Topic Science Fiction/dezbaterea despre VIATA
Raspunsuri - Pagina 3
descintec spune:
983 SOS Victimele Violentei in Familie
9852 Directia Protectia Copilului Sector 2,
telefonul copilului
Hot-line Sectorul 3 320.30.06.
cu multumiri lui Joxy, care a scotocit dupa ele
nu trebuie sa incepi musai cu o reclamatie..vezi daca se repeta, vorbeste cu mama daca poti..poate are nevoie de ajutor..daca il accepta
D.
joxy spune:
9341 Directia pentru Protectia Drepturilor
Copilului - Centrul Antidrog sector 1
9342 Directia pentru Protectia Drepturilor
Copilului - Centrul Antidrog sector 2
9343 Directia pentru Protectia Drepturilor
Copilului - Centrul Antidrog sector 3
9344 Directia pentru Protectia Drepturilor
Copilului - Centrul Antidrog sector 4
9345 Directia pentru Protectia Drepturilor
Copilului - Centrul Antidrog sector 5
9346 Centrul de Prevenire si Consiliere
ANTIDROG - sector 6
o mentiune, 983 este pentru provincie.
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."
ovidiu bufnila spune:
Avem un conflict?
Nu jignesc pe nimeni. E falsa ideea asta. Dimpotriva. Dar stii ce faci? Simplu: ma consideri un Strain. Un altul. Nu am ce cauta aici, nu-i asa? De ce somti nevoia sa construiesti un asemenea mesaj? De ce mascul? Nu am absolut nici un discurs de genul "mascul". Dimpotriva. Iar sala nu este goala, nici pe departe. Am intrat pe acest forum de mamici in deplina cunostina de cauza. De cand am intrat nu am jignit pe nimeni. Nu am motive. Nu uita ca semnez cu numele meu real. Pot fi identificat, gasit cu usurinta. Am deschis acest topic in ideea ca foarte multe femei au raspunsuri pentru probleme complicate care tin de viata noastra a tuturor. Eu nu aduc aici vreun adevar nemaintalnit sau nemaiauzit. Am postat diverse lucruri care ma framanta. Am tinut vreo teorie despre a da viata? Unde e? In ce mesaj? Nici nu am indraznit sa fac asta. De ce ai simtit nevoia sa ma "singularizezi", sa ma pui deoparte, sa ma "instrainezi"? Ai construit un Altul. De ce? Am deschis acest topic tocmai pentru ca vreau sa inteleg ce se intampla. De fapt, in ce fel te-am jignit? Nu cred ca te-am jignit. Poate ca esti suparata sau poate ca ai vreun motiv dar, in mod sigur, nu eu sunt motivul. Te pretuiesc in continuare. Stii de ce? Nu esti o "femela" asa cum eu nu sunt un "mascul". Esti o fiinta umana aflata ca si mine in acest univers din ratiuni sau cauze stranii. Putem incerca intr-adevar sa gasim impreuna unele adevaruri. De ce nu, la urma urmei? Putem discuta in voie, pasionat, fara ura sau fara sa ne jignim. Din punctul meu de vedere, nu cred ca cineva a fost jignit. DAR, daca in continuare consideri ca DA, atunci topicul poate fi radiat, asemenea si contul lui Bufnila din acest frumos forum.
Voi face primul gest. O sa sterg o parte din mesajele din topicul de SF. Peste un minut o sa fac asta.
Voi toate hotarati daca suntem fiinte umane sau impartite in categorii imposibile de mascul si femele.
Cu toata pretuirea,
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Cum putem salva un Spirit? Un Suflet? Cum putem convinge un om sa lupte pentru propria lui viata? Sunt situatii cand suntem martorii unor manipulari crase. Cum luam pozitie? Ne implicam? Situatii concrete? Cu miile. In viata publica, in familie, pe strada, la strand, in excursie, la un seminar. Cum dam o mana de ajutor unui om caruia toata lumea ii spune ca e slab, ca e incompetent, ca e tampit, ca e rau, ca nu se pricepe si asa mai departe? Ce facem? Ridicam melcul din mijlocul actelor de manipulare?
stai putin ca nu inteleg cat de infinit ne respecti daca tu continui cu intrebarile fara sa raspunzi la intrebarile celorlalti? eu abandonez topicul tau, momentan, sorry, nu mi-au placut niciodata cei care tin discursuri cu sala goala, numai sa se auda vorbind. dar, promit aplauze cand o sa le meriti, am fair play. pana atunci, pa si nu uita ca esti pe un forum de mamici, cel mai putin recomandat loc unde sa vii TU, mascul, sa tii teorii despre A DA VIATA si sa jignesti pe cine te contrazice argumentat. Qsar este o doamna si o mamica, nu-ti merita discursul spumos (adica plin de spume), ai nota zero la purtare de data asta.
