Familia Desprecopii.com ~ Albumul Mireselor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkido spune:

Dupa "lupte seculare" care au durat 4 luni?! 5 luni?! dar cine le-a mai numarat?!... ,a aparut si mult -asteptatul album al mireselor ...Sincer,ma asteptam la mai mult.Dar cum ,in orice situatie exista si multumiti , dar mai ales nemultumiti, va marturisesc sincer ca fac parte din categoria (cea mai larga,de altfel),a nemultumitilor.Am vazut toate pozele,unele mi-au placut ,altele nu,dar am incercat sa-mi dau seama care a fost criteriul de selectie al fotografiilor.Desi se spune ca "toate miresele sunt frumoase", eu personal neg cu vehementa acest lucru si cred ca unele poze nu aveau ce cauta in mult asteptatul album datorita lipsei de originalitate a fotografilor / fotografiilor.Ma asteptam sa vad ceva unic,dar n-a fost.Poate alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by nikkido

Dupa "lupte seculare" care au durat 4 luni?! 5 luni?! dar cine le-a mai numarat?!... ,a aparut si mult -asteptatul album al mireselor ...Sincer,ma asteptam la mai mult.Dar cum ,in orice situatie exista si multumiti , dar mai ales nemultumiti, va marturisesc sincer ca fac parte din categoria (cea mai larga,de altfel),a nemultumitilor.Am vazut toate pozele,unele mi-au placut ,altele nu,dar am incercat sa-mi dau seama care a fost criteriul de selectie al fotografiilor.Desi se spune ca "toate miresele sunt frumoase", eu personal neg cu vehementa acest lucru si cred ca unele poze nu aveau ce cauta in mult asteptatul album datorita lipsei de originalitate a fotografilor / fotografiilor.Ma asteptam sa vad ceva unic,dar n-a fost.Poate alta data.

....zice vulpea cu oki-n soare ,la strugurii inaccesibili
Suntem pe "desprecopii" nu pe "Ford models agency"...care-i problema ta?

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Frumos,frumos,frumos Multzumim

nikkido

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Fiecare mireasa este speciala.
Felicitari pt.album !

Andreea si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

SUPER ALBUMUL!!!
Multumim!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Frumoase mirese sa ne traiti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Mey, fetelor, frumoase mai sunteti! Si nici sotii nu arata rau!

oana si bb din burtica (8 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

frate, cate sunteeeeti..comentariile dupa vizionare

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

mirese de mirese

D.

Mergi la inceput