urenta 500.000 lei. Asa este , dureaza asa mult? Alta intrebare imi trebuie neaparat trimitere de la vreun dr.?? Si alta intrebare daca azi sunt in a 21-a zi de ciclu este prea devreme??
Va multumesc.
diana
valentinag spune:
Diana iti raspund ceea ce stiu:
nu-ti trebuie trimitere de la doctor
ziua 21 cred totusi ca este prea devreme!abia daca a apucat outul sa se implanteze.eu zic sa mai astepti macar pina in ziua 25-26 daca nu ai rabdare mai mult!
Valentina
ingerasu spune:
Diana, la Medicover rezultatul ti-l dau dupa 3 zile iar daca faci analiza vineri ti-l dau saptamana urmatoare joia, iti spun cum a fost la mine si nu iti trebuie nici o trimitere de la medic. La Medsana, costa mult mai mult dar ai rezultatul in aceeasi zi la ora 19.30.
Multa bafta,
8+ saptamani
ingerasu cu ingerasul mic din burtica
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Rozi spune:
Ana Maria, abia acum am reusit sa intru si eu (am stat special peste program ca sa apuc sa citesc) si vreau sa te incurajez, sa mai ai rabdarica o zi-doua si sa-ti faci si un test de urina. Ai sa vezi ca va fi cum iti doresti!