Authority Zero
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
ovidiu bufnila spune:
Conchita, am inceput sa sterg povestirile.
O zi buna iti urez,
Cu toata pretuirea,
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
Adela99 spune:
quote:
Voi face primul gest. O sa sterg o parte din mesajele din topicul de SF. Peste un minut o sa fac asta.
Nu inteleg ce are una cu alta ... de ce sa stergi de pe un alt topic cand "conflictul" e aici.
Adela99 spune:
quote:
Conchita, am inceput sa sterg povestirile.
O zi buna iti urez,
Cu toata pretuirea,
Asta chiar e lipsa de respect fata de cititorii de pe topicul respectiv.
Ma intreb ce faci cand vreun cititor te critica, sau ma rog, are intrebari, samd - te duci acasa la toti ceilalti care ti-au cumparat si citit cartile si le scoti din biblioteca si le arunci, sau?
Chiar ca ai o problema .... scuze, dar m-ai infuriat cu reactia ta la postarile conchitei. Te asteptai la reactie inversa?
Adela99 spune:
Topicul acesta a adus si ceva bun: numerele de telefon pe care joxy si descintec le-au afisat - sunt convinsa ca in multe situatii pot chiar salva viata.
nadina spune:
quote:
Originally posted by joxy
9341 Directia pentru Protectia Drepturilor
Copilului - Centrul Antidrog sector 1
9342 Directia pentru Protectia Drepturilor
Copilului - Centrul Antidrog sector 2
9343 Directia pentru Protectia Drepturilor
Copilului - Centrul Antidrog sector 3
9344 Directia pentru Protectia Drepturilor
Copilului - Centrul Antidrog sector 4
9345 Directia pentru Protectia Drepturilor
Copilului - Centrul Antidrog sector 5
9346 Centrul de Prevenire si Consiliere
ANTIDROG - sector 6
o mentiune, 983 este pentru provincie.
Cu respect,
Florin
"Give me what I want and I'll go away."
Jox mama, ce sa faca aia de la antidrog?
Io am nr de la Save the Children si chiar cunosc niste persoane de acolo. Dar ma tot intreb daca am dreptul sa ma bag, am dreptul sa nu...?
Nadina
qsar spune:
Am decis sa sterg aceasta postare deoarece era vorba de o poveste veche, extrem de personala si care nu aducea nici un beneficiu subiectului in discutie.
Q
descintec spune:
Ovidiu, cand a citit primul topic al subiectului, beculetul meu de martian semnaliza Aoleuu, Bruce Willis, erou planetar. Am vazut ca nu am fost singura cu aceeasi impresie. Qsar tocmai asta demonta, atitudinea de erou salvator. Salvatorii adevarati stiu ce energie disloca fiecare act salvator. Cei care o fac in mod specializat isi fac chiar anumite sisteme de protectie, fiidca altfel sunt goliti de raul pe care trebuie sa il infrunte.
Toate postarile tale sunt avalanse de intrebari foarte greu de urmarit. Tu ai in minte o anumita schema, un raspuns poate spre care vrei sa ne duci. Ar fi mult mai simplu daca ai lua-o pe indelete si ti-ai spune si tu punctul de vedere.
Solutia, cred eu, e sa iubim viata, sub orice forma a ei. O arta pe care fiecare din noi o stapaneste mai mult sau mai putin. Iubind cu pasiune, implicit intervine respect, responsabilitate, cautarea solutiilor de salvare:). Sa invatam sa iubim viata e o sansa pe care nu oricare dintre noi o are.
Despre povestea cu premonita, eu as fi interesata. Din pacate sau din fericire? habar n-am cum vine asta:) Eu as fi curioasa sa stiu ce ai simtit. Si ce crezi ca ai fi putut sa faci. Probabil ca e o abilitate care poate fi educata. Am citit cand eram mai mica despre asa ceva :)
D.